Το chat του δικάναλου

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εγω την ειδα τη διαφορα. Πηρα καποιες εκδοσεις στην πορεια , η καθε μια με το ενδιαφερον της. Ως συνηθως (για μενα βεβαια) κερδιζει η πρωτη
:)

• Like
Reactions: Θρησκος
Θα ψάξω για παραγωγές εκείνης της εποχής για να δεις την διαφορά.

Δεν έχω προσέξει διαφορές στα tracks να πω την αλήθεια...
Δεν εχουν ιδιο χαρακτηρα στο ακουσμα το "The changeling" και το "Riders on the storm" για παραδειγμα.

1η κόπια ελληνικής κατασκευής
Καινούργιο τον είχα αγοράσει πριν πολλές δεκαετίες αλλά ελάχιστες φορές τον άκουσα.
Μαζί με τον άλλον τον αντέγραψα σε κασέτα και πολύ αργότερα αγόρασα τα cd και τελείωσε η ιστορία.

Ο άλλος επίσης 1η κόπια made in Germany , τα ίδια χάλια σε ηχητική απόδοση

Τα πρόσφατα remaster με υπογραφή του ορίτζιναλ παραγωγού Bruce Bottnick είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Η πρώτη ελληνική....δυστυχώς.
Από τις χειρότερες που έχω.

Κακός και ο 666 που τον πλήρωσα (επανέκδοση φυσικά) 37€ και με έτσουξε πολύ όταν τον έβαλα να παίξει για πρώτη φορά.. τουλάχιστον δεν είναι τόσο κακός όπως οι Doors , ή τουλάχιστον με ξεγελάει και δεν δίνει τόσο κακή εντύπωση.

Δυστυχώς έχω αρκετούς τέτοιας ποιότητας δίσκους .
Προσπάθησε να βρεις τουλάχιστον μια γερμανική έκδοση των αρχών του 70 σε vertigo swirl ή ακόμα και την διαστημική ετικέτα

• Like
Reactions: superfly
Δεν εχουν ιδιο χαρακτηρα στο ακουσμα το "The changeling" και το "Riders on the storm" για παραδειγμα.
Μήπως η ηχογράφηση δεν έχει γίνει εξ ολοκλήρου στο ίδιο studio;
Μήπως υπάρχουν περισσότεροι από έναν,παραγωγοί;

Μην μπερδεύουμε την παραγωγή και την ηχογράφηση με την εκτύπωση του δίσκου.
Οι Doors είχαν πολύ καλές παραγωγές.
Ότι έκδοση έχω είτε ψηφιακές της Rhino και της DCC, είτε αναλογικές (τα 45αρια του Doug Sax με την επίβλεψη του Bruce Botnick) είναι από πολύ καλές έως....θανατηφόρες (η τελευταία που αναφέρω).

• Like
Reactions: PanMan
Μήπως η ηχογράφηση δεν έχει γίνει εξ ολοκλήρου στο ίδιο studio;
Μήπως υπάρχουν περισσότεροι από έναν,παραγωγοί;
Ποιος ξερει ; Αν οντως εγινε κατι τετοιο και ειναι ο λογος , θα ελεγα οτι θα περιμενα περισσοτερη συνεπεια στο αποτελεσμα.
Υπαρχουν δισκοι των οποιων καποια tracks ηχογραφηθηκαν σε διαφορετικους χρονους. Για τον συγκεκριμενο δεν ετυχε να διαβασω κατι.
Προσωπικα οι διαφορες στον χαρακτηρα που ακουω μου φαινονται φυσιολογικες για το καθε track . Στο καθενα τονιζονται αυτα που πιστευω ηθελαν οι ιδιοι να τονισουν, αλλα δεν ειμαι και ειδικος . Σαν συνολο , ο δισκος εχει σχεδον απ'ολα ...... πολυ καλες αρμονικες και αερα σε καποια , πολυ καλα μεταβατικα σε αλλα και αρκετη ταχυτητα ρυθμο και "αγριαδα" σε αλλα. Δεν βρισκω να ξεφευγει καπου υπερβολικα ωστε να τον χαρακτηριζα κακη ή παραμορφωμενη (δικος μου χαρακτηρισμος αυτος) ηχογραφηση. Για μενα ειναι πολυ καλη.

• Like
Reactions: superfly