Το Φωτογραφικό chat

Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Πολύ καλή φωτογραφία, όσο για το Lidl η πράξη αυτή εντάσσεται στην politically correct κατάσταση των πραγμάτων που δέρνει τα μυαλά πολλών (για να μην πω τίποτα χειρότερο και αυτομπαναριστώ)...

Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Πολύ καλή φωτογραφία, όσο για το Lidl η πράξη αυτή εντάσσεται στην politically correct κατάσταση των πραγμάτων που δέρνει τα μυαλά πολλών (για να μην πω τίποτα χειρότερο και αυτομπαναριστώ)...

Για politically correct το πηγαιναν, αλλα κατεληξαν να παραδεχτουν την μαλ@κια τους. Τεσπα...

καλα μονο στο αμερικα γινονται αυτα... αντα και θες να βγαλεις το λιλι σου για πιπι...την εβαψες:flipout:

Η ευτυχία στα πρόσωπα των παιδιών τα λέει όλα... :SFGSFGSF:

Υ.Σ.Προφανώς αναφέρομαι στο προηγούμενο post

μονον που τα προτυπα δεν ειναι και τα καλυτερα....

Δεν διαφωνώ για τα πρότυπα, χάλια είναι - αλλά όσα παιδιά μεγαλώσουν, ίσως φτιάξουν χαρακτήρα. Για τα υπόλοιπα πάμε πάσο και ότι προλάβουν...

Αν ειναι να μου σβηνεις καθημερινα τα ποστ μου χωρις κανενα λογο, νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να συμετεχω

Φιλικα

Αν απευθύνεσαι σε μένα, δεν έσβησα τίποτα, απλά μάζεψα τρία συνεχόμενα quote (παραθέσεις) στον εαυτό σου. Λέγεται "up" και απαγορεύεται σε όλα τα forum.

Υ.Σ. Εννοείται φιλικά και ενημερωτικά.

Δημήτρη δε νομίζω να αναφέρεται σε εσένα, εσύ είσαι η επιτομή της ηρεμίας, της ανεκτικότητας και της διαχείρισης κρίσεων.
Σε αυτό σε παραδέχομαι καιρό τώρα.

Αν απευθύνεσαι σε μένα, δεν έσβησα τίποτα, απλά μάζεψα τρία συνεχόμενα quote (παραθέσεις) στον εαυτό σου. Λέγεται "up" και απαγορεύεται σε όλα τα forum.

Υ.Σ. Εννοείται φιλικά και ενημερωτικά.

Δημητρη
Δεν απευθυνομαι σε σενα

Φιλικα Γιωργος

Γραφω απο κινητο και δυσκολευομαι
Τα σβησιματα ξεκινησαν απο χθες

Κακη διαθεση δεν εχω, ουτε ειμαι κακοπροαιρετος

Κοντρες οπως ειναι φυσιολογικο υπάρχουν, και θα υπάρχουν

..και διαθεση για χιουμορ υπαρχει

oσα post σβήστηκαν σε 2 νήματα (και δεν αφορούσαν μόνο ένα μέλος) ήταν off topic και ενημερωθήκατε δημόσια, εγώ προφανώς δεν είμαι η επιτομή της ανεκτικότητας, σε περίπτωση που επαναληφθεί η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί κατα γράμμα ο κανονισμός του forum.

oσα post σβήστηκαν σε 2 νήματα (και δεν αφορούσαν μόνο ένα μέλος) ήταν off topic και ενημερωθήκατε δημόσια, εγώ προφανώς δεν είμαι η επιτομή της ανεκτικότητας, σε περίπτωση που επαναληφθεί η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί κατα γράμμα ο κανονισμός του forum.
Ποια τακτικη εννοειτε κυριε, θελω να μου εξηγησετε, αν κανω λαθος να το διορθωσω

Re: Απάντηση: Το Φωτογραφικό chat

Όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια και το γράφω για όλους μας αυτό.
Καλό θα ήταν να μελετήσουμε όλοι ξανά τον κανονισμό λειτουργίας και κυρίως αυτή την παράγραφο που συχνά δεν εφαρμόζεται από πολλούς από εμάς.
2.6. Περιεχόμενο, κοσμιότητα, και ύφος των δημοσιεύσεων και επικοινωνία με την ΔΟ:
β) Δεν επιτρέπονται επιθέσεις σε άλλους χρήστες ή Διαχειριστές. Συγκεκριμένα, η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το μέλος και σε περίπτωση υποτροπής περιορισμός πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.
http://avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_new_faq_item1
Ας πάμε παρακάτω τίποτα δεν έχουμε να χωρίσουμε, ειδικά για 5 φωτογραφικές και 5 εταιρείες.

