Θα μου επιτρέψεις Χρήστο να πω, ότι πάρα πολλές φορές, ίσως τις περισσότερες δεν επιρεάζεται απο τις μετρήσεις σχεδόν καθόλου.Τα μάτια σε πολλές περιπτώσεις δεν ξέρουν απο τέτοια.Εαν ας πούμε βάσει των μετρήσεων εγω θα πρέπει να βλέπω το Α αλά εμένα μου αρέσει να βλέπω το Α...τότε τον παράγοντα μέτρηση τον έχω βάλει εκτός, και ταυτόχρονα έχω αδειάσει τον προβολέα που σωστά βάσει ρυθμίσεων δείχνει Α ενώ παράλληλα έχω ανεβάσει τον υποδιέστερο προβολέα που δείχνει Α.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Βεβαιως κι εγινες κατανοητος Γιαννη.
Θα πρεπει να κατανοησεις επισης , οτι οταν λεμε τη γνωμη μας για ενα μηχανημα (και δεν μιλαω για το συγκεκριμενο thread που εχει αλλο σκοπο , καθαρα προσωπικου γουστου κι επιλογης ), θα πρεπει να λεμε καθαρη αντικειμενικη γνωμη στα παιδια που μας διαβαζουν και θελουν να ενημερωθουν.
Τη γνωμη που ερχετε μετα απο τα οργανα κι οχι την υποκειμενικη μας, αν θα το αγοραζαμε δηλαδη. Εκει μπαινουν πολλοι παραγοντες, οπως η κολοκυθοπιτα που ανεφερες και η τσεπη θα προσθετα εγω.
Τωρα αν μαζευομαστε 5,10 ανθρωποι που καλως η κακως ασχολουμαστε λιγο παραπανω και καλουμαστε να μεταφερουμε σχολια για καποιο η καποια μηχανηματα , οφειλουμε, εφ'οσον μπορουμε και γνωριζουμε, να μεταφερουμε καθαρα αντικειμενικες -οσο γινεται- εντυπωσεις.
Σε αυτο δεν νομιζω να διαφωνεις.
Αυτο αλλωστε κανουμε εδω μεσα. Μεταφερουμε εντυπωσεις απο την πλευρα του καθαρου χομπιστα καταναλωτη. Ουτε εμποριο κανουμε ουτε μαγαζι εχουμε. (Βλεπεις τι γινεται γυρω γυρω....!)
Απλα πραγματα.
Οταν διαλεγουμε για να αγορασουμε ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ μας , κι αυτο προτεινουμε ολοι σε οποιον ρωταει την γνωμη μας για το τι θα αγορασει.Να δει μονος του.
Οταν κρινουμε-συγκρινουμε καποιο μηχανακι ομως , το κοιταμε by the book, οχι με το γουστο μας. Αυτο οφειλουμε να κανουμε !
Αν το πετυχαινουμε , ειναι αλλο καπελο.......