Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
1.5 ευρώ θα σου παει αισθητήρας για να παίξεις με το lirc
Υπάρχει κανένας εύκολος οδηγός για να κάνω ρύθμιση ένα νέο τηλεχειριστήριο στο osmc με lirc; Το έχω ρυθμίσει σαν samsung remote από τα έτοιμα που έχει το osmc. Πώς μπορώ να κάνω το δικό μου; Είναι δύσκολο; Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά είσαι. Αν τα παιχνίδια που λες τα φορτώνεις από αλλου σου φτάνει η κάρτα απλά η 16αρα σε συμφέρει οικονομικά περισσότερο.
Τροφοδοτικό θα βρεις πιο φτηνό το ίδιο κάπου στα 8 ευρώ.
To αποθηκευτικό μέσο του rpi (sd) είναι ίσως το πιο αδύναμο σημείο του. Μην τσιγκουνευτείς σε αυτό, από εκεί θα τρέχει το λειτουργικό. Πάρε μια με καλά random 4Κ reads/writes.
Παραδοσιακά οι samsung τα πάνε καλύτερα από όλες εκεί.
Οι θήκες του B και B+ δεν κάνουν στο 2 και 3Οι θήκες κάνουν και οι 2? Έχω την εντύπωση ότι η πρώτη που πόσταρα πάνω κάνει για το rpi1 και όχι για το 3. Ισχύει?
Όντως η 16αρα συμφέρει καλύτερα οπότε πάω γι αυτήν. Τα παιχνίδια πόσο χώρο χρειάζονται? Αν είναι να πάω σε 32gb (αν δεν φτάνουν τα 16).
Samsung evo ή pro
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.