Τώρα που ηρέμησα βρε Αντώνη, αρχίζεις και συ?
![]()
Να και η πλήρης περιγραφή του.
(Αν και αλλάζει interfaces συχνά. )
Γενικά αυτό είναι και το μόνο παράπονο που λέω συνεχώς εδώ και καιρό.
Δεν είναι σταθεροί στις προδιαγραφές και την παραγωγή τους.
Σωκράτη να ήταν μόνο αυτό ?
Επειδή δεν τους έχω εμπιστοσύνη...Το πρώτο πράγμα που θα έλεγχα θα ήταν τα υλικά ...Αν είναι γνήσια.
Και αν είναι...Αν είναι διαλογής...
Μάκη για αυτά δεν ανησυχώ,τους έχουν ψειρίσει έξω,είναι εντάξει.
Αυτό που είναι το επίφοβο κάποιες φορές είναι πως στην πολύ μεγάλη γκάμα τους,τους ξεφεύγουν διάφορα.
Εγώ έχω δυο τροφοδοτικά τους και δουλεύουν άψογα και είναι σκυλιά.
Σταύρο, το email του τύπου είναι το κανονικό της εταιρείας, που φαίνεται στην ιστοσελίδα της ... στα συνήθη ερωτήματα απαντά το προσωπικό υπηρεσίας, στα πλέον φασαριόζικα ο ίδιος (τουλάχιστον έτσι υπογράφονται ... ) ...
Μάκη, η audio-gd δεν είναι φασονατζής και αντιγραφέας δυτικών μηχανημάτων που κατασκευάζονται στην Κίνα ... οι σχεδιάσεις είναι του ιδρυτή της, ο οποίος έχει τιμηθεί με διάφορα σχεδιαστικά βραβεία στο εξωτερικό ... τα accs modules που χρησιμοποιεί είναι δική του εφεύρεση και πατέντα ... τα αρνητικά της εταιρείας είναι -κατ' εμέ- η συνεχής ανανέωση μοντέλων [γεγονός που έχει βέβαια και την αντίθετη όψη] και η αστάθεια των usb οδηγών στην περίπτωση των VIA ...ωστόσο, ο τύπος αφουγκράζεται την αγορά, παίρνει φιντ-μπακ, [πχ. είναι μέλος & συνομιλεί άμεσα στο headfi] και κυκλοφορεί συνεχώς firmware & driver updates, ώσπου επιλύει το πρόβλημα ... όποιος είναι πρόθυμος να παραβλέψει αυτά, ανταμείβεται με εξαιρετικό ήχο (δεν υπάρχει αρνητική κριτική για μηχανάκι του στο ηχητικό κομμάτι, όπου και να ψάξεις, μόνον διθυραμβικές, και δεν εννοώ επίσημους ριβιούερς, αλλά χιλιάδες χρήστες) σε πάρα πολύ καλές τιμές ... όπως πάντα, είναι θέμα επιλογής ...
Ε, δεν είναι ακριβώς τα μισά. Βάλε κάτι παραπάνω...
Στο σάιτ οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.