Το Φωτογραφικό chat

Ωραίο άρθρο, περισσότερο μου έμεινε το παρακάτω:

"There's something about traveling with a camera that helps heighten my experience of a place."

Εχω ακριβως την ίδια αίσθηση οταν παω καπου, σαν να λειτουργεί η κάμερα ως μαγνητης ωραίων εικόνων, που αν δεν την ειχα μαζι μου να μη τις εντόπιζα καν.

Με ποια κάμερα πιστεύετε ότι είναι;

fes.jpg~original

Για τα παραπάνω συμφωνώ..

LG G4. RAW αρχείο με manual ρυθμίσεις. Η συγκεκριμένη με ISO 150 αν θυμάμαι καλά, f1.8 και με τη σταθεροποίηση που έχει μπόρεσα να την τραβήξω με 1/8. Ίσως γινόταν και με πιο αργή ταχύτητα αλλά δε δοκίμασα. Ωραία φάση..

Είναι νοσοκομείο και εκεί κάνουμε μαθήματα, στο συγκεκριμένο κάνουμε παιδοδοντία.

Κώστα και Δημήτρηδες ευχαριστώ πολύ φίλοι μου.
η φωτογραφία είναι με την a7s ... για να μην ξεχνιόμαστε....

xristoygeniatiko dwro.jpg

Χρόνια τώρα δίνουμε συμβουλές πως περνάμε ένα δρόμο.
Όμως ήρθε η στιγμή που φάνηκα απρόσεκτος, έτσι το πόδι μου βρέθηκε κάτω απ τη ρόδα ενός αυτοκινήτου.

Να είσαι καλά Doc

ευτυχώς το γέρικο πόδι μου άντεξε, πιστεύω σε είκοσι μέρες θα κρατώ φωτογραφική στο δρόμο.

Περαστικά Βill!
Να γίνεις καλά γρήγορα και να μας ανεβάζεις φωτογραφίες!

Υ.Γ.Παραλίγο να το πάθω κι εγώ τον Ιούνιο.
Γλύστρησα σε ένα φαράγγι στον Κάβοντόρο καμμιά δεκαριά μέτρα και σταμάτησα στην άκρη ενός βράχου
Απο κάτω το ποτάμι.
Ευτυχώς δεν έσπασα τίποτα.
Ε, δεν ήταν και η πρώτη φορά!!:flipout:

Περαστικά Βασίλη.
Είναι θέμα οι τραυματισμοί και εγώ εδώ και μια εβδομάδα ταλαιπωρούμαι από θλάση στο λαγονοψοΐτη η οποία με έχει καθηλώσει αθλητικά
και με έχει εκνευρίσει αφάνταστα.
Υπομονή.

Σας ευχαριστώ παιδιά το γαμώτο είναι η απροσεξία, τυχερός που δεν ήταν η μπροστινή του ρόδα με το βάρος της μηχανής.
.. Παναγιώτη δεν είναι λίγο αυτό που σου έκατσε περαστικά και σε σένα......