και εγώ εννοώ:
τα εργοστασιακά των κατασκευαστών είναι τα ίδια με αυτά που δίνει η samsung και η dell για τις τηλεοράσεις και τα pc ?
Εμένα η γνώμη μου είναι πως αν δεν ακούει τις διαφορές που πρέπει,όχι 2.000 αλλά 20.000 να δώσει,πάλι μικροδιαφορές θα αντιληφθεί.
Μάλλον κάτι είναι λάθος στο σύστημα από την αρχή του,καλώδια θες,ρεύματα θες,φάσεις,ταίριασμα,χώρος,στήσιμο;
Ο Unico αναφέρει THD: <0.2% @ 1kHz,είναι αρκετά ψηλά όσο νά'ναι,δεν βοηθάει...
Και το τελευταίο.
Μερικές φορές,πρέπει να ξέρει κάποιος που να κοιτάξει για να δει τις διαφορές κι επιπλέον αυτές οι όποιες διαφορές να αφορούν κομμάτια του ήχου που να είναι σημαντικά για τον χρήστη.
Δεν ξέρω,εγώ στην θέση του tio,θα επαναξιολογούσα τα πάντα από την αρχή πριν δώσω ένα ευρώ...
Σωκράτη θεωρείς ότι ευθύνεται ο Unico ο οποίος εισάγει παραμόρφωση, ή δεν κατάλαβα? Αν πάντως πρέπει ν αλλάξω τα πάντα για ν αναβαθμιστώ θα μείνω ως έχει και θα είμαι ευτυχής![]()
Ο Unico αναφέρει THD: <0.2% @ 1kHz,είναι αρκετά ψηλά όσο νά'ναι,δεν βοηθάει...
Κι εννοείται πως στην διάρκεια αυτών των ημερών (της σύγκρισης) δεν αλλάζεις θέση ούτε σε τασάκι στο χώρο...
εντάξει μην αρχίζουμε τις υπερβολές... ο tio λέει ότι δεν θα τον χαλούσε μία αισθητή ηχητική βελτίωση από dac που να αξίζει τα χρήματά της, εάν υπάρχει.
αν είναι να παίρνει τη βελτίωση μόνο όταν κρεμάει και μαξιλάρια από τα φωτιστικά δεν το θέλει.
Δλδ το προβλημα ειναι το λιγοτερο απο 0.2% παραμορφωση του ενισχυτη? Και οχι ας πουμε το 10% παραμορφωση απο τα ηχεια? Και αν ειχε ενισχυτη με λαμπες και 1-2% παραμορφωση? Δεν θα ακουγε καμια διαφορα απο αλλαγη πηγης?
@ tio4711 Σε καμια περίπτωση δεν εχεις θεμα με τον ενισχυτή σου, ουτε με τα καλώδιά σου. Μην τρελαθούμε κιόλας.
εντάξει μην αρχίζουμε τις υπερβολές... ο tio λέει ότι δεν θα τον χαλούσε μία αισθητή ηχητική βελτίωση από dac που να αξίζει τα χρήματά της, εάν υπάρχει.
αν είναι να παίρνει τη βελτίωση μόνο όταν κρεμάει και μαξιλάρια από τα φωτιστικά δεν το θέλει.
Αισθητή ηχητική βελτίωση από ντακ μπορεί να υπάρχει,σύμφωνοι.
Όταν όμως όλα τα υπόλοιπά είναι στην θέση τους.
Τι σχέση έχει το πώς ακούγεται το σύστημα με το αν ακούγονται διάφορες ανάμεσα σε δύο ντακ;
Καλώδια, βουντού και μια ολίγη από μετρησεις. Καλή συνέχεια Θωμά, κανε ότι σε φωτίσουν οι Πλειάδες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.