Οι ετήσιες αναφορές του LensRental από το site του Βάϊου: https://www.pttl.gr/lensrentals-most-popular-photography-and-videography-rentals-for-2019/
Το παρακολουθώ Βασίλη και έχει σπαράξει η καρδιά μου ! Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε.
Παιδιά επιτρέψτε μου να πω σχετικά με το menu της Sony υπερβαλετε λίγο. Θεωρώ προσωπικά πως το menu της μια χαρά είναι. Είχα την Nikon d7100 4 χρόνια και το μενού δεν ηταν και τόσο πια ευκολότερο από αυτό που ήδη έχω στην a6400 που για να πω την αλήθεια πολλοί με τρόμαζαν για το τι θα συναντήσω, και πως θα την δουλέψω και, και... Μια χαρά είναι το μενού (τουλάχιστον της α6400 που έχω ) το έχω μάθει σχετικά εύκολα και γρήγορα, να μην είναι και καλυτερο...... να μην είσαι σε θέση να φτιάξεις επιτέλους ένα αξιοπρεπές μενού όπως π.χ. κάνει η Sony...
Παιδιά επιτρέψτε μου να πω σχετικά με το menu της Sony υπερβαλετε λίγο. Θεωρώ προσωπικά πως το menu της μια χαρά είναι. Είχα την Nikon d7100 4 χρόνια και το μενού δεν ηταν και τόσο πια ευκολότερο από αυτό που ήδη έχω στην a6400 που για να πω την αλήθεια πολλοί με τρόμαζαν για το τι θα συναντήσω, και πως θα την δουλέψω και, και... Μια χαρά είναι το μενού (τουλάχιστον της α6400 που έχω ) το έχω μάθει σχετικά εύκολα και γρήγορα, να μην είναι και καλυτερο..![]()
αυτο τι ειναι συνολο μηχανων παντος τυπου ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.