Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

ασχετο, εχω κολλησει με το πως θα ανοιξω την θυρα. (να σε κανω ενα τηλ. αυριο το βραδακι?)

ασχετο, εχω κολλησει με το πως θα ανοιξω την θυρα. (να σε κανω ενα τηλ. αυριο το βραδακι?)

Εννοείται ....ότι ώρα θες ....:ernaehrung004:

Επειδή παίζουν 4-5 διαφορετικά threads στα οποία τα μέλη ζητάνε
invite για τα εν λόγω sites, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό εδώ για να
είναι όλα μαζεμένα γιατί έχει χαθεί η μπάλα .........

Προτείνω λοιπόν όποιος επιθυμεί να πάρει κάποιο invite, να το ζητάει
εδώ με το e-mail του και για ποιο site θέλει. Αν κάποιος του στείλει
επίσης να το αναφέρει εδώ για να μην στέλνουμε διπλές προσκλήσεις.
Όχι pm γιατί θα χαθεί και πάλι η μπάλα.

Αν συμφωνείτε το τηρούμε ........ αν όχι ας σβήσει κάποιος διαχειριστής
το παρόν thread και ας συνεχιστεί ο χαμός με τα 4-5 διαφορετικά thread.

-bye-

Σε παρακαλώ φίλε Αλέξη θα ήθελα κι εγώ, αν υπάρχει, Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV.
Το e-mail μου είναι: [email protected]

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Paidia dwste kamia apantisi SOS ;) min kanw kana lathos :
sto HDbits gia confirmation
1) Ti simanei DD ? Profanws Dolby Digital
2) If a friend wants to join ? Invite yor friend
3) Which of the following is NOT used while encoding video for Blu-ray/HDDVD ? Mpeg 2 (swsta?)

Ligi antigrafi den eblapse pote :D

Paidia dwste kamia apantisi SOS ;) min kanw kana lathos :
sto HDbits gia confirmation
1) Ti simanei DD ? Profanws Dolby Digital Σωστό
2) If a friend wants to join ? Invite yor friend Σωστό
3) Which of the following is NOT used while encoding video for Blu-ray/HDDVD ? Mpeg 2 (swsta?) ???? Ποιες είναι οι άλλες επιλογές?

Ligi antigrafi den eblapse pote :D

...

Λάθος πρέπει να είναι η απαντηση για το MPEG2 κατα την γνώμη μου.Κατι αλλο πρέπει να είναι η απάντηση.Απο μια ματιά που εχω ρίξει υπάρχουν Blu Ray MPEG2 1080i

Σημείωση
Εχω φτάσει τους 950 πούντους και σε 1-2 μέρες μάλλον θα μπορέσω να δώσω τις 5 για Bit-HDTV.

Λάθος πρέπει να είναι η απαντηση για το MPEG2 κατα την γνώμη μου.Κατι αλλο πρέπει να είναι η απάντηση.Απο μια ματιά που εχω ρίξει υπάρχουν Blu Ray MPEG2 1080i

Σημείωση
Εχω φτάσει τους 950 πούντους και σε 1-2 μέρες μάλλον θα μπορέσω να δώσω τις 5 για Bit-HDTV.

Ετσι νομιζω κ εγω

Απάντηση: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

# nsouris > nsourispapakihotmail.com

εχεις προσκληση

Απάντηση: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

arcana112 > arcana112papakihotmail.com

εχεις προσκληση

Re: Απάντηση: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV [FONT='Calibri','sans-serif'][FONT='Calibri','sans-serif']πόσο περίπου θα περιμένουμε[/FONT][/FONT]

Μια ερώτηση για High Definition Video

Λοιπόν έχω το PS3 και βλέπω το Planet Earth σε Βr. Σε αρκετές σκηνές η εικόνα φαίνεται σαν να αναβοσβήνει. Δηλαδή σαν ανάμεσα από τα κανονικά frame να υπάρχουν λευκά frame. Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ, και βασικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Planet Earth αλλά και σε άλλα Br, απλά στο Planet Earth γίνεται πιο συχνά απ'ότι στ'άλλα. Συνήθως εμφανίζεται σε σκηνές που η κάμερα κινείται πάνω σε βουνά ή σε τριχώματα ζώων. Στις υποθαλάσσιες σκηνές δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο...Θέλω να μου πείτε αν έχετε δει και εσείς παρόμοιο πρόβλημα και σε τι οφείλεται. Ευχαριστώ...

Re: Μια ερώτηση για High Definition Video

Λοιπόν είχα το PS3 συνδεδεμένο με HDMI σε HDTV με 1080i έξοδο γιατί μέχρι εκεί σηκώνει η PF9830...

Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV πόσο περίπου θα περιμένουμε?

Aπό ότι φαίνεται, αρκετά... Δυστυχώς δεν ανοίγουν συχνά θέσεις, και οι προσκλήσεις είναι λίγες... Αν δεν αρχίσουν να δίνουν και οι νεοεισεχθείς προσκλήσεις, ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα...

Απάντηση: Re: Μια ερώτηση για High Definition Video

Λοιπόν είχα το PS3 συνδεδεμένο με HDMI σε HDTV με 1080i έξοδο γιατί μέχρι εκεί σηκώνει η PF9830...
Σηκώνει 1080i αλλά ουσιαστικά στο κατεβάζει και πάλι στα 720p . Δώσε το κανονικά 720p χωρίς να ενεργοποιήσεις το 24p .
Μην περιμένεις βέβαια να πάρεις την καλύτερη κίνηση . εδώ ακόμα και οι τελευταίεςTV που υποστηρίζουν θεωρητικά 24p και πάλι έχουν πρόβλημα .

Re: Μια ερώτηση για High Definition Video

Απότι έχω ψάξει, το panel της είναι 1920*1080 οπότε μέσω κάποιου deinterlacer μετατρέπει το σήμα σε 1080p. Αλλά ακόμα και αν το πάει στα 720p, για ποιόν λόγο αναβοσβήνει η εικόνα??

Aπό ότι φαίνεται, αρκετά... Δυστυχώς δεν ανοίγουν συχνά θέσεις, και οι προσκλήσεις είναι λίγες... Αν δεν αρχίσουν να δίνουν και οι νεοεισεχθείς προσκλήσεις, ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα...

+10000

Προσκλήσεις δίνουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι ..... αν δεν αρχίσουν και οι "νεοι"....
.... χαιρέτα μου τον πλάτανο..