To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Σταμάτησε να αναπτύσεται.
Υπήρξαν διαφωνίες μέσα στην ομάδα ανάπτυξης και αποχώρησαν όλοι, πλην του αρχηγού της και δημιούργησαν το librelec

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Σταμάτησε να αναπτύσεται.
Υπήρξαν διαφωνίες μέσα στην ομάδα ανάπτυξης και αποχώρησαν όλοι, πλην του αρχηγού της και δημιούργησαν το librelec

Το οποίο όμως αναπτύσεται πολύ πολύ αργά..

Δε νομίζω οτι ισχύει αυτό που λές - εκτός του οτι οι τελευταίες εκδόσεις του 17 πετάνε (τουλάχιστον στο πι2 που έχω εγώ), ήδη ο milhouse έχει πεί οτι σύντομα στην έκδοση alpha του kodi 18 που φτιάχνει θα έχει και υποστήριξη του retroplayer. Και η κοινότητα του libreelec είναι συνολικά πολύ πιο ενεργή από αυτή του openelec.

Σε τι διανομή; Μεχρι το ios 8 παίζουν βίντεο και photo. Μετά νομίζω μόνο ήχος αλλά πρέπει να αλλάξει μία επιλογή στο airplay του kodi

Επειδή έχω κάτι μήνες να ενημερωθώ γενικότερα, παρατηρώντας την πολύμηνη στασιμότητα του Openelec και μαθαίνοντας τα νέα, είπα να κάνω το βήμα στο Libreelec. Εντάξει για τα Ras μου δε βλέπω κάποιο πρόβλημα αλλά ρωτώ (off topic) μήπως γνωρίζει κανείς τη συμπεριφορά του Libreelec με τους παλιότερους ION και ΙΟΝ2 σε (x86) HTPC και τους παλιούς drivers που δεν ανανεώνονται. Το Openelec είχε μια λύση με τις legacy εκδόσεις. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο Libreelec ή αν κάτσω στα αυγά μου!

Re: Απάντηση: To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

9.3.3. Ούτε ήχο εχει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σωστός. Γι αυτό χρησιμοποιώ ένα app απ το app store που λέγεται Airfling

Δε νομίζω οτι ισχύει αυτό που λές - εκτός του οτι οι τελευταίες εκδόσεις του 17 πετάνε (τουλάχιστον στο πι2 που έχω εγώ), ήδη ο milhouse έχει πεί οτι σύντομα στην έκδοση alpha του kodi 18 που φτιάχνει θα έχει και υποστήριξη του retroplayer. Και η κοινότητα του libreelec είναι συνολικά πολύ πιο ενεργή από αυτή του openelec.

Απλά βλέπω πως αρκετό καιρό υπάρχει η v7.90.009 σε alpha σταδιο χωρίς ακόμα να χει δωθεί σαν stable.

Last edited:
Αυτή βασίζεται στις beta εκδόσεις του kodi 17. Μόλις βγαίνει καινούρια beta έκδοση του kodi ανανεώνεται και αυτή και ανεβαίνει ο τελευταίος αριθμός της έκδοσης. Παρόλο που λέει alpha, την δουλεύω από την έκδοση 005 σε raspberry και σε wetek μηχάνημα, χωρίς πρόβλημα.
Η stable έκδοση που βασίζεται στο 16.1, έχει βγει εδώ και κάτι μήνες

Είχα μέχρι χθες το Hellenic Radio το οποίο έπαιζε κανονικά σε OpenElec.
Σήμερα έβαλα το LibreElec και έχασα όλα τα addons.
Υπαρχει τρόπος να βάλω ξανά το Hellenic Radio?

Osmc διανομή δεν χρησιμοποιεί κανένας;
Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εν λόγω διανομή

Τη χρησιμοποιώ κι εγώ. Μια χαρά δουλεύει, με βόλεψε και το γεγονός ότι υποστήριξε με τη μια το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης πράγμα που με βόλεψε πολύ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Έχω ένα 6μηνο περίπου κ πάει νερό κάνω κ κάθε μήνα ότι αναβαθμίσεις έχει κ όλα καλά...
Προσωπικά για exodus το έχω κυρίως...

Είχα μέχρι χθες το Hellenic Radio το οποίο έπαιζε κανονικά σε OpenElec.
Σήμερα έβαλα το LibreElec και έχασα όλα τα addons.
Υπαρχει τρόπος να βάλω ξανά το Hellenic Radio?

To e-radio δε σε βολευει;