psytransas
AVClub Enthusiast
Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV
leo06 εχεις προσκληση απο μενα για Bit-HDTV :chinese:
Kαλα downloads...
Kαλα downloads...
Bit-HDTV
1. corduroy27 > corduroy27papakimsn.com
invite sent
σευχαριστω πολυ φιλεsteve62742 έχεις πάρει πρόσκληση. Αν δεν ενεργοποιηθεί σε 24 ώρες θα ακυρωθεί και θα σταλεί σε άλλον
σευχαριστω πολυ φιλε
Μπορώ να έχω κι εγώ ένα invite;
godfathermupapakigmail.com
Ευχαριστώ
Καλα γιατί δεν μπορώ να κάνω edit το προηγούμενο post μου:chinscratch:
Kαλα downloads...
Αργύρης Μ. > argirisbpapakigmail.com έχεις invite (έχεις 24 ώρες για την ενεργοποίηση αλλιώς θα δωθεί σε άλλο μέλος)
Να κάνω μια ερώτηση στους έχοντες HDBits.org λογαριασμό.
Πόσα torrents περίπου πρέπει να έχετε στον client να "seedαρουν" για να έχετε σίγουρα upload 80k. Το ξέρω ότι έχει να κάνει και με το τι torrents είναι αυτά αλλά έτσι στο περίπου για να καταλάβω τι με περιμένει όταν έρθει με το καλό η σειρά μου...(δεν αντέχω να με βλέπω στον πάτο :bigcry.
Επίσης να ζητήσω ένα invite για Bit-HDTV μια και βλέπω από τα post ότι είναι πιο εύκολο να κάνεις ratio και ... θα είμαι και πρώτος στη λίστα :award:
Υπάρχουν διαθέσιμα invites για HD-Bits.ro αν και δεν είναι ιδιαίτερα αρεστά αλλά είναι μια χαρά μαγαζί για αρχή.
Να κάνω μια ερώτηση στους έχοντες HDBits.org λογαριασμό.
Πόσα torrents περίπου πρέπει να έχετε στον client να "seedαρουν" για να έχετε σίγουρα upload 80k. Το ξέρω ότι έχει να κάνει και με το τι torrents είναι αυτά αλλά έτσι στο περίπου για να καταλάβω τι με περιμένει όταν έρθει με το καλό η σειρά μου...(δεν αντέχω να με βλέπω στον πάτο :bigcry.
Επίσης να ζητήσω ένα invite για Bit-HDTV μια και βλέπω από τα post ότι είναι πιο εύκολο να κάνεις ratio και ... θα είμαι και πρώτος στη λίστα :award:
Υπάρχουν διαθέσιμα invites για HD-Bits.ro αν και δεν είναι ιδιαίτερα αρεστά αλλά είναι μια χαρά μαγαζί για αρχή.
Με την παραπάνω λογική πήγα να δώσω την πρόσκληση στο μέλος SoToS (που έχει δώσει 6 invites)
αλλά μου έβγαλε ότι το e-mail pulsarxpapakiyahoo.com υπάρχει ήδη στο Hdbits.org.
Για αυτό τον λόγο θα το βγάλω και από την λίστα.
Δεν έχει σημασία. Και με 1 αρχείο μπορεί να ανεβάζεις σφαίρα.. Αρκεί να έχει ζήτηση. Εγώ προσωπικά έχω κάπου 20 κατεβάσει και τα έχω αφήσει και seedάρουν όλα. Άλλες φορές πάνε με γκάζια άλλες όχι.
Συμφωνώ για το hdbits.ro και απορώ γιατί το έχουμε του πεταματού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.