Η ευτυχία στα πρόσωπα των παιδιών τα λέει όλα... :SFGSFGSF:
Υ.Σ.Προφανώς αναφέρομαι στο προηγούμενο post
Πολύ καλή φωτογραφία, όσο για το Lidl η πράξη αυτή εντάσσεται στην politically correct κατάσταση των πραγμάτων που δέρνει τα μυαλά πολλών (για να μην πω τίποτα χειρότερο και αυτομπαναριστώ)...
Η ευτυχία στα πρόσωπα των παιδιών τα λέει όλα... :SFGSFGSF:
Υ.Σ.Προφανώς αναφέρομαι στο προηγούμενο post
Αν απευθύνεσαι σε μένα, δεν έσβησα τίποτα, απλά μάζεψα τρία συνεχόμενα quote (παραθέσεις) στον εαυτό σου. Λέγεται "up" και απαγορεύεται σε όλα τα forum.
Υ.Σ. Εννοείται φιλικά και ενημερωτικά.
Ποια τακτικη εννοειτε κυριε, θελω να μου εξηγησετε, αν κανω λαθος να το διορθωσωoσα post σβήστηκαν σε 2 νήματα (και δεν αφορούσαν μόνο ένα μέλος) ήταν off topic και ενημερωθήκατε δημόσια, εγώ προφανώς δεν είμαι η επιτομή της ανεκτικότητας, σε περίπτωση που επαναληφθεί η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί κατα γράμμα ο κανονισμός του forum.
oσα post σβήστηκαν σε 2 νήματα (και δεν αφορούσαν μόνο ένα μέλος) ήταν off topic και ενημερωθήκατε δημόσια, εγώ προφανώς δεν είμαι η επιτομή της ανεκτικότητας, σε περίπτωση που επαναληφθεί η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί κατα γράμμα ο κανονισμός του forum.
σου έστειλα π.μ. με τις απαραίτητες διευκρινήσεις και θα παρακαλούσα οποιαδήποτε απορία έχεις να κάνεις και εσύ το ίδιο..Ποια τακτικη εννοειτε κυριε, θελω να μου εξηγησετε, αν κανω λαθος να το διορθωσω

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.