Μαλιστα.
Οποιος μπαινει με εγγραφη μονος του εχει και 4 invitations.......
Εγω εχω ανεβασει 95.21 GB και δεν εχω προσκληση.
Θα ξαναδουν up απο μενα οταν δουν και την Παναθα πρωταθλητρια.......................
το λοιπον.
Αλεξη καμνε τα δεοντα σου (φτιασε την λιστα)
και μετα απο αυτην μου την προσφοριτσα, επιτρεψατε μου να παω να ξαπλωσω τουτο το πονεμενο κορμι που ταξιδευε 30 ωρες, και ηρθε κατευθειαν επι avclub
(όλε!)
Υγ. Εαν υπηρχε πρωκτοκολο περι προτεραιοτητων, δεν το ηξερα. Να με συμπαθουν οι πηδηγμενοι !
Toτε δεν εχει νοημα η λιστα. Ας μπαινουν απλα τα μειλ ανακατεμενα.
Η γνωμη μου λεει πως αυτο ειναι πιο αδικο εφοσον καποιος που ζητησε προσκληση 30 και 40 σελιδες πιο πριν μπορει να παρει πιο μετα απο εναν που ζητησε 2 ποστ πιο πανω.
Επισης αυτο που λες περι επιλογης της προσκλησης το βρισκω λαθος. Περισσοτερο σαν αιτηση με λιστα αναμονης μου κανει το θρεντ παρα για λιστα γαμου...
Φυσικα δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να τα δεχτει αυτα αφου ετσι κι αλλιως εθελοντικα λειτουργει η διαδικασια.
Toτε δεν εχει νοημα η λιστα. Ας μπαινουν απλα τα μειλ ανακατεμενα.
Η γνωμη μου λεει πως αυτο ειναι πιο αδικο εφοσον καποιος που ζητησε προσκληση 30 και 40 σελιδες πιο πριν μπορει να παρει πιο μετα απο εναν που ζητησε 2 ποστ πιο πανω.
Επισης αυτο που λες περι επιλογης της προσκλησης το βρισκω λαθος. Περισσοτερο σαν αιτηση με λιστα αναμονης μου κανει το θρεντ παρα για λιστα γαμου...
Φυσικα δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να τα δεχτει αυτα αφου ετσι κι αλλιως εθελοντικα λειτουργει η διαδικασια.
EKI65 έτοιμος για το HDBITS.ORG
Σίμο welcome to the club![]()
17. Giannis Amar > johnny_jopapakiyahoo.com
και εσυ ετοιμος
Ώπα sorry.....αλλά μια που το ρουμάνικο δεν δέχεται hotmail στείλτε σ' αυτό......yannis1_papaki.com
κάτι ξέχασες....:HTEHETH63::music-smiley-005:
το λοιπον.
Αλεξη καμνε τα δεοντα σου (φτιασε την λιστα)
και μετα απο αυτην μου την προσφοριτσα, επιτρεψατε μου να παω να ξαπλωσω τουτο το πονεμενο κορμι που ταξιδευε 30 ωρες, και ηρθε κατευθειαν επι avclub
(όλε!)
Υγ. Εαν υπηρχε πρωκτοκολο περι προτεραιοτητων, δεν το ηξερα. Να με συμπαθουν οι πηδηγμενοι !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.