Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Απάντηση: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Νομίζεις θα βρείς πολλούς που να ασχολούνται ακόμα με DVD; -bye-

Μαλλον δεν με καταλαβες.Εγω μιλαω με την γενικη εννοια του "DVD".

οπου DVD ΒΑΛΕ HD-BR etc.

Μιλαω και για εκδοσεις LE OOP SE CE ....

Ελπιζω τωρα να καταλαβαινωμαστε!!!!!:grinning-smiley-043

Last edited:
Re: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Bεβαια καλυτερο θα ηταν να βαζαμε και ολα τα OOP,LE,CE κα τα οποια αξιζουν να τα εχουμε αλλα και το ποιο βασικο ποια απο αυτα εχουν Ελληνικους υποτιτλους.

Τι λετε βρε παιδια?

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, αν σε ενδιαφέρουν OOP, LE, CE κτλ. μόνο μία λύση υπάρχει: Μάθε Αγγλικά...

Δυστυχώς η συντριπτική πλειονότητα τέτοιων εκδόσεων, αν θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους, θα είναι μόνο για την ταινία.

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, αν σε ενδιαφέρουν OOP, LE, CE κτλ. μόνο μία λύση υπάρχει: Μάθε Αγγλικά...

Δυστυχώς η συντριπτική πλειονότητα τέτοιων εκδόσεων, αν θα έχουν ελληνικούς υπότιτλους, θα είναι μόνο για την ταινία.

To καταλαβαινω αυτο και το γνωριζω.Απλα αυτο που λεω ειναι οτι θα ηταν καλυτερο εστω και για αυτα να εχουμε 1 thread για καθε edition που να αναφερουμε που εχουμε δει αυτα, τι περιλαμβανουν και ολα τα συναφη.

Υπαρχουν σελιδες στο εξωτερικο που εχουν για καθε edition αλλο thread και ειναι πολυ καλυτερο.
Αναφερουν μεσα που το βρηκαν,ποσο,φωτογραφιες,πως να κανεις παραγγελεια (Ιαπωνια κτλ),τι περιλαμβανουν.
Υπαρχουν threads που αναφερουν τι προσφορες υπαρχουν σε ποιο μαγαζι και για ποσο.

Να εχουμε ενα www.theimportforums.com ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Απλα λογω του οτι αυτο εδω ειναι Ελληνικο θα βοηθησει καλυτερα τους Ελληνες.
οι αποψεις θα εχουν αμεση σχεση με την Ελλαδα και θα ειναι ποιο οικιο για Ελληνες χρηστες να μιλανε στη γλωσσα μας.

Ετσι πιστευω.Τι λετε?

Last edited:

Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά επειδή την τρώω την φόλα χρόνια τώρα έχω πάψει να ελπίζω στην υπόθεση ελληνικοί υπότιτλοι. Τις περισσότερες φορές είναι τόσο κακή η μετάφραση που καλύτερα να μην τους έβαζαν καθόλου (βλ. Star Trek SE,οπού στις περισσότερες ταινίες είναι σαν να βλέπεις άλλη ταινία από τα ελληνικά). Αν πάντως υπάρχει ενδιαφέρον από κοινό και moderators, μετά χαράς μου να συνεισφέρω στο εγχείρημα...picture012.jpg

Θα μπορεσει να απαντησει καποιος Moderator ομως για να ξερουμε εαν καποιος μας ακουσε?

Απάντηση: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

Ας βρεθεί κάποιος να το κλειδώσει ρε παιδιά...
Εξηγείς το λόγο, βάζεις το σχετικό Link και... λουκετάκι! -bye-

Re: Paramaount-Universal blu ray-ελληνικα? region code?

Τα δικαιωματα της Paramount τα εχει η Odeon

blue -ray ενημερωση

καλημερα σε ολους.
πρωτεινο να γινει ενα thread για κυκλοφοριες αποκλειστικα απο ελλαδα απο τις ετερειες διανομης στα video clyb.
εαν ηδη υπαρχει αυτο που προτεινω παρακαλω ας με ενημερωσει καποιος.
ευχαριστω.

"Digital Video Essentials Blu-Ray

Για τους φίλους που σκέφτονται να πάρουν το εν λόγω δισκάκι (για ρυθμίσεις) από Amazon Αμερικής να ξέρουν ότι πλέον είναι Region A μόνο, δεν παίζει σε Ευρωπαικά μηχανήματα. Πριν από 8 μήνες που το πήρα ήταν All Region, τώρα το παράγγειλα για φίλο και την πάτησα.

3D Blu ray συστημα-Panasonic

Το πρώτο τρισδιάστατο Full HD σύστημα του κόσμου από την Panasonic

Το πρώτο τρισδιάστατο Full HD σύστημα του κόσμου θα επιδείξει η Panasonic στην έκθεση CEATEC JAPAN 2008, (από 30/9 έως 4/10). Το σύστημα αυτό Full HD 3D, αποτελείται από τηλεόραση Plasma 103 ιντσών και ένα ειδικό BD Player της εταιρείας και δουλεύει όπως η στερεοφωνία για τον ήχο: Ξεχωριστό σήμα Full HD για κάθε μάτι κωδικοποιείται στο δισκάκι Blu-Ray,και αποκωδικοποιείται κατά την αναπαραγωγή από το ειδικό BD Player. Οι θεατές, φορώντας ειδικά γυαλιά ενεργού κλείστρου που συγχρονίζονται με την τηλεόραση μπορούν να απολαύσουν τρισδιάστατες εικόνες Full HD, απαλλαγμένες από τα συνήθη προβλήματα του 3D, (μειωμένη ανάλυση, χρωματική συμπίεση, κακή ποιότητα λόγω υπερβολικής συμπίεσης κλπ). Για να το πετύχει αυτό, η Panasonic έχει αναπτύξει δική της τεχνολογία κωδικοποίησης και authoring, στα ερευνητικά της εργαστήρια Panasonic Hollywood Laboratory, τεχνολογία την οποία θα προσπαθήσει να καταστήσει ως το πρότυπο για τα Blu-Ray 3D στην Blu-ray Disc Association, σε συνεργασία με τα studio του Hollywood και εταιρείες καταναλωτικών ηλεκτρονικών.

http://hitechhd.blogspot.com/

Re: 3D Blu ray συστημα-Panasonic

Απ'όσα έχω καταλάβει περί πραγματικού 3D, η τηλεόραση θα πρέπει ταυτόχρονα να παίζει 2 διαφορετικά σήματα, οπότε θα πρέπει να είναι σχεδιασμένη αναλόγως.

Το να εβγαζε το bluray μεικτά σε μια έξοδο τα δύο σήματα δε θα είχε διαφορά στο αποτέλεσμα...

Re: 3D Blu ray συστημα-Panasonic

Εχω την εντύπωση οτι θέλει ειδική τηλεόραση με κάποια ενσωματωμένα φίλτρα για να μπορεί να γίνει αυτο...δεν ειναι μόνο θέμα εισόδου