Το δυσκολότερο μέρος μιας αγοράς...

Εγώ πάλι, επειδή τα περισσότερα τα δανείζομαι για κανα μήνα, στο τέλος "ε, το αγόρασα τελικά μωρέ"...

Έτσι έκανα με τα GamuT...

Και εννοείται πάντα στην καβάτζα ένας λογαριασμός με μυστικά κονδύλια (για high fi)...

Αυτό ίσως δεν το προσέξατε κύριοι, και είναι από τα βασικά, δεν το συζητάμε...

Το δικό μου σύνηθες είναι να με πιάνει "κατάθλιψη" για μερικές μέρες "δεν παίζει το άτιμο", "τελικά δεν είναι αυτός ο ήχος που ήθελα", "τι θα κάνω τώρα Θεέ μου;" την ζαλίζω για λίγες μέρες, στο τέλος πάντα έρχεται μόνη της: "βρε αγάπη μου, δε μπορώ να σε βλέπω έτσι, πάρε ότι θέλεις, κι αν θέλεις κράτα και αυτό που έχεις, κάνε ΟΤΙ νομίζεις"...

εαν με ταιζει η συζυγος αυξανω το χαρτζιλικι μου. αν την ταιζω μειωνω το δικο της.-bye-

Ρε συ jameson το ίδιο κάνω και εγώ αλλά πραγματικά όχι τρικ

Ώπα! Χαλαρά αδερφέ! Αν κάνεις έτσι για το χόμπι, πώς αντιδράς στα σοβαρά προβλήματα; Ηρέμησε! :BDGBGDB55:

Αυτό ίσως δεν το προσέξατε κύριοι, και είναι από τα βασικά, δεν το συζητάμε...

Το δικό μου σύνηθες είναι να με πιάνει "κατάθλιψη" για μερικές μέρες "δεν παίζει το άτιμο", "τελικά δεν είναι αυτός ο ήχος που ήθελα", "τι θα κάνω τώρα Θεέ μου;" την ζαλίζω για λίγες μέρες, στο τέλος πάντα έρχεται μόνη της: "βρε αγάπη μου, δε μπορώ να σε βλέπω έτσι, πάρε ότι θέλεις, κι αν θέλεις κράτα και αυτό που έχεις, κάνε ΟΤΙ νομίζεις"...

Απλα το καλυτερο! Και εγω καπως ετσι το κανω αλλα με τα PC μου...
Τωρα βεβαια που θελω καινουρια ηχεια δεν ξερω αν θα πιασει...
Μαλλον πρπει της να υποσχεθω και εγω κατι...

Διαβάζω και μαθαίνω…
ως ανύπαντρος …

θυμάμαι και ένα σχετικό ανέκδοτο…

Η Plasma μας γλυτώνει 1 τετραγωνικό μέτρο, με τις τιμές στο Λυκαβηττό ανά τετραγωνικό τελικά συμφέρει..

Αλλά να δεις που για Plasma όλες οι γυναίκες θα συμφωνούν καθώς είναι και Lifestyle…

Re: Απάντηση: Το δυσκολότερο μέρος μιας αγοράς...

εγω της ειπα οτι εκανα μια δουλεια στο μιχαηλο και πληρωθηκα σε...naim!!!

Μμμμ...
Μπορείς να ρωτήσεις τον Γιάννη αν θέλει και άλλον για τίποτα χαμαλοδουλειές; :flipout:

Την παιρνεις κοντα στο καταστημα.Εχεις τσεκαρει απο πριν το τι θελεις το οποιο κανει π.χ. 1000e.Πηγαινεις σε μηχανηματα των 3,4,5000e και τα λυγουρευεσαι!Την πιανει ιστερια!Ειναι ετοιμη να σε ρεζιλεψει σε ολο το μαγαζι,καθως σε βλεπει να μιλας με τον υπαλληλο για τα συγκεκριμενα.Σε τσιμπαει,σου κανει νοηματα,σε τραβαει!Εκει που εισαι ετοιμος να συμφωνησεις με τον υπαλληλο για την αγορα των ακριβων και εκει που η σαρκα απο το προσωπο της ειναι ετοιμη να χυθει στο πατωμα και να φανουν τα οστα απο το κρανιο της,πηγαινεις στο μηχανημα των 1000e που τελικα ηθελες.Θα διαπιστωσετε μια ανακουφιση,ενα χαμογελο και κατα 98% μια γνωμη θετικη γι αυτη την αγορα και πολλα αλλα που δεν θα περιμενατε ποτε απο αυτην!!!Εφαρμοσμενο και απολυτα εγγυημενο!!!

