Stergito
Μέλος Σωματείου
Εγώ πάλι, επειδή τα περισσότερα τα δανείζομαι για κανα μήνα, στο τέλος "ε, το αγόρασα τελικά μωρέ"...
Έτσι έκανα με τα GamuT...
Έτσι έκανα με τα GamuT...
Και εννοείται πάντα στην καβάτζα ένας λογαριασμός με μυστικά κονδύλια (για high fi)...
Α
Το δικό μου σύνηθες είναι να με πιάνει "κατάθλιψη" για μερικές μέρες ...
εγω της ειπα οτι εκανα μια δουλεια στο μιχαηλο και πληρωθηκα σε...naim!!!
Ρε συ jameson το ίδιο κάνω και εγώ αλλά πραγματικά όχι τρικ
Αυτό ίσως δεν το προσέξατε κύριοι, και είναι από τα βασικά, δεν το συζητάμε...
Το δικό μου σύνηθες είναι να με πιάνει "κατάθλιψη" για μερικές μέρες "δεν παίζει το άτιμο", "τελικά δεν είναι αυτός ο ήχος που ήθελα", "τι θα κάνω τώρα Θεέ μου;" την ζαλίζω για λίγες μέρες, στο τέλος πάντα έρχεται μόνη της: "βρε αγάπη μου, δε μπορώ να σε βλέπω έτσι, πάρε ότι θέλεις, κι αν θέλεις κράτα και αυτό που έχεις, κάνε ΟΤΙ νομίζεις"...
εγω της ειπα οτι εκανα μια δουλεια στο μιχαηλο και πληρωθηκα σε...naim!!!
Το βασικότερο σημείο είναι να περάσεις ότι ΔΕΝ θέλεις με ΤΙΠΟΤΑ να κρατήσεις την υπόψη συσκευή (που φυσικά είναι πάμφθηνη και καλή και εξυπακούεται τρομερά in –αλλά οι εποχές είναι δύσκολες) .
Υπάρχει 99% πιθανότητα (βεβαιότητα θα έλεγα) να σου πάει κόντρα (όπως και σε άπειρα άλλα θέματα).
Άρα υποχωρείς (ως συνήθως) και η συσκευή …μένει.
Αμα είσαι δε και τρομερά μάγκας τη βάζεις να πληρώνει και τις δόσεις ....αφού λύσσαξε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.