Το Φωτογραφικό chat

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Δηλαδή φθείρεται ο αισθητήρας αν τραβάει κάποιος βίντεο;
Σε παρόμοια ερώτηση που έκανα σε "συγγενικό" site έλαβα θετική απάντηση.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας απαντήσουν κάποιοι που γνωρίζουν, γιατί σε ανακοινώσεις μετ/νων τονίζονται μόνον τα κλικ και όχι οι ώρες βίντεο.

Re: Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Σε παρόμοια ερώτηση που έκανα σε "συγγενικό" site έλαβα θετική απάντηση.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας απαντήσουν κάποιοι που γνωρίζουν, γιατί σε ανακοινώσεις μετ/νων τονίζονται μόνον τα κλικ και όχι οι ώρες βίντεο.

Υπαρχει counter για τις ωρες βιντεο;

Τα κλικ φθείρουν τον μηχανισμό του κλείστρου και του καθρέπτη (σε όσες έχουν). Είναι μια "παραδοσιακή" μέθοδος που δεν λαμβάνει υπόψιν το γεγονός ότι πίσω από αυτά το μέσο καταγραφής πλέον ΔΕΝ αλλάζει - όπως το φίλμ - αλλά μένει εκεί και υπόκειται σε φθορά...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπαρχει counter για τις ωρες βιντεο;

Βέβαια, κλείνεις το κουμπί και δεν τραβάς :flipout:

Πότε εγινε αυτο;:hmmmm2:

Λιγο μετά που πουλήθηκε η Yahoo. Άλλαξε ο τρόπος που εμφανίζεται το κεντρικο feed κ εμφανίζει κ τις ειδοποιήσεις πάνω δεξιά στο κουδουνάκι...Από τότε που έγινε αυτό αργεί να φορτώσει πολύ με το που μπεις στην αρχική σελίδα

Λιγο μετά που πουλήθηκε η Yahoo. Άλλαξε ο τρόπος που εμφανίζεται το κεντρικο feed κ εμφανίζει κ τις ειδοποιήσεις πάνω δεξιά στο κουδουνάκι...Από τότε που έγινε αυτό αργεί να φορτώσει πολύ με το που μπεις στην αρχική σελίδα

Ουτε που το παρατηρησα. Μονο την κοκκινη ειδοποιηση στο καμπανακι θυμαμαι...:flipout:

Χμμ.... Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Από τότε που άλλαξε το layout στην κεντρική σελίδα, όταν μπάινεις αργεί να φορτώσει. Αλλά δεν το είχα συνδέσει με την αγοραπωλησία της yahoo. Έχει όντως θέμα. Που και που γενικά κάνει κάποια θέματα άλλης φύσης.

Πάντως όταν είχε αλλάξει το layout είχαν τρέξει και ένα survey με πολλές προτάσεις από μέλη να έιναι κοινές....

εγω νομιζω οτι ειναι προβοκατσια, θελουν να μας οδηγησουν ολους στο φεισμπουκ:flipout:

Οποιος εχει κινητο android, εχει google account και ενεργοποιημενο το location στο κινητο του ας ... προσεχε !

Με λιγα λογια οποιος εχει android κινητο και το χρησιμοποιει.:flipout:

Παλικάρια τα περι ιδιωτικότητας είναι πλέον ανέκδοτα, ξεχάστε το! Και κλειστό να έχεις το location, σε βρίσκουν από το δίκτυο κινητής - με λιγότερη ακρίβεια αλλά σε βρίσκουν. Στα δε iPhone νομίζω ότι δεν το ελέγχεις καθόλου πλέον άμεσα - ανοίγεις εφαρμογή->δεν σε ρωτάει καν...

Παλικάρια τα περι ιδιωτικότητας είναι πλέον ανέκδοτα, ξεχάστε το! Και κλειστό να έχεις το location, σε βρίσκουν από το δίκτυο κινητής - με λιγότερη ακρίβεια αλλά σε βρίσκουν. Στα δε iPhone νομίζω ότι δεν το ελέγχεις καθόλου πλέον άμεσα - ανοίγεις εφαρμογή->δεν σε ρωτάει καν...

Οχι σε ρωταει.

Εγω τους ταχω δώσει ολα και στο iphone και στο android κινητό μου. Μονο στον Ζουκεμπεργκ αντιστεκομαι....:flipout: