Το rainbow square σημαίνει ελλιπης τροφοδοσία με ρεύμα, δεν έχει να κάνει με θερμοκρασία
Σιγούρεψε και ότι το καλώδιο σου "αντέχει" τα 2,1Α.
Για την αλλαγή θέσης, πρέπει να έχεις ορίσει το subtitles position on screen στα settings σε fixed.
Υπάρχει καμία πρόταση για κανένα wireless, μικρό και βολικό και με φωτιζόμενα πλήκτρα;
Μπορείς να αντιστοιχίσεις δύο πλήκτρα στο remote σου για αυτή τη δουλεια.
Με τι χειρίζεσαι το kodi?
Εγώ έχω αυτό και δουλεύει μια χαρά (αν και χρησιμοποιώ hdmi cec μέσω πλητρολογίου)
http://www.geekbuying.com/item/Rii-...ulti-touch-up-to-15-Meter---Black-359146.html
Εκτός από την ρύθμιση της θέσης των υποτίτλων (που μου αναγκαίο γιατί έχω μάθει να μεταφέρω το κείμενο στο κάτω μέρος της εικόνας και να σηκώνω την οθόνη, για να εξαφανίσω την κάτω μαύρη λωρίδα)
Αν σου φτάνουν τα πλήκτρα του projector σου που επικοινωνούν με cec, μπορείς να τα προγραμματίσεις όπως θες με το kodi με το keymap editor addon.
Αν σου φτάνουν τα πλήκτρα του projector σου που επικοινωνούν με cec, μπορείς να τα προγραμματίσεις όπως θες με το kodi με το keymap editor addon.
H ρύθμιση Bottom of video στα video/subtitles settings πάντως κάνει αυτό που θες.
Με παρέμβαση όμως με το χέρι στο .xml μπορείς να ορίσεις ξεχωριστά πλήκτρα για πάνω/κάτω, οι εντολές υπάρχουν (είναι και το wiki down τώρα, δεν μπορώ να βρω την σελίδα με όλες τις εντολές που μπορείς να ορίσεις).
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<keymap>
<FullscreenVideo>
<keyboard>
<up mod="ctrl">ChapterOrBigStepForward</up>
<down mod="ctrl">ChapterOrBigStepBack</down>
<up>SubtitleShiftUp</up>
<down>SubtitleShiftDown</down>
<browser_search>SubtitleDelay</browser_search>
</keyboard>
</FullscreenVideo>
</keymap>
Μου το κάνει και εμένα αυτό τις τελευταίες ημέρες. Εγώ το δουλεύω με OSMC και δεν ξέρω αν έγινε κάποιο update που το χάλασε.Εμενα μου κανει το εξης,όταν ειναι για πολλες ωρες ανοιχτό μετα απο άγνωστο διάστημα παύει να δεχεται εντολες απο το τηλεκοντρόλ(ειναι με Cec_της TV)και πρέπει να το κανω reboot.τι παιζει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.