"- Οι όποιες καθυστερήσεις στα διάφορα πρόσθετα ταινιών και σειρών όταν επιλέγεις να σου δείξει την λίστα ταινιών μέχρι να την βγάλει αυτή την λίστα όπου φορτώνει δεξιά κάτω η μικρή μπλε μπάρα οφείλονται στο Internet ή στην αδυναμία του RPI;"
το ιντερνετ "φταιει". Κατεβαζει artwork. Αργει και στον quad core μου.
"- Οι όποιες καθυστερήσεις στα διάφορα πρόσθετα ταινιών και σειρών όταν επιλέγεις να σου δείξει την λίστα ταινιών μέχρι να την βγάλει αυτή την λίστα όπου φορτώνει δεξιά κάτω η μικρή μπλε μπάρα οφείλονται στο Internet ή στην αδυναμία του RPI;"
το ιντερνετ "φταιει". Κατεβαζει artwork. Αργει και στον quad core μου.
Για σπορ μια λυση ειναι το navi-x, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορεις να βασιστεις πανω του 100%. Μπορει να δουλευει, μπορει και οχι οταν θες να δεις. Αλλη λυση ειναι το wiziwig.tv, αλλα αυτο αν και εχει καπου add on για xbmc δεν ειχα καταφερει να το κανω να δουλευει. Το footy report εγω δεν το ηξερα, αλλα ολοι οι φιλοι που ασχολουνται πολυ με αθλητικα εχουν καταληξει σε δορυφορικο πιατο και "διαφορα κολπα".
Καλη ιδέα,αλλά θα πρεπει να το πεις στον lambda αυτό![]()
Πίστευα οτι θα έβγαζαν κάποιο βελτιωμένο σε δίκτυο και δυνατότερο επεξεργαστη .αλλα δυστηχωσ το FAQ αλλά λέει ε lykman;
Αυτό το πρόβλημα θυμίζει ένα ίδιο πρόβλημα που παρατηρείται σε μερικούς media players. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι το frame rate της εικόνας, δεν συγχρονίζει επ' ακριβώς με το frame rate της ταινίας και έτσι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επαναλαμβάνει το ίδιο frame για να συγχρονίσει εικόνα με ήχο. Όσο μεγαλώνει η οθόνη, τόσο μεγαλώνει και η ενόχληση που νοιώθεις, ειδικά μάλιστα αν σ’αυτή την χρονικά στιγμή υπάρχει γραμμική κίνηση της κάμερας ή κάποιου αντικειμένου στην σκηνή.- Όταν τραβάω κάποιες ταινίες μέσω δικτύου από το Popcorn A-210 τις παίζει νερό αλλά κάθε περίπου 40 δευτερόλεπτα με 1 λεπτό κάνει ένα απειροελάχιστο κόψιμο που μπορεί πολλοί να μην το προσέξουν αλλά για εμένα είναι κάπως ενοχλητικό. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή είναι αδυναμία του RPI;
Δοκίμασα πριν λίγο βαριές ματροσκες με κίνηση , fast and furious 6 και battleship και τις πήγε νερό
Gusmin δοκίμασε το offside streams
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.