To **Επίσημο** Νήμα του Raspberry Pi

Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Εμένα μου έχει συμβεί αυτό μόνο σε περιπτώσεις που έκανα παύση την αναπαραγωγή και έκανα επανεκκίνηση το router. Στη συνέχεια έπαιξε μερικά λεπτά και σταμάτησε όπως ακριβώς λες.

Μήπως αποσυνδέεται το router σου από το Internet?

Συγκεκριμενα το παρατηρησα στο gotv το pi μου μεχρι προσφατα που ηταν overclock δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα λογω του οτι εκαψα το φαν πλεον δεν ειμαι overclocked.εχω openelec 3.2.4

Θα το δοκιμασω με overclock τωρα και ελπιζω να φτιαξει

Εχω καποιο θεμα με το ιντερνετ απλα το κανει παντα στα 30 λεπτα και αυτο με προβληματιζει

Απάντηση: Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Εχω καποιο θεμα με το ιντερνετ απλα το κανει παντα στα 30 λεπτα και αυτο με προβληματιζει

E πες το πως στο κάνει στα online streams. Πώς περιμένεις να δεις online με πρόβλημα στο internet?
Σε local αρχεία στο κάνει?

Μεχρι προσφατα δεν το εκανε τωρα τελευταια το κανει συνεχεια

Αντιμέτωπισα άλλο ενα πρόβλημα...συνδεσα το rasberry με τον pioneer (910) ενισχυτη με HDMI, ενώ περνάει η εικόνα ο ήχος ο πολυκάναλος δεν περνά, αναγκάζομαι οταν παίζει η ταινια να αλλάζω το output από HDMI->σε κάτι άλλο και μετά πάλι πίσω στο HDMI Και τότε παίζει.
Επιπλέον οταν κλείνω το rasb από το shutdown, ναι μεν κλείνει και η TV (panasonic S10) αλλά οταν την ξανα-ανοιγω δεν ανοίγει το rasberry και αναγκάζομαι να κάνω reboot. ειναι νορμαλ αυτο?

Αντιμέτωπισα άλλο ενα πρόβλημα...συνδεσα το rasberry με τον pioneer (910) ενισχυτη με HDMI, ενώ περνάει η εικόνα ο ήχος ο πολυκάναλος δεν περνά, αναγκάζομαι οταν παίζει η ταινια να αλλάζω το output από HDMI->σε κάτι άλλο και μετά πάλι πίσω στο HDMI Και τότε παίζει.
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά προς ενημέρωση του pathfinder, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον himedia 900A και τον pioneer LX53 και εφαρμόζω κάθε φορά την ίδια λύση. Αν όμως στον player επιλέξω ήχο απλό δηλαδή core και όχι HD, τότε σταματάει το πρόβλημα.

Για εγκατάσταση SD-USB του openelec με xbmc 13b2 έχει αλλάξει η γνωστή διαδικασία (SYSTEM,STORAGE);

Καλημέρα! Να ρωτήσω από περιέργεια περισσότερο υπάρχει κάποιο αρχείο advancesettings <ιδανικό> που θα έπρεπε να το έχουν όλα τα raspberry που τρέχουν xbmc? Το ρωτάω αυτό γιατί πηγαίνοντας να κατεβάσω διάφορες εφαρμογές μου βγάζει μήνυμα πώς λείπουν οι εξαρτήσεις! Ή πηγαίνοντας να δω κάποιο stream μου λέει πως απέτυχε η σύνδεση με τον διακομιστή. Να πω μονάχα πώς τρέχω την έκδοση OpenELEC 3.95.2 με τροφοδοσία ρεύματος από την tv. Ευχαριστώ για οποία βοήθεια

To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi

Δεν μου ανοίγει τον φάκελο Update για να βάλω τα αρχεία μέσα
(Ok. Ήθελε επανεκκίνηση το Pi)

Last edited:

Δεν μου ανοίγει τον φάκελο Update για να βάλω τα αρχεία μέσα
(Ok. Ήθελε επανεκκίνηση το Pi)

Εμένα μου λέει πως δεν έχει επαρκή χώρο μετά από τα μισά στην αντιγραφή των update αρχείων! Κουφό γιατί η SD εχει επαρκέστατο χώρο (8Gb) ενώ χρησιμοποιώ και USB για το Storage. Καμιά ιδέα?

Εμένα μου λέει πως δεν έχει επαρκή χώρο μετά από τα μισά στην αντιγραφή των update αρχείων! Κουφό γιατί η SD εχει επαρκέστατο χώρο (8Gb) ενώ χρησιμοποιώ και USB για το Storage. Καμιά ιδέα?

Κάνε κι εσύ μια επανεκκίνηση.

Αφού κατάφερα να αναβαθμίσω τελικά στην beta2 παρατηρώ πως παρά τη συνολική βελτίωση σε απόκριση - ταχύτητα μενού και πληθώρα ρυθμίσεων, υπάρχει πρόβλημα σε αναπαραγωγή avc1 και xvid πράγμα που σημαίνει πως πρακτικά αρκετά streaming δεν παίζουν όπως π.χ. από το simple player του lambda!
Το subtitle.gr έχει επίσης πρόβλημα. Ευτυχώς τα άλλα addons υποτίτλων λειτουργούν.
Μήπως έχουμε καμία λύση ή να γυρίζω στην eden και να περιμένω την stable?

Εχω το Rpi και εγω με openelec 3.2. Τωρα τελευταια με το που ξεκιναει να παιξει το βιντεο (streaming η απο το δικτυο) χανεται η εικονα για καποια δευτερολεπτα η TV γραφει "αναζητηση σηματος" και μετα επανερχεται κανονικα . Εχει τυχει σε καποιον αυτο??

Αφού κατάφερα να αναβαθμίσω τελικά στην beta2 παρατηρώ πως παρά τη συνολική βελτίωση σε απόκριση - ταχύτητα μενού και πληθώρα ρυθμίσεων, υπάρχει πρόβλημα σε αναπαραγωγή avc1 και xvid πράγμα που σημαίνει πως πρακτικά αρκετά streaming δεν παίζουν όπως π.χ. από το simple player του lambda!
Το subtitle.gr έχει επίσης πρόβλημα. Ευτυχώς τα άλλα addons υποτίτλων λειτουργούν.
Μήπως έχουμε καμία λύση ή να γυρίζω στην eden και να περιμένω την stable?

Είπα και εγώ να πάω στην beta2 από την τελευταία official stable, και έχασα εντελώς τα subtitle downloader addons... Πατάω να μπω μέσα, και δεν μου έχει κάν κατηγορία σχετική!!!??!?...

Εχω το Rpi και εγω με openelec 3.2. Τωρα τελευταια με το που ξεκιναει να παιξει το βιντεο (streaming η απο το δικτυο) χανεται η εικονα για καποια δευτερολεπτα η TV γραφει "αναζητηση σηματος" και μετα επανερχεται κανονικα . Εχει τυχει σε καποιον αυτο??

αυτό μου κάνει για εναλλαγή συχνότητας... πείραξες τίποτα στα settings τώρα τελευταία?