Τι limitation υπάρχουν στο pi?
Πχ HD ήχο βγάζει κανονικά στην HDMI?
Σκεφτομαι να το πάρω να το κάνω ενα είδος Nas αλλα θέλω να τρέχει torrent client... (Deluge)
Τέλος απο που αγοράζω ?
Αυτό εδώ αξίζει σαν πακετάκι?
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00T638EFA?vs=1
ΥΓ: Playback φυσικα με kodi και dsplayer...
Με το τελευταίο Genesis μου κολλάει στην αναζήτηση πηγών και πρέπει να βγει από το ρεύμα για να συνέλθει. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν πάω να επιλέξω ταινία/σειρά από την βιβλιοθήκη. Αν επιλέξω ταινία /σειρά μέσα από το Genesis παίζει κανονικά.
Έχει εμφανιστεί και σε άλλον το πρόβλημα?
στο changelog της 5.1.0 αναφέρει ότι έχει αλλάξει η δημιουργία των strm αρχείων και χρειάζεται re-bulid τα tv shows απο αν χρισημοποιεις την library
ναι,μετά κάνεις clean library για να φύγουν και απο την βιβλιοθήκηΕυχαριστώ πολύ φίλε μου. Πως γίνετε το rebuild? Σβήνω τα παλιά αρχεία και τα φτιάχνω από την αρχή?
Edit: Το πρόβλημα εμφανίστηκε μόνο στο raspi και όχι σε android που έχω....... εκτός και αν δεν πέρασε η 5.1 στο android. :smash:
Ναι, δεν έχω isengard αλλά την 13.2.ναι,μετά κάνεις clean library για να φύγουν και απο την βιβλιοθήκη
μάλλον δεν έχεις isengard στο android?
To έχουν αναφέρει πολλοί αυτό το πρόβλημα με το pi, ειδικά το 1st gen.
Σίγουρα δεν είναι ήδη ενεργοποιημένο;
Αν όχι, πας σύστημα - openELEC - υπηρεσίες και είναι το πρώτο στη λίστα
Αυτό το έχω κάνει του έδωσα και όνομα για να το γνωρίζω π.χ saloni. Από εδώ και πέρα τι κάνουμε ρωτάω πρέπει να στήσω κάποιο δίκτυο για να βλέπει το pi τον υπολογιστή μου;
Προϋπόθεση η σύνδεση pi και pc στο ίδιο δίκτυο (modem-router-switch) γι'άυτό απλά συνδέεις με ενεργό το dhcp και στα δύο στο δίκτυό σου.
Η ενεργοποίηση της smb στο pi, είναι το επόμενο βήμα όπως σε συμβούλεψαν παραπάνω. Στο PC ενεργοποιείς τον εντοπισμό μέσω δικτύου και την κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών από τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης για προχωρημένους, ενώ ενεργοποιείς και την κονή χρήση ώστε όλα τα άτομα να έχουν πρόσβαση στους Δημόσιους φακέλους (ρυθμίσεις των windows 7,8,10). Τέλος θέτεις σε κοινή χρήση το φάκελο που θέλεις να βλέπει το pi.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.