Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Invites για HDBITS και Bit-HDTV

το λοιπον.

Αλεξη καμνε τα δεοντα σου (φτιασε την λιστα)

και μετα απο αυτην μου την προσφοριτσα, επιτρεψατε μου να παω να ξαπλωσω τουτο το πονεμενο κορμι που ταξιδευε 30 ωρες, και ηρθε κατευθειαν επι avclub
(όλε!)

Υγ. Εαν υπηρχε πρωκτοκολο περι προτεραιοτητων, δεν το ηξερα. Να με συμπαθουν οι πηδηγμενοι !

Απάντηση: Re: Invites για HDBITS και Bit-HDTV

και εγω θα ηθελα ενα invite για HDBITS αν ειναι ευκολο :D Thx!!

[email protected]

To hdbits.ro ΔΕ δέχεται hotmail, οπότε δώσε κάποιο άλλο mail (κατα προτίμηση yahoo ή gmail).

Επίσης, καλό είναι να δοκιμάζετε πρώτα μήπως μπορείτε να εγγραφείτε απευθείας και χωρίς πρόσκληση, γιατί λογω του ότι είναι σχετικά νεοσύστατο, διαγράφονται πολλοί χρήστες και "ανοίγουν" συχνά θέσεις.
Την ώρα υτή βλέπω ότι έχει 19.990 users σε σύνολο 20.000 "free sign-up" λογαρισμών και 25.000 συνυπολογισμένων των μέσω προσκλησης λογαριασμών...

Μαλιστα.
Οποιος μπαινει με εγγραφη μονος του εχει και 4 invitations.......
Εγω εχω ανεβασει 95.21 GB και δεν εχω προσκληση.
Θα ξαναδουν up απο μενα οταν δουν και την Παναθα πρωταθλητρια.......................

Εγώ όταν πρωτογράφτηκα (αρχές Οκτωβρίου) είχα 5, στη συνέχεια, μετά από κάποιο καιρό, αφου υπήρχαν άδειες θέσεις οι προσκλήσεις μηδενίστηκαν για όλους και τώρα, αφού έχω φτάσει upload 500+ GB (χρησιμοποιώντας το bonus βέβαια :antlers: ) έχω κι εγώ 2... Περίεργοι οι Ρουμάνοι :afro: .

Θα επαναλάβω κι εγώ αυτό που έχουν πει και άλλοι νωρίτερα:
Όσοι δεν είστε γραμμένοι πουθενά, δοκιμάστε πρώτα το hdbits.ro και μετά τα άλλα δύο, γιατί και πιο εύκολα θα μπείτε, και τα περισσότερα free διαθέτει (π.χ. ΟΛΕΣ τις τηλεοπτικές σειρές), και πιο εύκολα μπορεί κάποιος να φτιάξει καλό ratio, αφού το bonus του και πιο γρήγορα μπορεί να "μαζευτεί" και μεγαλύτερή ανταλλαγή του σε upload GB μπορεί να κάνει κάποιος. Και όταν λέμε ότι δεν έχει πολλά "καλούδια" ενοούμε καμιά 1500αριά (!!!) τα οποία φαίνονται λίγα σε σχέση με τα 11.500 και 8.000 των άλλων, αλλά όχι ότι είναι και λίγα...

Υ.Γ. Έχω ένα μήνα που προσπαθώ να δώσω μια πρόσκληση, για το συγκεκριμένο, και όλο κάποιος με προλαβαίνει... :grinning-smiley-043

Τελος για σημερα το hdbits

"The current user account limit (21,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later..."

το λοιπον.

και μετα απο αυτην μου την προσφοριτσα, επιτρεψατε μου να παω να ξαπλωσω τουτο το πονεμενο κορμι που ταξιδευε 30 ωρες, και ηρθε κατευθειαν επι avclub
(όλε!)

Υγ. Εαν υπηρχε πρωκτοκολο περι προτεραιοτητων, δεν το ηξερα. Να με συμπαθουν οι πηδηγμενοι !

Κανονικά δεν πρέπει να φανεί σε κανέναν "πηδηγμένο" παράξενο, αφού ακόμα και σε μια "ιντερνετική" (sic) παρέα, λογικό είναι να υπάρχουν συμπάθειες ή το να ευνοείς ανθρώπους που σχετικά (ή όχι σχετικά) γνωρίζεις καλύτερα...
Άλλωστε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στέλνεις, και όπως και στο σπίτι σου ή στην ομάδα σου, έτσι κι εδώ, εσύ θα επιλέξεις ποιον θα καλέσεις.

