Το Φωτογραφικό chat

Έχετε καταλάβει τι έχει γίνει με το Photobucket;

Για να μπορούν πλέον να προβληθούν οι φωτογραφίες σε 'τρίτες' ιστοσελίδες, απαιτούν συνδρομή 399$ το χρόνο.
Γίνεται χαμός σε κοινότητες και τους τα σούρνει ο κόσμος.

Μετά από χρόοοοοοονια είδα ξανά το Barry Lyndon. Ξεκουράστηκαν τα μάτια μου! Από HDR, αγωνίες "οξύτητας στα άκρα" κτλ κτλ κτλ

Και νααααα οι χρωματικές εκτροπές! Το ποιός μένει εκεί, μάλλον έχει σχέση και με τον άν μπορεί να πάει και παρακάτω.
Χάρμα οφθαλμών! (και δεν είμαι φαν ταινιών "εποχής")
Screenshot_2s.jpg

Screenshot_0s.jpg

Όπως τα λες αγαπητέ, και με την συνοδεία της Sarabande του Handel ως Leitmotif ποιός κοιτάει τέτοια πράγματα...

Μετά από χρόοοοοοονια είδα ξανά το Barry Lyndon. Ξεκουράστηκαν τα μάτια μου! Από HDR, αγωνίες "οξύτητας στα άκρα" κτλ κτλ κτλ

Και νααααα οι χρωματικές εκτροπές! Το ποιός μένει εκεί, μάλλον έχει σχέση και με τον άν μπορεί να πάει και παρακάτω.
Χάρμα οφθαλμών! (και δεν είμαι φαν ταινιών "εποχής")
View attachment 142525

View attachment 142526

Φοβερή ταινία, πάντα μου έκανε εντύπωση οι σκοτεινές λείψεις αυτής της ταινίας, άλλα δες παρακάτω τι φακούς είχε!!χαχα

https://www.dpreview.com/articles/9811242514/kubrick-s-f-0-7-lenses-now-available-for-rent-but-start-saving-up

Αν και πολύ καινούργιοι για τα γούστα μου φυσικά και δεν μου είχαν ξεφύγει :flipout:

Τους μπαμπάδες τους θα τους βρούμε στα υπέρυθρα οπτικά του δευτέρου παγκοσμίου.

Φίλος που ήρθε Τήνο για διακοπές μετά από πρόταση μου πήρε την GX80 σύντομα θα τη δουλέψω και θα σας γράψω εντυπώσεις.

Φίλος που ήρθε Τήνο για διακοπές μετά από πρόταση μου πήρε την GX80 σύντομα θα τη δουλέψω και θα σας γράψω εντυπώσεις.

Πες κι εσύ τη γνώμη σου γιατί ψήνομαι για τη μεγάλη της αδελφή G ...
To AF της είναι το ζητούμενο.
Μπορεί να ακολουθήσει πιτσιρίκι που "αφιονιζεται" ;

Πάνε να βγάλουν τα σπασμένα από το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ Παναγιώτη! Αλήθεια, μήπως ακούσατε τι απέγινε με αυτά τα "καλόπαιδα"... ???

Πάνε να βγάλουν τα σπασμένα από το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ Παναγιώτη! Αλήθεια, μήπως ακούσατε τι απέγινε με αυτά τα "καλόπαιδα"... ???
Τι περιμένεις; Είδες κάποιον να μπαίνει φυλακή;