Είπα και εγώ να πάω στην beta2 από την τελευταία official stable, και έχασα εντελώς τα subtitle downloader addons... Πατάω να μπω μέσα, και δεν μου έχει κάν κατηγορία σχετική!!!??!?...
Μήπως επειδή έχει αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας των subtitles addons?
Για να έχεις πλέον πρόσβαση σε subtitle downloader πρέπει να μπείς στις ρυθμίσεις να επιλέξεις την advance εμφάνισή τους και στh θέση βίντεο/υπότιτλοι να επιλέξεις από εκεί το addon αφού πρώτα έχεις ορίσει τις επιθυμητές γλώσσες αναζήτησης. Πλέον ο lambda έχει προσθέσει 2-3 ελληνικά addon αν και το subtitles.gr, σε εμένα τουλάχιστον, έχει πρόβλημα. Συνολικά πάντως οι υπότιτλοι λειτουργούν μια χαρά και σε streaming και σε local μορφή!!
αυτό μου κάνει για εναλλαγή συχνότητας... πείραξες τίποτα στα settings τώρα τελευταία?
Ναι κατι πειραξα στο μενου πριν καμποσες μερες με την εμφανιση του μενου να ειναι 1920χ κατι (??) .Σε τι συχνοτητα πρεπει να ειναι?? Δεν πειραξα παντως τιποτα αλλο! Το εκανα γιατι μονο του μου ριχνει την ποιοτητα στο μενου !
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει την αδυναμία αναπαραγωγής sd XVID και AVC1 (σε h.264 container) με την νέα beta της Gotham;
Αν ναι, να γυρίσω ευχαρίστως στην Eden και να αναμένω την μέχρι την νέα stable, αλλιώς να ψάξω τις πταίει!
Δεν έχω δεί κάτι παρόμοιο. Μήπως τα συγκεκριμένα αρχεία σου έχουν προβλήματα? Τι είδους αδυναμία έχουν? Τι μύνημα έχεις? Και βασικά μήπως μπορείς να ανεβάσεις κάπου κάποιο δείγμα να το τσεκάρουμε οι υπόλοιποι?
Αν προέρχεστε από frodo build κάντε ένα force refresh το xbmc.org repo.
Δεν νομίζω πως είναι θέμα κωδικοποίησης του addon, αν δεις το info στα streams που δεν έχουν ομαλή κίνηση θα δεις ότι είναι 25fps ενώ η πηγή ως γνωστόν είναι 23,976 ή 24. Μάλλον κάποια μ@λ@κία γίνετε απ'τα hosting sites ή απ'τους uploaders. Πάντως δεν συμβαίνει σε όλα, τα περισσότερα από VKHD πχ είναι οκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.