Το δολάριο κατρακυλάει. Οι τιμές ???

angelo

Senior Member
21 June 2006
473
Ειδατε πουθενα να πέφτουν οι τιμες των Αμερικνικων προιόντων ηχου μετα την βουτια του δολαρίου?

ναι αμε αλλα σε πολυ λιγα πραματα
βρειτε τροπο να ψωνισετε απο ωξω
εγω αυτο κανω

γιαυτο τα ψωνιζουμε απο εξω
να ζοριστουνε οι αντιπροσωποι ωστε να ζορισουν τους εξω για καλυτερες τιμες
αλλιως το λουκετακι ερχεται
οπως εχω ξαναπει το ιντερνετ βλαπτει την ηρεμια των βολεμενων αντιπροσωπων
βεβαια το τι βγαζουν οι εδω δεν συζητιεται
δειτε τα ποσα λεφτα χαλανε σε αγγελιες των πολλων χιλαδων ευρω και θα καταλαβετε

Το δολλάριο έχει πέσει ΑΛΛΑ τα μεταφορικά και τα άλλα έξοδα, δυστυχώς, έχουν πάει στα ύψη. Λ.Σ.

παλι αυτο δεν το καταλαβαινω - αν το πετρελαιο εχει ανεβει σε δολλαρια στο ευρω εχει αλλαξει ιδιαιτερα?

και στο κατω κατω δεν καταλαβαινω πως εξισωνονται τα μεταφορικα , εξοδα τραπεζης ,τελωνεια κλπ ωστε τελικα 20000 δολλαρια να βγαινουν 20000 ευρω ( 30000 δολλαρια)

και παντα οταν ανεβαινει το δολλαριο ανεβαινουν οι τιμες αλλα οταν πεφτει ( ενα χρονο και τωρα ) οι τιμες μενουν ιδιες

Υπάρχουν και σοβαρές εταιρείες ακόμη στον χώρο μας.
π.χ. η Hi Fi Power ανακοίνωσε επίσημα ακόμη και μέσα απο τον ειδικό τύπο πτώση των τιμών λιανικής 7%.
Ελπίζω ότι θα υπάρχουν και άλλες που δέν γνωρίζω.

και στο κατω κατω δεν καταλαβαινω πως εξισωνονται τα μεταφορικα , εξοδα τραπεζης ,τελωνεια κλπ ωστε τελικα 20000 δολλαρια να βγαινουν 20000 ευρω ( 30000 δολλαρια)

Απλά τα συνολικά μεταφορικά της νταλίκας χρεώνονται σε κάθε τεμάχιο.:slapface::twoguns:

Απ' όσο με θυμάμαι, νομίζω ότι οι τιμές ποτέ δεν πέφτουν...

μήπως κάνω λάθος???

δηλαδη οι λιανικες τιμες εχουν αυξηθει στην αμερικη?
Οι λιανικές έχουν αυξηθεί. Η Atma-sphere που εισάγω έχει ήδη ανακοινώσει και έχει κάνει σε κάποια από τα προϊόντα της αύξηση λόγω αύξησης σημαντικών, ακριβών ήδη, υλικών που εισάγονται εκεί.
Φυσικά υπάρχουν και υπερτιμήσεις σε κάποια προϊοντα.
Πάντα πρέπει να λαμβάνει κανείς υπ' όψιν του και την τιμή χονδρικής που δεν είναι ίδια σε όλα. Αυτό επίσης διαφοροποιεί τις τιμές. Επίσης το Ελ.Βενιζέλος είναι ένα από τα ακριβότερα αεροδρόμια που συμβάλλει στην αύξηση των εξόδων. Λ.Σ.

Καλά, και ο Symphonic Line κάθε χρόνο βάζει καπέλο στις τιμές του κάνοντας συνεχόμενες αλλαγές στα μοντέλα του (μκ1, μκ2, μκ3 ... μκ ν)
Και μιλάμε για αυξήσεις γερές.
Το κολπάκι γνωστό πλέον (αναφέρω την μάρκα αυτή γιατί έχω εμπειρία)
Αντίθετα, η B&W όσο καιρό παράγεται ένα μοντέλο δεν αυξάνει την τιμή του (αναφέρω την μάρκα αυτή γιατί έχω εμπειρία)
Η ουσία όμως είναι ότι πολλές φορές οι εδώ αντιπρόσωποι "εκτίθενται" απ τους προμηθευτές, αλλά και πολλές φορές γίνεται το αντίστροφο.
Τελικά, αυτό που λέει ο argi, ευτυχώς υπάρχει το ιντερνετ.

εγώ πάντως χτύπησα 2 λαμπιτσες με 500 δολάρια , οι οποίες εδώ εχουν 500 ευρο
,, ξέρετε αυτό το μια η άλλη στην τιμή έπαιζε πάντα , τώρα ώμος συμφέρει !!!!
ψωνίστε όσο προλάβετε !!!!!!!!!!!

1980 καταστημα στο κεντρο απο τα πρωτα του ειδους
αγορα καλωδιων 120 χιλαδες δραχμες
πωληση με εκπτωση σε σουπερ πελατη 1 εκατομυριο δραχμες
ποιος δουλευει ποιον
αν μπαι δε γουει ξερετε καποιον ship broker
ρωτηστε τον ποιο ειναι το ποιο ακριβο φορτιο και γιατι
αντε γιατι επειδη καποιοι ξερουν οτι οι πιο πολλοι κοιμουνται νομιζουν οτι ολοι ετσι ειναι