Εχουμε ξεχασει και κατι αλλο βεβαια....ως γνωστον οι γυναικες (συνηθως) οτι βλεπουν το θελουν. Παρτε λοιπον τις γυναικες σας και στο σπιτι φιλου με ultra συστημα γι' ακροαση της αγαπημενης της μουσικης και κουβεντιαστε γυρω απο το οτι η υψηλη πιστοτητα ειναι πλεον η τελευταια λεξη της μοδας στα καλα σπιτια και ο καλυτερος τροπος επιδειξης κοινωνικης καταξιωσης. Την επομενη εχετε παρα πολλες πιθανοτητες να σας τραβαει απ το γιακα να παρετε κι εσεις ενα ... καλο συστημα :flipout:

Το βασικότερο σημείο είναι να περάσεις ότι ΔΕΝ θέλεις με ΤΙΠΟΤΑ να κρατήσεις την υπόψη συσκευή (που φυσικά είναι πάμφθηνη και καλή και εξυπακούεται τρομερά in –αλλά οι εποχές είναι δύσκολες) .

Υπάρχει 99% πιθανότητα (βεβαιότητα θα έλεγα) να σου πάει κόντρα (όπως και σε άπειρα άλλα θέματα).

Άρα υποχωρείς (ως συνήθως) και η συσκευή …μένει.

Αμα είσαι δε και τρομερά μάγκας τη βάζεις να πληρώνει και τις δόσεις ....αφού λύσσαξε.

Last edited:
Το βασικότερο σημείο είναι να περάσεις ότι ΔΕΝ θέλεις με ΤΙΠΟΤΑ να κρατήσεις την υπόψη συσκευή (που φυσικά είναι πάμφθηνη και καλή και εξυπακούεται τρομερά in –αλλά οι εποχές είναι δύσκολες) .

Υπάρχει 99% πιθανότητα (βεβαιότητα θα έλεγα) να σου πάει κόντρα (όπως και σε άπειρα άλλα θέματα).

Άρα υποχωρείς (ως συνήθως) και η συσκευή …μένει.

Αμα είσαι δε και τρομερά μάγκας τη βάζεις να πληρώνει και τις δόσεις ....αφού λύσσαξε.

Καταπληκτικό!

:flipout:

Η δυσκολία του έτερου ημίσεως αντιμετωπίζεται μονο με επαγγελματικές μεθόδους... Ετοιμάζετε ενα βραδυ με καλό κρασί, ατμόσφαιρα, την αγαπημένη της μουσική αλλα και την δική σας και, αν υπάρχει, μουσικές που ακούγατε μαζί τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Ολο αυτό απέναντι από το ηχοσύστημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει... Μετα από αυτό, κάθε φορά που θα ακούει για βελτιώσεις θα σκέφτεται "εκείνο το βραδυ" ;)

Υ.Γ. Παρόμοια πειράματα εκανε και σε σκύλους ο Pavlov :flipout:

Παιδιά ,

Πρέπει να ορισθεί για τι «μοντέλο» ετέρου ημίσεως μιλάμε.

Αν μιλάμε για μοντέλο που βρίσκεσαι στο σορόπιασμα και στο πίτσι-πίτσι «γενικά» τότε το καλόπιασμα – ατμόσφαιρα κλπ. έχει κάποια ελπίδα..

Αν μιλάμε για μοντέλο «βαρέως τύπου» με πολλές ώρες λειτουργίας στο ενεργητικό του το καλόπιασμα- ατμόσφαιρα είναι χαμένο από χέρι και εν τη γενέσει του . Δεν θα προλάβεις να πεις κιχ . Θα πάς άκλαφτος .
Στην καλύτερη για εσένα περίπτωση ΑΝ κρατήσεις τη συσκευή θα πληρώσεις παράλληλα λύτρα αντίστοιχα με την απαγωγή του Παναγοπουλου προς το «ημισυ».

Μόνο η παραπάνω μέθοδος που περιγράφω έχει ελπίδες.

Last edited: