Το DVD και τα Μυστικά του

blu-ray to mkv or dvd format...

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει ταινίες blu-ray σε dvd ή mkv format αλλά να είναι το ίδιο εύκολα σαν τα προγράμματα(Σαν το clonedvd, dvdfab platinum κ.α.) που μετέτρεπαν τα dvd9(dual layer) σε divx, dvd5(single layer).

Να μπορείς δηλαδή να διαλέξεις τι υπότιτλους, ήχους, σκηνές κ.τ.λ. θα έχει το τελειωτικό αρχείο.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους προκαταβολικά.

Last edited:
Re: blu-ray to mkv or dvd format...

Αφού διευκρινίσουμε πως μιλάμε πάντα για έναν τρόπο λήψης αντιγράφων ασφαλείας για δίσκους που έχουμε νόμιμα στην κατοχή μας, η απάντηση είναι : όχι. Δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά... προς το παρόν. Για να κάνεις κάτι τέτοιο χρειάζεσαι συνδυασμό αρκετών εργαλείων, ισχυρό pc και άφθονο χρόνο...

(παρεπιμπτώντος, μάλλον σε λάθος κατηγορία είμαστε, λογικά θα έπρεπε να μπει στο HTPC->Software)

Last edited:
Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

To καλο στο Bit-HDTV ειναι οτι μπορεις να παιρνεις ποντους απο οσα αντεχεις να seedαρεις. Δεν εχει οριο.
Ηταν το πρωτο μου tracker και ανεβαζω μονο για αυτο το λογο.
Αν μπορεσεις να καλυψεις τους ποντους που σου δινουν την δυνατοτητα
να εισαι αορατος. Ειναι χρησιμο, θα το κατανοησεις αργοτερα......

Φίλε Nutsis για πες μου σε τι βολεύει να είσαι αόρατος?
Αν δεν θέλεις το γράψεις εδώ στείλε κανα πμ....

Thanks

Απάντηση: Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

σου δινουν την δυνατοτητα
να εισαι αορατος. Ειναι χρησιμο, θα το κατανοησεις αργοτερα......
:chinscratch::huh2:

Re: Απάντηση: Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

Και'γω το εχω απορία. Να ειμαι προετοιμασμενος οταν γινω με το καλο μελος.-bye-

Κ εγω δεν καταλαβαινω, δεν εχω δει τετοιο προνομιο στα bonus του tracker

Κ εγω δεν καταλαβαινω, δεν εχω δει τετοιο προνομιο στα bonus του tracker

Δεν είναι προνόμιο στο bonus, αλλά προνόμιο των Insane Users και πάνω.
Εγώ που είμαι το έκανα .... αν και δεν είμαι σίγουρος για την χρησιμότητά του.

Ρε παιδιά στο ρουμάνικο HD-Bits έχω εκπληρώσει τις προυποθέσεις του Power User αλλά είμαι ακόμα απλός......why?......:chinscratch:

Ρε παιδιά στο ρουμάνικο HD-Bits έχω εκπληρώσει τις προυποθέσεις του Power User αλλά είμαι ακόμα απλός......why?......:chinscratch:
Ισχυουν αυτα:
Must have been be a member for at least 4 weeks, have uploaded at least 25GB and have a ratio at or above 1.05.
The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from
this status if your ratio drops below 0.95 at any time.

Na petaxw mia treloutsiki idea...? :idea:

Den tha itan kali fasi na ypirxe kai "HDbits.gr" :fahne90:

Kai den tha itan akoma kalitera na to ftiaxoyme emeis?:gossip:

Mia idea petaxa twra....mi me parete me tis ntomates

Kai na xekathariso oti den exw idea pws mporei na ginei alla desmebome na

to psaxw kai na kanw oti mporw an parthei tetia apofasi!!!

Kwstas

Na petaxw mia treloutsiki idea...? :idea:

Den tha itan kali fasi na ypirxe kai "HDbits.gr" :fahne90:

Kai den tha itan akoma kalitera na to ftiaxoyme emeis?:gossip:

Mia idea petaxa twra....mi me parete me tis ntomates

Kai na xekathariso oti den exw idea pws mporei na ginei alla desmebome na

to psaxw kai na kanw oti mporw an parthei tetia apofasi!!!

Kwstas

Καλη ιδεα αλλα μου ακουγεται κομματακι δυσκολο:cool:

To an einai progmatika diskolo mporoun na mas to apantisou mono enas kalos Developer kai enas kalos Dikigoros :confused:

Ισχυουν αυτα:
Must have been be a member for at least 4 weeks, have uploaded at least 25GB and have a ratio at or above 1.05.
The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from
this status if your ratio drops below 0.95 at any time.

Τα έχω ξεπεράσει όλα αλλά τίποτα........

Η δημιουργία ενός tracker είναι πολύ δύσκολη..Χρειάζεται συνεργασία από πολλά άτομα, πολύ καλές γνώσεις προγραμματισμού, πολύ καλά και ακριβά μηχανήματα (ειδικά όταν πρόκειται για αρχεία τέτοιου μεγέθους) και βασικό είναι να μπορεί να συναγωνιστεί τους υπάρχοντες trackers. Όταν δηλαδή κάποιος θέλει να κατεβάσει μια ταινία, θα προτιμήσει να την κατεβάσει από το hd-bits με 50 seeds παρά από έναν ελληνικό tracker με 10 seeds και το καλύτερο upload τους να είναι 1 mb/s...
Παρόλα αυτά δεν θέλω να σε αποθαρρύνω, και το hd-bits.ro ετσι ξεκίνησε, οπότε αν το θες πραγματικά μπορείς να δοκιμάσεις...

Εχω 2 invites για τον greek-tracker. Οποιος ενδιαφερεται pm...

Απάντηση: blu-ray to mkv or dvd format...

megui,avisynth,τα σωστα codec,νομιζω αυτα χρειαζεσαι,πολλη βαρετη διαδικασια αλλα το αποτελεσμα αξιζει καθως δεν υπαρχει απολεια ποιοτητας.
αναλογα βεβαια και με το bitrate που θα ορισουμε.

Παίδες μετά από 1Tb σε ανέβασμα κατέβασμα στο HDBits ο λογαριασμός μου έγινε disabled. Δεν το ψάχνω περαιτέρω γιατί ξέρω ότι δεν πρόκειται να καταφέρω κάτι. Όποιος μπορεί να στείλει πρόσκληση για το [email protected] θα του είμαι ευγνώμων.

Και στο bit-hdtv αν υπήρχε κάτι δεν θα με χάλαγε καθώς μου έσπασαν λίγο τα νεύρα με την απενεργοποίηση του λογαριασμού μου στο HDBits.

Παίδες μετά από 1Tb σε ανέβασμα κατέβασμα στο HDBits ο λογαριασμός μου έγινε disabled. Δεν το ψάχνω περαιτέρω γιατί ξέρω ότι δεν πρόκειται να καταφέρω κάτι. Όποιος μπορεί να στείλει πρόσκληση για το [email protected] θα του είμαι ευγνώμων.

Και στο bit-hdtv αν υπήρχε κάτι δεν θα με χάλαγε καθώς μου έσπασαν λίγο τα νεύρα με την απενεργοποίηση του λογαριασμού μου στο HDBits.

Γιατι ετσι?Τι εκανες?