To DAC or not to DAC

Έχουμε καταμπερδευτεί πάντως και φταίει ο Πολωνός.
Άλλο λέει πως φοράει στην περιγραφή του,άλλο εμφανίζεται να φοράει στην φώτο στην σελίδα του.

Μόνο όταν παραλάβεις θα δεις μου φαίνεται.

Το θέμα είναι οπμως ότι το ένα παίζει σε linux, ενώ το άλλο όχι;
Και πού θα βρεί το δίκιο του αν έρθει το "ακατάλληλο";

Ο Πολωνός χρησιμοποιεί φώτο του κατασκευαστή. Δεν την τράβηξε ο ίδιος. Μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι οι προδιαγραφές ισχύουν.

Στην χειρότερη περίπτωση είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει τα χρήματα...

Ποιό είναι το email του Kingwa?

Σε κάθε περίπτωση αν υποστηρίζεται Linux και υπάρχει θέμα με το daphile συγκεκριμένα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Μπορούμε όμως να κάνουμε με custom Linux λύση.

Με λίγα λόγια πιθανότατα είσαι οκ. Αν δεν είσαι με το daphile η μπαίνεις στο dark side και παίζουμε με χερατο Linux η το επιστρέφεις.

Λάβε υπόψιν σου ότι οι αλλαγές στο Linux είναι ραγδαίες και μπορεί ότι διαβάζεις να είναι ήδη outdated.

Re: Απάντηση: To DAC or not to DAC

Να και η πλήρης περιγραφή του.
(Αν και αλλάζει interfaces συχνά. )

Γενικά αυτό είναι και το μόνο παράπονο που λέω συνεχώς εδώ και καιρό.
Δεν είναι σταθεροί στις προδιαγραφές και την παραγωγή τους.

Σωκράτη να ήταν μόνο αυτό ?

Επειδή δεν τους έχω εμπιστοσύνη...Το πρώτο πράγμα που θα έλεγχα θα ήταν τα υλικά ...Αν είναι γνήσια.

Και αν είναι...Αν είναι διαλογής...

Απάντηση: Re: Απάντηση: To DAC or not to DAC

Σωκράτη να ήταν μόνο αυτό ?

Επειδή δεν τους έχω εμπιστοσύνη...Το πρώτο πράγμα που θα έλεγχα θα ήταν τα υλικά ...Αν είναι γνήσια.

Και αν είναι...Αν είναι διαλογής...

Μάκη για αυτά δεν ανησυχώ,τους έχουν ψειρίσει έξω,είναι εντάξει.
Αυτό που είναι το επίφοβο κάποιες φορές είναι πως στην πολύ μεγάλη γκάμα τους,τους ξεφεύγουν διάφορα.

Εγώ έχω δυο τροφοδοτικά τους και δουλεύουν άψογα και είναι σκυλιά.

E τέλος τότε, πιες ένα ουισκάκι και κάνε υπομονή μέχρι να το διαπιστώσεις και συ!

Υπάρχουν συγκεκριμενες προδιαγραφές...Για τα υλικά.

Έχω στο σπίτι μου μαϊμού πυκνωτή...Επώνυμο...Που δεν φαίνεται με τίποτα στο μάτι...Αν τον μετρήσεις θα καταλάβεις...

Δυστυχώς υπάρχουν αντιγραφές στα υλικά στα σχεδία κτλ...Όλοι το γνωρίζουμε αλλά λέμε ...

Έχω στην κατοχή μου το buffer τις musical fidelity...Υπάρχει και μαϊμού κινέζικη...Το έφερε στο σπίτι μου φίλος,Ακόμα κλαίει τα λεφτά του .

Ελπίζω αυτό το dac που βλέπω να είναι εξαίρεση ...Αλλά συγνώμη, δεν τους έχω εμπιστοσύνη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάκη για αυτά δεν ανησυχώ,τους έχουν ψειρίσει έξω,είναι εντάξει.
Αυτό που είναι το επίφοβο κάποιες φορές είναι πως στην πολύ μεγάλη γκάμα τους,τους ξεφεύγουν διάφορα.

Εγώ έχω δυο τροφοδοτικά τους και δουλεύουν άψογα και είναι σκυλιά.

Σωκράτη μου όλα δουλεύουν...Δεν είπα το αντίθετο.

Έχω στο σπίτι μου oyaide φις γνήσιο γιαπωνέζικο ,έχω και ένα ίδιο από το ebay στο ένα τρίτο της τιμής.

Ολόιδια και τα δυο... Έχουν διαφορά..Στο κούμπωμα ,μέχρι και σκληρομετρηση τους έκανα στην δουλειά μου στον χαλκό τους ,άστα ....

Μακη εγινες κατανοητός. Ας αφήσουμε τωρα τον Σταυρο να χαρει την αγορά του γιατι καλά ολα αυτα αλλα τα audio gd με τα 1704 παιζει να "ξεβρακώνουν" πολλα ονομαστα DAC απο θέμα ηχου ενω σε καμια περίπτωση δεν ειναι τα τυπικά μαιμου κινέζικα προιοντα έχοντας λαβει πολυ καλές κριτικες απο δημοσιογράφους και κοινό σε ολα τα μήκη και πλάτη.

Σταύρο καλορίζικο και από μένα .

Μακάρι να είναι εξαίρεση...Περιμένουμε εντυπώσεις.

Ότι πρέπει το παρακάτω σχόλιο για να κλείσει μία "ανήσυχη" μέρα:

(http://www.head-fi.org/t/690364/daphile-a-new-thread-title-appears)

"I've tested Daphile (version 14.05 x64) on my laptop with USB DAC Audio-GD NFB 15.32. What can I say, guys - this is the best sound I ever get from PC as a digital source. My current PC for audio runs Windows Server 2012 R2, which is definitely far better than Windows 7 for quality sound. But Daphile is even much better! And there is no need in USB 2.0 drivers (for Hi Res audio)! Everything works fine immediately. I can strongly recomend to try Daphile for those audiophiles, who doesn't have DAP (transport) and wants to get maximum sound quality from PC."

Σταύρο, το email του τύπου είναι το κανονικό της εταιρείας, που φαίνεται στην ιστοσελίδα της ... στα συνήθη ερωτήματα απαντά το προσωπικό υπηρεσίας, στα πλέον φασαριόζικα ο ίδιος (τουλάχιστον έτσι υπογράφονται ... ) ...

Μάκη, η audio-gd δεν είναι φασονατζής και αντιγραφέας δυτικών μηχανημάτων που κατασκευάζονται στην Κίνα ... οι σχεδιάσεις είναι του ιδρυτή της, ο οποίος έχει τιμηθεί με διάφορα σχεδιαστικά βραβεία στο εξωτερικό ... τα accs modules που χρησιμοποιεί είναι δική του εφεύρεση και πατέντα ... τα αρνητικά της εταιρείας είναι -κατ' εμέ- η συνεχής ανανέωση μοντέλων [γεγονός που έχει βέβαια και την αντίθετη όψη] και η αστάθεια των usb οδηγών στην περίπτωση των VIA ...ωστόσο, ο τύπος αφουγκράζεται την αγορά, παίρνει φιντ-μπακ, [πχ. είναι μέλος & συνομιλεί άμεσα στο headfi] και κυκλοφορεί συνεχώς firmware & driver updates, ώσπου επιλύει το πρόβλημα ... όποιος είναι πρόθυμος να παραβλέψει αυτά, ανταμείβεται με εξαιρετικό ήχο (δεν υπάρχει αρνητική κριτική για μηχανάκι του στο ηχητικό κομμάτι, όπου και να ψάξεις, μόνον διθυραμβικές, και δεν εννοώ επίσημους ριβιούερς, αλλά χιλιάδες χρήστες) σε πάρα πολύ καλές τιμές ... όπως πάντα, είναι θέμα επιλογής ...

Απάντηση: Re: To DAC or not to DAC

Σταύρο, το email του τύπου είναι το κανονικό της εταιρείας, που φαίνεται στην ιστοσελίδα της ... στα συνήθη ερωτήματα απαντά το προσωπικό υπηρεσίας, στα πλέον φασαριόζικα ο ίδιος (τουλάχιστον έτσι υπογράφονται ... ) ...

Μάκη, η audio-gd δεν είναι φασονατζής και αντιγραφέας δυτικών μηχανημάτων που κατασκευάζονται στην Κίνα ... οι σχεδιάσεις είναι του ιδρυτή της, ο οποίος έχει τιμηθεί με διάφορα σχεδιαστικά βραβεία στο εξωτερικό ... τα accs modules που χρησιμοποιεί είναι δική του εφεύρεση και πατέντα ... τα αρνητικά της εταιρείας είναι -κατ' εμέ- η συνεχής ανανέωση μοντέλων [γεγονός που έχει βέβαια και την αντίθετη όψη] και η αστάθεια των usb οδηγών στην περίπτωση των VIA ...ωστόσο, ο τύπος αφουγκράζεται την αγορά, παίρνει φιντ-μπακ, [πχ. είναι μέλος & συνομιλεί άμεσα στο headfi] και κυκλοφορεί συνεχώς firmware & driver updates, ώσπου επιλύει το πρόβλημα ... όποιος είναι πρόθυμος να παραβλέψει αυτά, ανταμείβεται με εξαιρετικό ήχο (δεν υπάρχει αρνητική κριτική για μηχανάκι του στο ηχητικό κομμάτι, όπου και να ψάξεις, μόνον διθυραμβικές, και δεν εννοώ επίσημους ριβιούερς, αλλά χιλιάδες χρήστες) σε πάρα πολύ καλές τιμές ... όπως πάντα, είναι θέμα επιλογής ...

+1
Αυτό ας πούμε κατασκευαστικά είναι ποίημα...
Και τα 1800 ευρώ που ζητάει δεν είναι πολλά να δει κανείς τα υλικά.

M73.JPG

Του Σταύρου ήταν στο χιλιάρικο αν θυμάμαι καλά.
Στα μισά περίπου λεφτά που το πήρε,το θεωρώ εξαιρετική αγορά.

Απάντηση: Re: To DAC or not to DAC

Ε, δεν είναι ακριβώς τα μισά. Βάλε κάτι παραπάνω...

Στο σάιτ οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

Ακόμα κι έτσι.
Μόνο τα τέσσερα 1704 σε τιμή λιανικής πάνε 280 ευρώ.
Τι πληρώνεις;