Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Προσκλητήριο για HDBITS και Bit-HDTV

Ρωτάω γιατι μου έχει συμβεί να δείχνει το site λιγότερους leechers από αυτούς που δείχνει το utorrent οπότε φαντάζομαι ότι είναι "ζαβολιάρηδες"!
Σωστά?

Παιδια για να καταλαβω,εγω που μονο ζητησα μια προσκληση για hdbits.org και δεν ποσταρω σε αυτο το thread,αλλα σε αλλα του site μας θεωρουμε ανενεργος και δεν εγω δικαιωμα για προσκληση;

αυτά είναι τα μέλη της λίστας που έχουν να ποστάρουν πάνω από 1-1,5 μήνα:

xorxhs > xorxhspapakihotmail.com
seaman72 > flerispapakihotmail.com
jazzu4ia > jazzu4iapapakiyahoo.gr
gang01 > kstela1973papakiyahoo.gr
billen > vasilios.anastasiadispapakigmail.com
killer22 > magmykonpapakiyahoo.gr
strider > dimitrisspapakirocketmail.com
master03gr > antonis160482papakiyahoo.com
Tasos Kal > tasoskpapakieugenfound.edu.gr
argigoni > argigonipapakiyahoo.gr
polisv > vrettosp2000papakiyahoo.gr
zoran > zoranpapakineo.gr
vasileios > vasilis_makrispapakihotmail.com
BlindNinja > geotamppapakihotmail.com
**KING** > king-apapakifreemail.gr
vangkous68 > vangkouspapakiyahoo.com
dkalam > dkalampapakigmail.com

Παιδια για να καταλαβω,εγω που μονο ζητησα μια προσκληση για hdbits.org και δεν ποσταρω σε αυτο το thread,αλλα σε αλλα του site μας θεωρουμε ανενεργος και δεν εγω δικαιωμα για προσκληση;

Όχι φίλε μου. Ίσα ίσα, με 140 μηνύματα δεν μπορεί κανείς να σε θεωρήσει ανενεργό. Τα παράπονά μας ήταν γιά όσους παίρνουν πρέφα τί παίζει, μπαίνουν μια φορά, ζητάν πρόσκληση, την παίρνουν και... μην τους είδατε. Και το χειρότερο είναι πως αυτοί οι "αλεξιπτωτιστές" όπως επιτυχημένα χαρακτηρίστηκαν, δεν πρόκειται ποτέ να ανταποδώσουν το invite...

Υπομονη και τιποτα αλλο. Εξαλλου το hdbits.org ειναι παρα πολυ περιζητητο ,και οταν μπεις πρεπει ωα προσεχεις παρα πολυ το ratio. Το Ρουμανικο τελικα ειναι αρκετα καλο με πολλα HD εργα.:2thumb22sup:

Και'γω αλεξιπτωτιστης είμαι αλλα ανταπεδωσα 5 προσκλησεις για Bit-HDTV
και ελπιζω συντομα μολις τα χιλιασο παλι άλλες 5.

:ernaehrung004:
-bye-

εγώ δεν πήρα πρόσκληση από το νήμα.αλλα και πάλι επειδή μου άρεσε το σκηνικό έδωσα 2 προσκλησεις για το bit-hdtv.

Και'γω αλεξιπτωτιστης είμαι αλλα ανταπεδωσα 5 προσκλησεις για Bit-HDTV
και ελπιζω συντομα μολις τα χιλιασο παλι άλλες 5.

-bye-

Φίλε μου, μακάρι να ήταν σαν κι εσένα οι "αλεξιπτωτιστές". Σαφώς και δεν περιλαμβάνεσαι σε αυτούς. Νομίζω είναι ξεκάθαρο για ποιούς κάνουμε παράπονα. Και για να ξεκαθαρίσω... χρησιμοποιώ απλά τη λέξη "παράπονο" γιατί ούτε "χέρι" σε κανέναν έχω δικαίωμα να βάλω, ούτε θυμώνω προσωπικά με κανένα. Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι νομίζει αυτός. Αν θέλει πχ να ανταποδώσει μια πρόσκληση (εφόσον μπορεί), η αν θέλει να συμμετέχει βοηθώντας με ότι ξέρει κάποιους που δεν ξέρουν καλά το "σπορ", η αν θέλει απλά να περιμένει για την πρόσκληση και μετά να μας πει αντίο.

δεν χρειάζεται να κρίνουμε τόσο αυστηρά τους "αλεξιπτωτιστές" γιατί μερικοί μπορεί να μην πρόλαβαν να ανταποδώσουν την πρόσκληση επειδή πετάχτηκαν έξω ή επειδή δεν είχαν καλή σύνδεση.Ωστώσο και μια προσκληση για άλλο site αρκη

[Δεν ξέρω αν είναι το πιο κατάλληλο σημείο για αυτήν την ερώτηση, αλλά φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει αυτούς που παίρνουν προσκλήσεις...]

Χρησιμοποιεί κανείς από εσάς μισθωμένο dedicated server για το seeding του, και αν ναι, τι εμπειρίες έχετε να καταθέσετε;

Ρε παιδιά επειδή ήμουνα εκτός Αθήνας τις τελευταίες 2 βδομάδες και δεν είχα καθόλου πρόσβαση στο pc μου ήρθε το invitation για το HDBITS στις 14 Μαίου αλλά έφαγε expire αν μπορεί κάποιος να ξαναστείλει... Ευχαριστώ πολύ
(To invitation σπαταλίστηκε? ή αφου έγινε expired είναι σα να μη το πήρα?)

fokoutou "papaki" uth.gr