Το Φωτογραφικό chat

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Πάλι μάλλον θα φάω χρόνο με άχαρα τέστ ενδιάμεσα απο δουλειά στο γραφείο, ελπίζω να βρώ λίγο χρόνο έξω να δοκιμάσω την υπέρυθρη G3 τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει, είναι η καλύτερη εποχή για αυτό το είδος φωτογραφίας.

Εγω η μονη φωτογραφικη βολτα την δευτερα θαναι πιθανον καμια gopro πανω στον αετο :flipout: αντε και στο μαγειρεμα των σαρακοστιανων.

Φουτανα ζωη που με εκανες μαγειρα....:furious3:

Ίσως καταφέρω να κατέβω κέντρο αύριο για τις Panasonic S και καμιά βόλτα του μισάωρου κάπου εκεί γύρω (χωρίς τις S)... Ίσως! :bigcry:

Σκοπεύει να πάει κανείς καμιά φωτογραφική βόλτα το 3ήμερο?

Εγώ με τον Τάσο, σίγουρα!

Εγώ έχω κανονίσει πεζοπορεία με σκυλιά έως την Καλοπούλα. Από καισαριανή τέρμα ευθεία, αφού περάσεις κάτω από τον περιφερειακό (με αυτοκίνητο, εμείς θα πάμε με τα πόδια 40 λεπτά διαδρομή). Εϊναι φανταστικά, δάσος, μονοπάτια, ξέφωτα, κιόσκι. Και αν μετά συνεχίσεις με το αυτοκίνητο ανεβαίνεις και Υμηττό και έχεις την Αθήνα πιάτο.

Εϊναι δίπλα μας και πολλοί αγνοούμε τέτοια μέρη.

Όποιον τον ενδιαφέρει να έλθει, θα μπορεί πέραν από όμορφες φωτογραφίες να δοκιμάσει και στα 4ποδα λειτουργίες εστίασης, σκυλοπορτραίτου κλπ. Και επειδή τα γνωρίζω ποιά θα είναι, δεν θα είναι καθόλου εύκολος στόχος.

Εγώ έχω κανονίσει πεζοπορεία με σκυλιά έως την Καλοπούλα. Από καισαριανή τέρμα ευθεία, αφού περάσεις κάτω από τον περιφερειακό (με αυτοκίνητο, εμείς θα πάμε με τα πόδια 40 λεπτά διαδρομή). Εϊναι φανταστικά, δάσος, μονοπάτια, ξέφωτα, κιόσκι. Και αν μετά συνεχίσεις με το αυτοκίνητο ανεβαίνεις και Υμηττό και έχεις την Αθήνα πιάτο.

Όποιον τον ενδιαφέρει να έλθει, θα μπορεί πέραν από όμορφες φωτογραφίες να δοκιμάσει και στα 4ποδα λειτουργίες εστίασης, σκυλοπορτραίτου κλπ. Και επειδή τα γνωρίζω ποιά θα είναι, δεν θα είναι καθόλου εύκολος στόχος.

Τρως και μια φασολάδα ή ρεβύθια στο περίπτερο του Δήμου στην Καλοπούλα και είσαι λόρδος!

Χεχε ναι, και το βράδυ εξορία στο σαλόνι (σε ακραίες περιπτώσεις 2πλής δραστικής ουσίας στο μπαλκόνι).

Στο περίπτερο ειδικά αυτό το ΣΚ λογικά θα γίνεται χαμός. Παραπάνω όμως στα μονοπάτια υπάρχει χώρος για όλους.

Last edited by a moderator:

A! Πολύ ωραία!

Είμαι μακριά σας όμως (Γιάννενα).

Περιμένω και τον Τάσο για το 3μερο! :)

Δεν είχα ιδέα για το μερος, good tip, thanks!

A! Πολύ ωραία!

Είμαι μακριά σας όμως (Γιάννενα).

Περιμένω και τον Τάσο για το 3μερο! :)

αν είχε φασολάδα και εκεί θα ερχόμουν και εγώ :flipout: ή καμιά ζυμαρόπιττα :chef:.. έχω κάτι δηλώσεις που όλο τις αναβάλλω και λήγουν σε λίγες ημέρες

Re: Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

αν είχε φασολάδα και εκεί θα ερχόμουν και εγώ :flipout: ή καμιά ζυμαρόπιττα :chef:.. έχω κάτι δηλώσεις που όλο τις αναβάλλω και λήγουν σε λίγες ημέρες

Έχει και από τα δύο!

Έλα εσύ και θα σε πάμε σε πιο υγιεινά ακόμη!

Είσαι της υγιεινής και εσύ φαντάζομαι! :D

Έχει λοοοκάνικα στο Μέτσοζο.

Και ακόμη καλύτερο φαγητό απέναντι στο Ανήλιο. Πρέπει να κάνει και σπιτική τυρόπιτα η μάνα του ταβερνιάρη τέτοια εποχή... Όχι νηστήσιμα βέβαια, αλλά πεντανόστιμα!

Έχει λοοοκάνικα στο Μέτσοζο.

Και ακόμη καλύτερο φαγητό απέναντι στο Ανήλιο. Πρέπει να κάνει και σπιτική τυρόπιτα η μάνα του ταβερνιάρη τέτοια εποχή... Όχι νηστήσιμα βέβαια, αλλά πεντανόστιμα!

Πριν 10 ημέρες ήμουν Ανήλιο... Πέσαμε σε χιονοθύελλα και δεν μπορούσαμε να φύγουμε... Πανέμορφα μέρη...