ΤΗΑΝΚS Browser η εγγραφή ήταν επιτυχής.
Τώρα ψάχνω να βρώ τα κόλπα...
Τελικά με πέταξαν έξω από το hdbits.org παρόλου εδώ και δυο εβδομάδες μόνο "ανέβαζα"... ήμουνα πολύ κοντά να φτάσω στο επιθυμητό ration αλλά δεν συγκινήθηκαν και πήρα πόδι!
Μια πρόσκληση λοιπόν για hdbits.org, σε διαφορετικό e-mail : johnbougioupapakigmail.com
Ευχαριστώ.
Σε πέταξαν επειδή μόνο ανέβαζες. Αν θυμάμαι καλά είσαι υποχρεωμένος να κατεβάζεις τουλάχιστον 1GB την εβδομάδα που να μην είναι free leech.
Σε πέταξαν επειδή μόνο ανέβαζες. Αν θυμάμαι καλά είσαι υποχρεωμένος να κατεβάζεις τουλάχιστον 1GB την εβδομάδα που να μην είναι free leech.
...όχι ακριβώς ....
Από τα FAQ-Rules του HDbits.org:
You MUST make use of your account. If you download very little, your account will be disabled." [1] If you up-/download less than 1 GB per week (approximately), your account is considered to be "inactive". This is an average value; you are not forced to actually up-/download 1 GB every week.
Όχι βέβαια... Μόνο με προβληματικό ratio σε διαγράφουνε.
Όχι .... ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα....
Δεν είναι τυχαίο ότι πριν 2 μήνες διέγραψαν 1000 inctive accounts για τον
παραπάνω λόγο.
Έναν φίλο με ratio 4, επειδή είχε πολύ καιρό να κάνει UL/DL παρόλο που
είχε το account του parked τον διέγραψαν.
Καλημέρα συμπάσχοντες σινεφίλ. Λόγω στρατού θα μου είναι δύσκολο σε αυτή τη φάση να κρατήσω καλό ratio οπότε αν είναι εύκολο, για να μην εκθέσω και τον inviter, μπορώ να βγω προσωρινά από τη λίστα και από Σεπτέμβρη που θα έχω απολυθεί με το καλό να ξαναμπώ (στο τέλος της λίστας φυσικά); Το e-mail μου είναι antonis160482papakiyahoo.gr (είμαι νούμερο 15 κάπου εκεί). Ευχαριστώ και συγγνώμη για την διπλή ταλαιπωρία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.