Το DVD και τα Μυστικά του

Re: DVDFab HD Decrypter

Τι εγινε ρε παιδια. Πειρατε ολοι blu-ray recorders??? Εχω μεινει πισω μου φαινεται

Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Αγαπητοί φίλοι, από χτες το μεσημέρι βρίσκεται online ένα petition ( μια αίτηση) που ζητα την ενσωμάτωση ελληνικών υπότιτλων στους δίσκους HD-DVD και BLU-RAY.
Η αίτηση αυτή ,μόλις συμπληρώσει ικανό αριθμό συμμετοχών θα διαβιβασθεί στο Blu-Ray Disc Association και στο HD-DVD Promotion Group.
Η προσπάθεια αυτή εχει ξεκινήσει από χτες επίσημα με την υποστήριξη του Avsite , Adsl.gr , My phone.gr και Insomnia ενώ υπάρχουν ηδη και τα αντίστοιχα ενημερωτικά τοπικ προς πληροφόρηση των μελών.

Το Link με την αιτηση βρισκεται εδώ και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε στους ιθύνοντες πως αξίζουμε την προσοχή τους.

Για την όσο δυνατή μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της προσπάθειας παρακαλούνται τα μελη του Avclub να διαβιβάσουν την προσπάθεια αυτή και σε άλλους διαδικτυακούς κύκλους προς ενημέρωση .

Παιδιά, οσο μαζικότερη είναι η κινητοποιήσει μας ,τοσο περισσότερες είναι οι ελπίδες να βγει κατι καλο από αυτή τη προσπάθεια.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς
Ανδρέας Ρηγινός

Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD
Inclusion of Greek Subtitles in Blu-Ray and HD-DVD formats

Υ.Γ.
Να συμπληρώσω πως το κειμενο της αίτησης συνέταξε το μέλος petesoulis ενώ η απόδοση του στα Αγγλικά έγινε από τον GTX( μελος του Avsite)

Attachments

• sign_petition_small.jpg
    sign_petition_small.jpg
    3.1 KB · Views: 17
Last edited:
Re: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Υπεγράφη, αν και δε με αφορά άμεσα.

Ξεκίνησε λοιπόν από χθες το petition, με την ελπίδα να ακουστούμε όσο το δυνατόν δυνατότερα.

Η επιτυχία βέβαια, ακόμα και με μαζική συμμετοχή, απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί εξασφαλισμένη, αλλά ελπίζω αυτό να μην αποτελέσει αποτρεπτικό λόγο για τη στήριξή σας.

Οποιος έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα, θα βοηθούσε ιδιαίτερα αν διέδιδε το petition και σε μέσα όπου εμείς δεν έχουμε πρόσβαση ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Ανδρέα για τη στήριξή του από την αρχή αυτής της προσπάθειας καθώς και τους GTX και DreamGR για τη μετάφραση του κειμένου στα Αγγλικά.

Νάσος Τριανταφύλλου

Απάντηση: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Εγώ χθες υπέγραψα, αν κ δεν νομίζω...δεν χάνουμε κάτι !

οσον αφορα τα HD-DVD το θεμα τοχει λυσει ο Κυριακος απο δω μεσα.....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7891

ελα να κουναμε και κανα εγκεφαλικο κυτταρο και οι υπολοιποι εδω μεσα.....

αμα λυθει και το θεμα του BLUE RAY ουτε υπογραφες ουτε τιποτα

Μπορεί και να μην καταφέρουμε τίποτε. Τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε.

Attachments

• sign.jpg
    sign.jpg
    14 KB · Views: 50

Δεν θέλω να γίνω πεσιμιστής αλλά…

…when the time is right and it will make sense to them they will do it

Υπογράψουμε δεν υπογράψουμε…

145

147