Ποια τακτικη εννοειτε κυριε, θελω να μου εξηγησετε, αν κανω λαθος να το διορθωσω
σου έστειλα π.μ. με τις απαραίτητες διευκρινήσεις και θα παρακαλούσα οποιαδήποτε απορία έχεις να κάνεις και εσύ το ίδιο..

Μιας και ο tiiniakos θελει να κάνουμε και αναφορά στον κανονισμό παραθέτω μερικά απο τα σχετικά εδάφια:

θ) Το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα πρέπει να είναι σαφές και ουσιώδες, ώστε να μη δημιουργούνται απορίες ή να παραπλανούνται οι αναγνώστες. Άχρηστα ή ανούσια μηνύματα θα διαγράφονται, μόλις γίνουν αντιληπτά. Αποφύγετε τις μονολεκτικές ή προφανείς απαντήσεις.
ι) Θέματα άσχετα με τα θέματα που υπάγονται στις διάφορες ενότητες του φόρουμ, πρέπει να δημοσιεύονται στη Γενική Συζήτηση. Σε περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος δεν σχετίζεται με τα θέματα με τα οποία ασχολείται -ακόμα και σε γενικότερο πλαίσιο- το φόρουμ αυτό, ή το ύφος του κρίνεται από τους Συντονιστές ότι δεν ταιριάζει σε καμία ενότητα, το εν λόγω μήνυμα πιθανώς να μεταφερθεί στην Θεματική Ενότητα "ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ"
ια) Όταν απαντάτε σε ένα υπάρχον θέμα, παραμείνετε κοντά στο περιεχόμενο που ήδη συζητείται. Απαντήσεις άσχετες προς το αρχικό θέμα, μπορεί να διασπώνται και να μετακινούνται σε νέο Θέμα, με νέο σχετικό τίτλο και ένδειξη "Μεταφέρθηκε", από τους Διαχειριστές.

Last edited:
Απόφαση-Σοκ Δικαστηρίου: Ζητούν 120.000 ευρώ από φωτογράφο… που κάλυπτε αγιασμό σχολείου

Μυρίστηκαν εύκολο χρήμα οι γονείς κ ορμηξαν. Ο δε πρόεδρος του δικαστηρίου απλά τραγικός:

Θα πρέπει να τονισθεί πως σε ερώτηση του μάρτυρα υπεράσπισης φωτογράφου Γιάννη Πεφάνη προς τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου, τι συμβαίνει όταν φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες βιντεοσκοπούν το καρναβάλι των μικρών ή άλλες εκδηλώσεις, η απάντηση Προέδρου ήταν κάθετη: Για να φωτογραφίζετε το καρναβάλι των μικρών θα πρέπει να έχετε 10.000 έγγραφες άδειες από όλους τους γονείς των παιδιών. Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλες τις εκδηλώσεις

http://on-news.gr/απόφαση-σοκ-δικαστηρίου-ζητούν-120-000-ευρώ/

Στον υφυπουργό που έκλεψε το μέλλον των παιδιών τους με τα μνημόνια που ψήφισε δεν τον κυνήγησαν οι γονείς, το πρόβλημα τους ήταν ο φωτογράφος.
Θλιβερή χώρα τελικά η Ελλάδα λόγω των θλιβερών πολιτών της.

Μπα, χρυσοθήρες υπάρχουν παντού, δεν ειναι ελληνικό θέμα. Γι αυτό και έξω κάνουν όλοι επαγγελματικές ασφάλειες, αφού δεν ξέρεις ποτε απο που θα σου' ρθει, ο κόσμος έχει λαλήσει και το εύκολο χρήμα το γουστάρουν πολλοί.

Για τα λοιπά θα διαφωνήσουμε (για το αν το μέλλον των παιδιών του το υποθηκεύει περισσότερο αυτός που ψηφίζει μνημόνια απο αυτόν που ψηφίζει άτακτη χρεοκοπία), αλλά για αυτά μπορούμε να τσακωθούμε σε άλλο θρεντ

Όταν βαφτίζεται το παιδί ο Παπάς λέει :"Βαφτίζεται ο δούλος του Θεού" εμείς σε αντίθεση αυτού "υπερασπιζόμαστε" με σθένος την κτητικότητα μας αγνοώντας τη ζωή που μας φανερώνει ότι ελάχιστα ορίζουμε.