To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Το YouTube plugin του xbmc\openelec. έχει πρόβλημα. Δοκίμασε την εκδοση 4.4.4 κσι κάνε disable το auto update

Καλή ιδέα, αλλά ψάχνω να βρω την έκδοση 4.4.4 και δεν την βρήκα! Μόνο την τελευταία! Έχουμε κανένα Linkin?

Το εγκατέστησα και τώρα δεν βγάζει error, αλλά login failed Facebook!

Το εγκατέστησα και τώρα δεν βγάζει error, αλλά login failed false. Πάντως ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω...

είχα 900-333-450-2 και έβαλα 950-450-450-6 και....πήρα το error που έγραψα παραπάνω,ένα lenovo λάπτοπ που έχω δεν διαβάζει την κάρτα,την έβαλα σε άλλο και έβαλα στο config τις παλιές ρυθμίσεις αλλα δεν ....

Δοκίμασα καποιες εντολές επαναφοράς που βρήκα αλλα δεν κατάφερα να το επαναφέρω,έκανα λοιπόν την εγκατάσταση με sdcard και usb και το στήνω από την αρχή.

Απάντηση: Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Δοκίμασα καποιες εντολές επαναφοράς που βρήκα αλλα δεν κατάφερα να το επαναφέρω,έκανα λοιπόν την εγκατάσταση με sdcard και usb και το στήνω από την αρχή.

Αυτό μάλλον είναι και το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις. Λένε ότι το Ο/C μόνο με SD, μπορεί να την κάνει corrupt αρκετά γρηγορότερα (με μικρότερες τιμές υπερχρονισμού δλδ) από ότι αν είχες και usb... ίσως γι'αυτο να μην μπορούσες καν να την διαβάσεις. Εγώ έχω πλέον δεκάδες ώρες λειτουργίας (πάντα με SD + USB), με 1000/500/500/5, και μονιμο O/C (forced=1), και δεν έχω καθόλου θέματα...

υγ. και έβαλα και παραγγελία και για δεύτερο Pi...

Απάντηση: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Τελικά απο που ειναι καλυτερα να παραγγειλλει καποιος το Pi;
Προσωπικά πιστεύω, από οποιονδήποτε επίσημο μεταπωλητή το βρει κανείς φτηνότερα.... Εγώ και τώρα από την RS Αγγλίας το παρήγγειλα. Στον έλληνα αντιπρόσωπο της RS το έβγαζε εκτός διαθεσιμότητας, αλλιώς θα το αγόραζα από εκεί μιας και μάλλον θα έβγαινε λίγο φτηνότερα.

Πάντως αγγλικό προϊόν είναι, οπότε...

Απάντηση: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Σύνδεσα το Pi με την τηλεόραση με HDMI και την τηλεόραση με optical με τον προενισχυτή και παίζει πολυ καλά. Τουλάχιστον πολύ καλύτερα απο την αναλογική έξοδο (jack) του Pi.

Για online ταινίες, σειρές ,tv πως τα πάει με τα addons;
Και κάτι άλλο, από το επίσημο site RS πόσο κάνει περίπου να έρθει Αθήνα;

Last edited:

Η χαμηλότερη τιμή που θα μπορούσε κάποιος να πάρει το raspberry pi στην Ελλάδα είναι 39 ... Οποτε αξίζει και με το παραπάνω ! Το κουτί ειναι λίγο τσιμπημένο . κανει 5 απο την rs

Ασχετο λίγο αλλά μήπως ξέρει η έχει δει κάπου κάποιος αν βγει model c ;

Καλημέρα. Για Τροφοδοτικό κοιτάμε 5V 1200mAh ή 700mAh;

Καλημέρα. Για Τροφοδοτικό κοιτάμε 5V 1200mAh ή 700mAh;

Οτιδήποτε κάτω από 1500mA, είναι σε βάθος χρόνου ανεπαρκές για το rasberry pi, αν έχετε περιφερειακά που τροφοδοτούνται από αυτό όπως για παράδειγμα usb δίσκους ασύρματα πληκτρολόγια usb wifi sticks κλπ. Τα 2Α είναι ότι πρέπει (2ΑΧ5V=10W)
Αν δουλεύει εντελώς "σκέτο", πράγμα μάλλον απίθανο, ακόμη και τα 700mA του επαρκούν.