Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi
Γεια σας και εδω,πηρα και εγω ενα Rpi να επεκτηνω τον xbmc HTPC που εχω στο σαλονι,και στα αλλα δωματια.Εχοντας λιγο εμπειρια απο το openelec ηταν το πρωτο που σκεφτηκα.Το εγκατεστησα σε μια sd 8g class10 που ηδη ειχα και καθοταν.Απελπιστηκα.Ενω ειχα καλη εμπειρια απο το openelec σε χαμηλης ισχυος μηχανακια(pc) που το εβαζα παλια....στο Rpi δεν μου καθησε καλα.Κοληματα,και freezαρισματα που απαιτουσαν restart για να στρωσουν,ακομα και κατα το αρχικο setup wizard και οταν διαβαζε την library απο το server πραγμα που επερνε πολυυυ χρονο αν και δεν διατηρω πολλα αρχεια.Ακομα και idle η χρηση του cpu εδειχνε μονιμα 100%.Δοκιμασα διαφορες ρυθμησεις αλλα τιποτα.Μονο (ειρωνια) κατα την αναπαραγωγη ,λιγο που δοκιμασα,ακομα και μεγαλων σε μεγεθος αρχειων,δεν ειχε το παραμικρο προβλημα,επαιξε τα παντα και πολυ γρηγορα.Μονο στο περιβαλον του xbmc ειχε κοληματα,σπασιματα κ.τ.λ και ολα αυτα με το αρχικο skin,που να θες να βαλεις και κατι λιγο πιο συνθετο/βαρυ.
Απελπιστηκα λοιπον και ειπα να δοκιμασω κατι αλλο οπως το Raspbmc,το οποιο δεν μου προξενισε κανενα προβλημα και παει σφαιρα παντου προς το παρον.Θεωρω ομως (μπορει να κανω και λαθος) οτι το openelec ειναι ανωτερο απο τα υπολοιπα και εχω περιεργεια γιατι δεν παει καλα.