το DVD της Τζουλιας......

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: το DVD της Τζουλιας......

Με αυτή τη παγοκολώνα και να με πλήρωναν δεν...... :D

ελα τωρα....:antlers:

βρε τον μαγκα παει να μου παρει την δουλεια αυτος,κατσε φρονιμα εμενα ειναι 37 εκατοστα

απλα μια σκεψη εκανα...:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: το DVD της Τζουλιας......

ελα τωρα....:antlers:

απλα μια σκεψη εκανα...:a0210:

Η γλάστρα με το φίκο που έχω είναι πιο θερμή !!!!!!:flipout::flipout:

177761-12798a.jpg

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Βρε παιδια ήρεμα...εδώ ειναι οφθαλμοφανές οτι ένα νεαρο κορίτσι έπεσε θύμα εκβιασμού.Απο καλες πληροφορίες εχω μάθει οτι οι operater ηταν μεταμφιεσμένοι σε καμαριέρες που υποτίθετο ότι εκαναν αλλαγή σεντονιών.Γιαυτο δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.
Το μόνο μελανό σημείο στη υπόθεση είναι πως δικαιολογήθηκε ο σκηνοθέτης ,οι μακιγιέρ και οι φωτιστές....ακομη προσπαθώ να καταλάβω...:huh2:

Βρε παιδια ήρεμα...εδώ ειναι οφθαλμοφανές οτι ένα νεαρο κορίτσι έπεσε θύμα εκβιασμού.Απο καλες πληροφορίες εχω μάθει οτι οι operater ηταν μεταμφιεσμένοι σε καμαριέρες που υποτίθετο ότι εκαναν αλλαγή σεντονιών.Γιαυτο δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.
Το μόνο μελανό σημείο στη υπόθεση είναι πως δικαιολογήθηκε ο σκηνοθέτης ,οι μακιγιέρ και οι φωτιστές....ακομη προσπαθώ να καταλάβω...:huh2:

ωραιο μαρκετινγκ εκαναν και χεστηκαν στο χρημα ολοι οι εμπλεκομενοι στο κολπο.
η χωρα καιγεται και ολοι ασχολουνται με το γατι μια χαζοπορνης.
μεγαλη μαγκια ....:antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: το DVD της Τζουλιας......

ειμαι στο χωρο αρκετα χρονια....ειχα φυγει για ενα διαστημα αλλα δυστυχως η κριση θα με αναγκασει να ξαναγυρισω στην πρωτη μου δουλεια,το modeling και στις εκπαιδευτικες ταινιες για το προς Ζην

ο πρωταγωνιστης της Τζουλιας ειναι ο 19 αρης Ian Scott γνωστος στον χωρο μας και ως κομπρεσέρ ηδονης

ρωτατε παιδια ελευθερα οτι θελετε

Τι να ρωτήσουμε; Αφού δεν ξέρεις απο AV :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: το DVD της Τζουλιας......

Με αυτή τη παγοκολώνα και να με πλήρωναν δεν...... :D

Ε καλα και συ, με την πρωτη (?) ταινια ηθελες να δεις το Πινατουμπο σε δραση?.....δωσε ενα "χειροκροτημα" να εμψυχωθει το κοριτσι για την επομενη!!!!!!

ΥΓ Ισως να εφταιγε ο....φελος!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: το DVD της Τζουλιας......

Aυτό δεν μας το ´χες πεί Αντωνάκη! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Θες να ανεβάσω φώτο από τη γλάστρα για να καταλάβεις ???? :D

Με το δίκιο τους...εδώ η άλλη δεν είδε τις κάμερες,, τα προβολια τον σκηνοθέτη και τους μακιγιέρ...:flipout:

Μπορει να ειχε επιπεφυκίτιδα ρε συ.

Ανοιξη μπαινει... την ειδα λιγο δακρυσμενη :grandpa:

Πάντως άσχετο με τις οικονομικές εξελίξεις, οι Γερμανοί ξέρουν να γυρίζουν πολύ καλύτερες τσόντες.

παντως ήταν κόκκαλο... αμφιβάλλω αν την πληρώσανε κι όλας.... !!!

ανεξάρτητα με την πορεία της τζουλιας παντως, πιστεύω ότι αυτά ειναι καλά νέα. O λογος? Ανοιξε τον (δυσκολο στην ελλαδα) δρόμο, θα ακολουθήσουν κι άλλες επώνυμες τώρα!!!!!! :D

PS
το βιντεάκι του ραδιο αρβύλα το βρήκα ε-ξαι-ρε-τι-κό. Πολύ γέλιο και so true. Οσο για το ΕΣΡ, ο βιασμός των ψυχών από την καθημερινή πλυση εγκεφάλου με αίμα, σκοτωμούς και ωμή βία, αναριθμητες σκηνές όπου η ανθρωπινη ζωή δεν έχει καμία αξία, ειναι τραγικά μεγαλύτερος απο την θεαση μιας "τσόντας με τετραγωνάκια" που στην ουσία πέρασε πολυ ευστοχα ενα επικαιρο πολιτικό μήνυμα. Κι αυτα περι δικαιωμάτων και αδειας προβολής εχουν κι αλλη όψη: δε νομίζω οτι ενοχλήθηκε η παραγωγός εταιρια...τρομερή διαφήμιση για παρτη τους και τσαμπα..

Status
Not open for further replies.