το DVD της Τζουλιας......

Status
Not open for further replies.
Dom Pérignon είναι η σαμπάνια (γαλλικό προϊόν, της Moët et Chandon) και σίγουρα δεν πωλείται στα Lidl, αλλά και να πωλείτο, δεν την κάνει γερμανικό προϊόν, όπως και το γεγονός ότι πωλείται στον Βασιλόπουλο της γειτονιάς μου δεν την κάνει ελληνικό.

Τελικά χάλασε και ο Βασιλόπουλος της γειτονιάς μου. Το απόγευμα που ξαναπήγα, είδα πως από Moët et Chandon μέχρι τη MUMM Gordon Rouge έχει. Α πα πα. Δεν ξαναψωνίζω από εκεί, μπασκλασαρίες. :flipout:

Ο Δημήτρης Σ, παραγωγός έχει κάνει μήνυση στους trackers, που ανέβασαν το 25,50 λεπτών "πόνημά" του.

Μάλλον έχεις λάθος πληροφορίες...
Μηνύματα σε mods διαφόρων Ελληνικών trackers έστειλε και ζητούσε το κατέβασμα τους...Κάποιοι το έκαναν, αλλά άλλοι πιο "underground" όχι....
Εξάλλου ΠΩΣ να κάνεις μήνυση χωρίς να γνωρίζεις ονόματα?
Θα έπρεπε να στείλει μηνύσεις στην εταιρεία που hostαρει to site...

ΥΓ: Βέβαια χωρίς την ύπαρξη αυτών των trackers, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα γνώριζε την εταιρεία και τα προϊόντα του κ.Σειρηνακη..

Αν οπως λεγεται πουλησε τοσα δισκακια φανταζεστε τι λεφτα εχασαν απο τα κατεβασματα?

Τυφλα να χει το Χολυγουντ...

Είχα πάει επίσκεψη σε ένα σπίτι σήμερα βρήκα μια πρόχειρη γούνα (χεχε) και είπα να δημιουργήσω...θα το έβαζα στην σκηνοθετημένη φωτογραφία αλλά φοβάμαι μην θεωρηθεί προκλητική...νομίζω πως εδώ είναι καλύτερα....

ps..δεν φαντάζομαι ο κοντός να μου στέλνει εξώδικα από αύριο :flipout::flipout:

ddf-1.jpg

Απάντηση: Re: το DVD της Τζουλιας......

Κατι ξερεις που τρως νωρις εσυ....

Μετα τις 7 το απογευμα δεν θα πηγαινει μπουκια κατω....:D

βρωμόστομε :slapface:

Μάλλον έχεις λάθος πληροφορίες...
Μηνύματα σε mods διαφόρων Ελληνικών trackers έστειλε και ζητούσε το κατέβασμα τους...Κάποιοι το έκαναν, αλλά άλλοι πιο "underground" όχι....
Εξάλλου ΠΩΣ να κάνεις μήνυση χωρίς να γνωρίζεις ονόματα?
Θα έπρεπε να στείλει μηνύσεις στην εταιρεία που hostαρει to site...

ΥΓ: Βέβαια χωρίς την ύπαρξη αυτών των trackers, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα γνώριζε την εταιρεία και τα προϊόντα του κ.Σειρηνακη..

το σωστότερο είναι ότι "απείλησε", ότι θα κάνει:grandpa:

Θα ηταν "κουφο" να μην εχει καταφερει η ΕΠΟΕ να σταματησει τους trackers και να το καταφερε ο Σειρηνακης.

Προφανως καποια συμφωνια υπηρξε

Και ερωτω, που ειναι το κρατος κυριοι, οταν εν μεσω κρισης το *%@# της Τζουλιας πωλειται 19,90 Ε και δεν υπαρχει ολοκληρο για κατεβασμα???

Κανένας μοντ να μαζέψει τον τύπο που νομίζει ότι γράφει σε πορνογραφικό σάϊτ ;

Status
Not open for further replies.