Σκοπεύει να πάει κανείς καμιά φωτογραφική βόλτα το 3ήμερο?
Εγώ με τον Τάσο, σίγουρα!
Εγώ έχω κανονίσει πεζοπορεία με σκυλιά έως την Καλοπούλα. Από καισαριανή τέρμα ευθεία, αφού περάσεις κάτω από τον περιφερειακό (με αυτοκίνητο, εμείς θα πάμε με τα πόδια 40 λεπτά διαδρομή). Εϊναι φανταστικά, δάσος, μονοπάτια, ξέφωτα, κιόσκι. Και αν μετά συνεχίσεις με το αυτοκίνητο ανεβαίνεις και Υμηττό και έχεις την Αθήνα πιάτο.
Εϊναι δίπλα μας και πολλοί αγνοούμε τέτοια μέρη.
Όποιον τον ενδιαφέρει να έλθει, θα μπορεί πέραν από όμορφες φωτογραφίες να δοκιμάσει και στα 4ποδα λειτουργίες εστίασης, σκυλοπορτραίτου κλπ. Και επειδή τα γνωρίζω ποιά θα είναι, δεν θα είναι καθόλου εύκολος στόχος.
Εγώ έχω κανονίσει πεζοπορεία με σκυλιά έως την Καλοπούλα. Από καισαριανή τέρμα ευθεία, αφού περάσεις κάτω από τον περιφερειακό (με αυτοκίνητο, εμείς θα πάμε με τα πόδια 40 λεπτά διαδρομή). Εϊναι φανταστικά, δάσος, μονοπάτια, ξέφωτα, κιόσκι. Και αν μετά συνεχίσεις με το αυτοκίνητο ανεβαίνεις και Υμηττό και έχεις την Αθήνα πιάτο.
Όποιον τον ενδιαφέρει να έλθει, θα μπορεί πέραν από όμορφες φωτογραφίες να δοκιμάσει και στα 4ποδα λειτουργίες εστίασης, σκυλοπορτραίτου κλπ. Και επειδή τα γνωρίζω ποιά θα είναι, δεν θα είναι καθόλου εύκολος στόχος.
A! Πολύ ωραία!
Είμαι μακριά σας όμως (Γιάννενα).
Περιμένω και τον Τάσο για το 3μερο!![]()
αν είχε φασολάδα και εκεί θα ερχόμουν και εγώή καμιά ζυμαρόπιττα :chef:.. έχω κάτι δηλώσεις που όλο τις αναβάλλω και λήγουν σε λίγες ημέρες
Έχει λοοοκάνικα στο Μέτσοζο.
Και ακόμη καλύτερο φαγητό απέναντι στο Ανήλιο. Πρέπει να κάνει και σπιτική τυρόπιτα η μάνα του ταβερνιάρη τέτοια εποχή... Όχι νηστήσιμα βέβαια, αλλά πεντανόστιμα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.