To DAC or not to DAC

Με το σωστό ντακ επάνω υποψιάζομαι.
Θα είμαι μέλος της επιτροπής αξιολόγησης,το νου σου!

(Καλές μουσικές! )

Απάντηση: Re: To DAC or not to DAC

Αυτη την Κινέζικη την Audio-GD που την πάτησε κι ο Σπύρος εννοείς?

Αυτή λέει...
Αν είχα full balanced σύστημα θα ήταν σοβαρός υποψήφιος.
Σταύρο,cross your fingers να σου πέσει το καλό!

ε άντε καλορίζικο λοιπόν. Πρέπει να είναι γ..ω τα value for money αυτά τα μηχανάκια

Βασικά, δεν με αφορά το driver (http://avclub.gr/forum/showthread.p...-Computer-Υπολογιστής-αφιερωμένος-στη-μουσική).... :grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ε άντε καλορίζικο λοιπόν. Πρέπει να είναι γ..ω τα value for money αυτά τα μηχανάκια

Ευχαριστώ Θωμά(?).

Μην κοιτάς πως ψώνισα εγώ. Εσύ να ακούσεις οπωσδήποτε στο σπίτι σου...

Με το καλο Σταυρο. Δεν σκεφτηκα οτι θα το εχεις μονο με λινουξ. Αντε να το ακουσουμε και αυτο καποια στιγμη

Μολις παραλαβεις τα παίρνεις και τα 2 πακετο και έρχεσαι.

(εχουν μείνει πισω και κατι αλλα πραγματάκια, αλλα οι ώρες ειναι μόνο 24)

Πρώτη φορά το βλέπω. Το έχει κανένας?

Το 1704 δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Είναι σαν τα njfet.

Βασικά δεν είχα και πολλές επιλογές...

RE526.JPG

τι να λέμε !!!

βασικά, επειδή έχω διαβάσει όλο το διαδίκτυο για τον κινέζο, το μόνον θέμα είναι οι ντράιβερς του VIA ...σε όλα τα άλλα δεν υπάρχει αρνητική κριτική, παρά μόνον υπερθετικά σχόλια ... εγώ, αφού παιδεύθηκα κανά 10ήμερο, το έφερα και δεν έχω πλέον προβλήματα συμβατότητας ... μου έχει ανοίξει βέβαια η όρεξη να πάρω μεγαλύτερο με ζυγισμένη σχεδίαση ενισχυτού ακουστικών ... προς το παρόν κρατιέμαι ...

Σταύρο καλορίζικο!

Παρολα αυτά μη θεωρεις ότι επειδή παίζεις με Linux δε θα έχεις προβλήματα με τα usb interfaces!

Ελπιζω να έχεις κάνει τα απαραίτητα Google searches και να έχεις σιγουρευτει για το παραπάνω.

Κάνω μια έρευνα για το te8802 και ο ίδιος ο audio gd λέει:

USB Audio Class2 High-speed Input from PC/MAC (Windows XP, Win7 32bit /64bit, MAC OS, Can't not support Linux now , but Tenor company promise will support Linux in near future.

Το δικό σου dac φοράει αυτό η κάνω λάθος;

Κάτσε Μιχάλη να κοιτάξω γιατί με άγχωσες τώρα...

Κατ' αρχήν αυτό. Το ψάχνω...

"USB Audio Class 2 High-speed Input from Windows / MAC / Linux. Supports High / full speed Asynchronous Transfer Mode up to 384K / 32Bit ability "

http://www.interprojekt.com.pl/audio-reference-fully-balanced-pcm1704uk-tcxo-p-1291.html

Απάντηση: Re: To DAC or not to DAC

Κάτσε Μιχάλη να κοιτάξω γιατί με άγχωσες τώρα...

Κατ' αρχήν αυτό. Το ψάχνω...

"USB Audio Class 2 High-speed Input from Windows / MAC / Linux. Supports High / full speed Asynchronous Transfer Mode up to 384K / 32Bit ability "

http://www.interprojekt.com.pl/audio-reference-fully-balanced-pcm1704uk-tcxo-p-1291.html

Σταύρο,στην χειρότερη το αλλάζεις,Usb>I2s είναι.
Υπολόγισε ένα σαραντάρι για κάτι νορμάλ ή γύρω στο κατοστάρικο για τα ananero,Βούλγαρο,κλπ,κλπ....

Να το δικό τους,δεν λέει για lin....

Το Tenor φοραει. Σταυρο για προσεξε το λιγο αν και ο Σωκ λεει κατι σωστο, μπορεις φανταζομαι να αλλαξεις το receiver

Σταύρο, για να σε καθησυχάσω, διαβάζω ανάμεικτες πληροφορίες στο ίντερνετ.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι το TEAC UD-H01 φοράει το ίδιο chip και το έχω δοκιμάσει με τα χεράκια μου με redbook και έπαιξε μια χαρά.

:smile:

Ο πωλητής δεν μου ανέφερε πρόβλημα. Στο site επίσης δεν αναφέρεται κάποια ασυμβατότητα. Ελπίζω να μην έχουμε εκπλήξεις...