Το δικο μας top 3 ....

Ακριβως. Αρα γιατι το εγραψες το ποστ 33?

Το θεμα ειναι καθαρα προσωπικου γουστου. "Το δικο μας top 3 ...."

Με μπερδεψες η ...μπερδευτηκα !!-bye-:grinning-smiley-043

Κατέθεσα απλά τον προβληματισμό μου ,παράλληλα με την απάντησή μου στο ερώτημα που έθεσες.Και βεβαίως ο προβληματισμός αυτός μάλλον θέλει ξεχωριστή κουβέντα,για το πόσο τελικά έχουν νόημα οι μετρήσεις στην πλειοψηφία των θεατών, που μάλιστα μπορεί και να έχουν ασχοληθεί απο πολύ έως πάρα πολύ με το συγκεκριμένο άθλημα.
Το ευχάριστο είναι πάντως, πως ούτε μπερδεύτηκες, ούτε μπερδεύτηκα..-bye-

Πριν από 2 χρόνια περίπου σε παρόμοια ερώτηση είχα απαντήσει ότι θα ήθελα τη φωτεινή περιοχή του Runco1000D στην ανοιχτή του ίριδα με το μαύρο που έχει στη μεσαία ή το μαύρο του S4 και τα χρώματα μίας xenon...

Πάλι λοιπόν θα απαντήσω ότι θα ήθελα τον HD1 με τα χρώματα του Ruby ή με μία xenon, (που βρίσκεται υπό έρευνα), και την κινηματογραφική υφή του μεγάλου Marantz ή του Sharp...

Τώρα, επειδή κάτι τέτοιο θα αργήσει λίγο να μας έρθει, αρκούμαι με έναν HD1, επειδή κατά την ταπεινή μου άποψη η εικόνα του overall είναι στους περισσότερους τομείς άψογη, θα συνεχίσω με Ruby + Sharp στην ίδια θέση και με την ίδια ακριβώς επιθυμία προς απόκτηση και θα καταλήξω με Marantz στην 3η θέση επειδή στον χώρο μου θα χρειαζόμουν περισσότερο φως.

Βέβαια θα τονίσω ότι η κατάταξη αυτή αφορά τον χώρο μου και όχι ας πούμε αν έκρινα και είχα τον χώρο του Τάσου!!!

Last edited:
Για πες μας πως θα επελεγες αν ειχες το χωρο του Τασου ! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Το δικο μας top 3 ....

Για πες μας πως θα επελεγες αν ειχες το χωρο του Τασου ! :grinning-smiley-043

Quiz είναι αυτό?:chinscratch:

Άν ξεκινήσω να αναφέρομαι ξεχωριστά σε χώρους, τότε εκτός από τον χώρο του Οικονόμου θα πρέπει να πω για τον χώρο του Κολέζα, για τον χώρο του Σωτηρόπουλου κ.ο.κ.

Αυτός είναι και ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που βάζω στην 1η θέση τον HD1, καθώς είναι ο μόνος από όλους αυτούς που θα προσαρμοστεί απροβλημάτιστα σε οποιονδήποτε χώρο.

Κάπου καλύτερα, κάπου χειρότερα.;)

Δεν ειναι καθολου quiz και καθολου γενικο . Εσυ το ανεφερες αλλωστε .

Θα ηθελα τη γνωμη σου για την τριαδα σε χωρο πληρως ελεγχομενου φωτισμου !