Επίσης αν ήθελες, θα μπορούσες να στείλεις τις προσκλήσεις και να ειδοποιήσεις τους "προσκεκλημένους" μέσω pm, και αυτοί να ισχυριστούν ότι βρήκαν από αλλού πρόσκληση, αλλά ποιος ο λόγος;
Κάποια στιγμή μάλλον, όλοι θα πάρουν, υπομονή μπορούν να έχουν, όπως όλοι που δεχτήκαμε είχαμε.
Δεν είνα δα και τόσο σημαντικό πράγμα μια τέτοια πρόσκληση.

Το συγκεκριμένο νήμα δε δημιουργήθηκε με ειδικούς κανονές, αλλά από την καλή διάθεση των μελών (και κυρίως του Αλέξη :SFGSFGSF: που ανέλαβε να το οργανώσει) να μοιραστούν μέσα σ' αυτή την παρέα οι προσκλήσεις.

Υ.Γ. Εγώ δέχτηκα πρόσκληση από τον rastone, τον οποίο και δε γνώριζα και τον ευχαριστώ πολύ.
Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει όπως θέλει, κατά τη γνώμη μου. :2thumb22sup:

Toτε δεν εχει νοημα η λιστα. Ας μπαινουν απλα τα μειλ ανακατεμενα.

Η γνωμη μου λεει πως αυτο ειναι πιο αδικο εφοσον καποιος που ζητησε προσκληση 30 και 40 σελιδες πιο πριν μπορει να παρει πιο μετα απο εναν που ζητησε 2 ποστ πιο πανω.
Επισης αυτο που λες περι επιλογης της προσκλησης το βρισκω λαθος. Περισσοτερο σαν αιτηση με λιστα αναμονης μου κανει το θρεντ παρα για λιστα γαμου...
Φυσικα δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να τα δεχτει αυτα αφου ετσι κι αλλιως εθελοντικα λειτουργει η διαδικασια.

Η γνωμη μου λεει πως αυτο ειναι πιο αδικο εφοσον καποιος που ζητησε προσκληση 30 και 40 σελιδες πιο πριν μπορει να παρει πιο μετα απο εναν που ζητησε 2 ποστ πιο πανω.
Επισης αυτο που λες περι επιλογης της προσκλησης το βρισκω λαθος. Περισσοτερο σαν αιτηση με λιστα αναμονης μου κανει το θρεντ παρα για λιστα γαμου...
Φυσικα δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να τα δεχτει αυτα αφου ετσι κι αλλιως εθελοντικα λειτουργει η διαδικασια.

Επειδή λειτουργεί έτσι, γι' αυτό το λέω.
Η αριθμημένη λίστα έχει νόημα για κάποιον ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερες συμπάθειες ή δε θέλει να δείχνει ότι έχει ή είναι νέος στο forum και δεν έχει προλάβει να γνωρίσει τα υπόλοιπα μέλη ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Είναι ουσιαστικά ένας μπούσουλας για κάποιον που θέλει απλά να συνεισφέρει, όπως κάναν όλοι που συμμετείχαν ως τώρα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Invites για HDBITS και Bit-HDTV

Παρακαλω, θα ηθελα μια προσκληση για HDBITS και Bit-ΗDTV.

To email μουdarkenergiapapakigmail.com
Ευχαριστω!!

Re: Απάντηση: Re: Invites για HDBITS και Bit-HDTV

Παρακαλω, θα ηθελα μια προσκληση για HDBITS και Bit-ΗDTV.

Διορθωση στο email μου
To email μου darkenergiapapakigmail.com
Ευχαριστω!!

Απάντηση: Invites για HDBITS και Bit-HDTV

Παρακαλω θα ηελα να μου στειλετε μια προσκληση για hdbits.ro.
Το e-mail μου ειναι:[email protected]
ευχαριστω πολυ....

Εστειλα 8 προσκησεις, απο τις οποιες οι 6 ηταν στην τυχη.
(οι 2 σε μελη που εχω ανταλλαξςι και μια κουβεντα)

Εαν καποιος ενοχληθηκε λυπαμαι, δεν το εκανα επιτηδες.

EKI65 έτοιμος για το HDBITS.ORG

Σίμο welcome to the club -bye-

Αλέξη, :grinning-smiley-043ευχαριστώ πολύ, εξιαρετικά καλές ταχύτητες στα είδη που μου αρέσουν συναυλίες και ταινίες, ήδη κατεβάζω AC/DC Live at Donnington.

Εχω 4 προσκλησεις για το HD-bits.ro, ανανεώστε την λίστα.

Last edited:

το λοιπον.

(όλε!)

Είναι να μην αρχίσεις να κερνάς προσκλήσεις εσύ ......

Καλή ξεκούραση Ντινάκο.-bye-