Το DVD και τα Μυστικά του

Απάντηση: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

πως μπορω να το ανεβασω;

Drag and drop... Το τσιμπάς και το σέρνεις πρός τα πάνω....
icon10.gif
icon10.gif

Ρε, θα μας τρελάνεις;

Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

εγώ bit-hdtv έχω ratio 1.375 ενώ στο ρουμανικο έχω 99,819,521.000.Μπορεί κανείς να μου πεί πως δουλεύει το bonus στο ρουμανικο?

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δουλεύει και στα άλλα sites .... ανταλλάσσεις
τα bonus points με διάφορα καλούδια ..... GB upload, invites, custom title κλπ.

Re: Απάντηση: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

πως μπορω να το ανεβασω;

Σου είπα και πριν ... σταμάτησε να κάνεις download και άστο να κάνει
μόνο upload ότι έχεις ήδη κατεβάσει ...

Όταν φτιάξεις καλό ratio (μην με ρωτήσεις ποιο είναι καλό .... διάβασε το faq)
τότε ξεκινάς πάλι το download ..

Drag and drop... Το τσιμπάς και το σέρνεις πρός τα πάνω....
icon10.gif
icon10.gif

Ρε, θα μας τρελάνεις;

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

δουλεύει επίσης και με ctrl+c και ctrl+v

:flipout::flipout::flipout:

ratio 0,001 και ρωτάμε αν πειράζει.. Ρε παιδιά, θα μας πάρουν με τις πέτρες.

ναι αλλά bonus πώς κερδίζω?

Στα FAQ το γράφει. Παίρνεις πόντους bonus ανάλογα με τα αρχεία που seedάρεις και με το πόσο χρονικά τα seedάρεις.

ναι αλλά bonus πώς κερδίζω?

Ανάλογα με το πόσα torrents seedάρεις .... κερδίζεις και τους ανάλογους
πόντους / ώρα .....

Όλα αυτά υπάρχουν αναλυτικά στο site .... κάντε το κόπο να διαβάσετε και λίγο ....

δηλαδη να τους φορτωνω στο upload π.χ matroska;

Skiadaresi, όταν τελειώνει το κατέβασμα ενός αρχείου, μέσω οποιουδήποτε torrent προγράμματος, μπαίνει αυτομάτως στη διαδικασία του uploading. Δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτι.

Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις είναι να σβήσεις το αρχείο ή να το μετακινήσεις.

Αστο να seedάρει που λένε.

δηλαδη να τους φορτωνω στο upload π.χ matroska;

Θα κάνεις ότι ακριβώς έκανες για να κατεβάσεις ότι έχεις κατεβάσει ως τώρα. Δηλαδή θα πάρεις τα αρχεία torrent που έχεις κατεβάσει και θα τα ανοίξεις με τον client που χρησιμοποιείς, σαν να τα κατέβαζες. Θα επιλέξεις να αποθηκευτούν στους φακέλους (ή στον φάκελο) που τα έχεις ήδη και αφού τα έλεγξει θα αρχίσει να διαμοιράζει (seeding). Άστο έτσι για όσο περισσότερο μπορείς (χρειάζονται μέρες ολόκληρες για να διορθωθεί η κατάσταση) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Και φρόντισε να μην έχεις όριο ("κόφτη") στην ταχύτητα του uploading... Δεν ξέρω αν σε διαφώτισα. Δείχνεις να μην ξέρεις βασικά πράγματα και ίσως να μην καταλαβαίνεις κάποια από αυτά που γράφω. Καλό θα ήταν, αν έχεις κάποιο φίλο ή γνωστό που ασχολείται να στα δείξει επί τόπου.

Θέλεις να πεις ότι είναι άδικοι; Γιατί εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο..

Πριν λιγο καιρο πηρα warning απ'τον mostling...

Reason: Do not upload subtitles for torrent you didnt download!

Κοιταξε καλα τα rules των subtitles και πες μου αν σχετιζονται με τον λογο του warning...

Θα κάνεις ότι ακριβώς έκανες για να κατεβάσεις ότι έχεις κατεβάσει ως τώρα. Δηλαδή θα πάρεις τα αρχεία torrent που έχεις κατεβάσει και θα τα ανοίξεις με τον client που χρησιμοποιείς, σαν να τα κατέβαζες. Θα επιλέξεις να αποθηκευτούν στους φακέλους (ή στον φάκελο) που τα έχεις ήδη και αφού τα έλεγξει θα αρχίσει να διαμοιράζει (seeding). Άστο έτσι για όσο περισσότερο μπορείς (χρειάζονται μέρες ολόκληρες για να διορθωθεί η κατάσταση) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Και φρόντισε να μην έχεις όριο ("κόφτη") στην ταχύτητα του uploading... Δεν ξέρω αν σε διαφώτισα. Δείχνεις να μην ξέρεις βασικά πράγματα και ίσως να μην καταλαβαίνεις κάποια από αυτά που γράφω. Καλό θα ήταν, αν έχεις κάποιο φίλο ή γνωστό που ασχολείται να στα δείξει επί τόπου.

....καλά .... τον πέθανες τώρα:BDGBGDB55:

οκ ενταξει!!! δηλαδη δεν θα τους φορτωνω τπτ αλλα οταν θα κατεβαζω καποια ταινια π.χ θα πηγαινω στο upload και θα παταω send?

οκ ενταξει!!! δηλαδη δεν θα τους φορτωνω τπτ αλλα οταν θα κατεβαζω καποια ταινια π.χ θα πηγαινω στο upload και θα παταω send?

Ερώτηση: Αυτά που έχεις κατεβάσει τα έχεις σβήσει από το utorrent ή όποιο άλλο χρησιμοποιείς?

μεσα στο προγραμμα , συγκεκριμενα στο azurreus ναι!!!