Μάλιστα, αν βλέπω καλά, το ratio σου πριν σε κάνουν disable ήταν 0,079. Αυτό δεν θα το αποκαλούσα ακριβώς "σχεδόν έτοιμος να φτάσεις το επιθυμητό ratio".
Ρε φίλε koudounelos είδες σε κανεναν tracker αυτό τον κανόνα;Εγώ προσωπικά δεν την έχω ψάξει κ πολύ.Αλλά δεν έχω δεί κάτι τέτιο στα FAQ'sΠΡΟΣΟΧΗ!
Εάν πάρεις ένα αρχείο από τον τράκερ Α και το ανεβάσεις στον Β (δηλ. είσαι ο λεγόμενος uploader-φτιάξεις περιγραφή, καινούργιο torrent κτλ) και έχεις το ίδιο όνομα και στους 2 τράκερς, τότε σε διαγράφουν από τον Α κατευθείαν.. (το έχω πάθει..)
Εάν το έχει κάνει κάποιος άλλος τότε μπορείς απλά να seedareis το αρχείο που κατέβασες από τον Α, στο Β χωρίς πρόβλημα.. (δηλ απλά στέλνεις το αρχείο και στους 2 τράκερς)...
Εάν έχετε σκοπό να γίνεται uploaders (πρώτη περίπτωση-δηλ φτιάχνετε καινούρια torrents) τότε καλύτερα να μπείτε με διαφορετικό όνομα στον Β από αυτό που έχετε στον Α..(ίσως και να δηλώσετε άλλο mail)
Λογικά ισχύει για όλους τους τράκερς η διαγραφή...
Στο εξής επειδή είμαι σίγουρος ότι έχουν πάει πολλές προσκλήσεις άψαλτες,
όποιος είναι στην λίστα και έχει να μπει στο forum πάνω από 2 εβδομάδες
θα τον βγάζω από την λίστα.
Αμεσως...![]()
Μην μου παρακαμπτεις την λίστα .....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.