Το DVD και τα Μυστικά του

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ HD

παιδια καλησπερα.θα μπορουσε να βοηθηση καποιος.
υπαρχει καποιο προγραμμα οπως το CONVERTXTODVD που θα μπορουσε να μετατρεψει τη ταινια HD σε dvd και να τη γραψω στο σκληρο.
το convertxtodvd που το κανει ειναι μεχρι 9gb dvd ενω οι πειρατες της καραιβικης το 3 ειναι συμπιεσμενο 8gb.
εγω θα ηθελα να το μετατρεψω σε dvd μαλλον θα βγει πανω 15gb kαι να το δω στη TV απο το pc
EYXAΡΙΣΤΩ

Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

nielsen_120907.png

Και σε εικόνα.
Είμαι περίεργος τι θα γίνει στο μέλλον γιατί το hd-dvd κάνει κυριολεκτικά ότι μπορεί.
(δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι έχει γεμίσει και με διαφημίσεις όλο το ιντερνετ τελευταία)

Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Ετσι και η Warner μετά τις γιορτές αποφασίσει να στηρίξει μόνο ένα απ τα δύο φορμά, νομίζω θα έχουμε ανακατατάξεις και αναταράξεις..

Προσωπικά (χαρά ο blizard) έχω αρχίσει εδώ και δυό μέρες να τρέφω ξαφνικά μια συμπάθεια στο "μπλέ" στρατόπεδο.
Μπορεί να είναι ´περιστασιακό και να μου φύγει (ήμουν περισσότερο "κόκκινος") , μπορεί και να κολλήσω στους φανς του blu-ray !:BDGBGDB55:

Μη χειρότερα τί μπορεί να πάθει ο άνθρωπος ξαφνικά..:grandpa:

Δεν βλέπω να λέει τίποτα για profile 1.1.. Ξεστοκάρισμα μου μυρίζει! Και λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές..

Έτσι θα φτηνύνει το BluRay.. μέχρι να καταλάβουν οι "τυχεροί" αγοραστές ότι η συσκευή που αγόρασαν είναι άχρηστη.. ;)

Και τότε θα ξανά-ακριβύνει απότομα..

Αν η μεγάλες πτώσεις τιμών που είδαμε στα blu-ray τελευταία είναι υγιείς και όχι επί ζημία, τότε θα πρέπει να αναμένουμε διπλά players σε φυσιολογικές τιμές αρκετά σύντομα. Αυτή φαίνεται σήμερα να είναι η πιο προσιτή (και ανώδυνη) λύση του πολέμου.

Τα υπόλοιπα, 1.1 στο PS3, μη αναβαθμίσιμα 1.0, region free, BD+, web features κ.λπ. αποδείχθηκαν ανίκανα να βγάλουν νικητή. Σε θέμα που διάβαζα στο avforums σχετικά με το ποια έκδοση προτιμούν οι dual owners, η συντριπτική πλειοψηφία προτιμά HD DVD. Ακόμα και αυτό δεν φαίνεται να είναι αρκετό. Πλέον μόνο η ενδεχόμενη αλλαγή πλεύσης της Warner μπορεί να αλλάξει το σκηνικό.

Σε κάθε περίπτωση, επιμένω ότι ο πραγματικός πόλεμος είναι εναντίον του DVD.

Δεν βλέπω να λέει τίποτα για profile 1.1.. Ξεστοκάρισμα μου μυρίζει! Και λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές..

Έτσι θα φτηνύνει το BluRay.. μέχρι να καταλάβουν οι "τυχεροί" αγοραστές ότι η συσκευή που αγόρασαν είναι άχρηστη.. ;)

Και τότε θα ξανά-ακριβύνει απότομα..

Σίγουρα δεν είναι άχρηστο επειδή δεν μπορείς να δεις τα έξτρα ταυτόχρονα με την ταινία, μην είσαι υπερβολικός. Αν είχε κάτω από 300 ευρώ στην Ελλάδα θα αγόραζα ένα ευχαρίστως.

To ps3 έγινε 1.1 σήμερα με το νέο firmware update 2.10 !
Μέχρι στιγμής είναι το πιο αναβαθμίσημο bluray player.:grinning-smiley-043

Γενικά ότι πιο αναβαθμίσιμο είναι ... ακόμα και τα hd-dvd έχουν βγάλει 10 μοντέλα, ενώ το ps3 αλλάζει απλά software!!!
(και με την τεράστια δύναμη που έχει ο cell στο decoding , αν θέλουν μπορεί να παραμένει πάντα κορυφαίο)

Για όλους τους αμετανόητους Bluray fans, έχουμε το κατάλληλο δωράκι για τα Χριστούγεννα..:flipout::flipout:

Attachments

• 718f_12.JPG
    718f_12.JPG
    43.1 KB · Views: 35

Μπα, εμένα φοβερό μου φαίνεται ... πέστε μου από που είναι, και αν με πετύχετε στο δρόμο πέστε και κανά γεια :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Γενικά ότι πιο αναβαθμίσιμο είναι ... ακόμα και τα hd-dvd έχουν βγάλει 10 μοντέλα, ενώ το ps3 αλλάζει απλά software!!!

Είδες γιατί σε λένε κακόπιστο ώρες-ώρες; Όλα τα hd dvd από την ημέρα που βγήκαν κάνουν αυτά που το PS3 θα κάνει από σήμερα. Για να μην πούμε για web enabled features, έτσι; ;)

Ωστόσο, πρέπει να αναγνωρίσω ότι (για κάποιους) είναι χρήσιμη η προσθήκη divx.

Re: Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Είδες γιατί σε λένε κακόπιστο ώρες-ώρες; Όλα τα hd dvd από την ημέρα που βγήκαν κάνουν αυτά που το PS3 θα κάνει από σήμερα. Για να μην πούμε για web enabled features, έτσι; ;)
Τώρα θα δεις και γιατί σου λένε ότι τα βλέπεις με κόκκινα γυαλιά μερικές φορες ... ;)

Επαναλαμβάνω ότι ΑΚΟΜΑ και τα hd-dvd players έχουν πολλά μοντέλα με αρκετές διαφορές , θα βγουν και άλλα ενώ δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τα 51gb...
Στα ps3 απλά βάζεις το τελευταίο firmware και είναι όλα ακριβώς ίδια χωρίς κανένα περιορισμό σε δυνατότητες.

Μάλιστα ο cell είναι πανίσχυρος (θα μπει σε λίγο καιρό και στα HD-dvd) και με κατάλληλες αναβαθμίσεις έχεις την δυνατότητα της καλύτερης δυνατής ποιότητας ώστε να μην σε ξεπεράσουν οι ανταγωνιστές.

ΥΓ
Ξαναλέω λοιπόν ότι το ps3 είναι ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΙΜΟ player ανεξαρτήτως format... και πραγματικά δεν διαφωνείς με αυτό.

Last edited: