Μιλάς με αινίγματα... γέροντα! :BDGBGDB55: (ή αναφέρεσαι προφανώς σε κάποιο περασμένο ποστ, αλλά ποιο; ) :afro:
Όχι πως πιστεύω ότι θα είμαι πιο ασφαλής έτσι αλλά εύχομαι να έχουν σβηστεί οριστικά.
Η τις βλέπουν όλοι εκτός από εσένα.
Δυστυχώς ότι ανεβαίνει στο νετ είναι ανά πάσα στιγμή εκτεθειμένο.
Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιας και επανήλθαμε στο θέμα του 500px έχω να πω το εξής. Μόλις διέγραψα το προφίλ μου μου ήρθε μήνυμα που έλεγε...
We 'll keep your pictures safe in case you want to activate again your account using your username and password.. μπλα μπλα μπλα. Έτσι μπήκα ξανά με reactivation έσβησα όλες τις φωτογραφίες μου από το 500px και μετά βγήκα. Όχι πως πιστεύω ότι θα είμαι πιο ασφαλής έτσι αλλά εύχομαι να έχουν σβηστεί οριστικά.
Προσπαθώ να βγάλω το Χριστούγεννιατικο δέντρο δίπλα στο τζάκι. Και τα δύο ειναι στολισμενα με πράσινα κόκκινα μπλε λαμπάκια που αναβοσβήνουν. Τρεις διαφορετικές σειρές. Δεν το καταφέρνω και ετσι Έψαξα σε βίντεο αλλά και sites : how can photograph the Christmas tree.
Αλλά σχεδόν σε όλα έχουν λαμπάκια άσπρα και κάποια έγχρωμα αλλά ολα δεν αναβοσβήνουν... Είναι σταθερά αναμενα.
Για πειτε καμία γνώμη. Φωτα κλειστά και μοναδικό φως από τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν.
Με τρίποδο είμαι.. Λοιπόν η λύση που μου τεριαξε ήταν ενα custom wb με αφαίρεση σχεδόν τελείως το μπλε κανάλι.
Βαλε μας να δούμε και τι προέκυψε ..
Δεν βγαίνει αυτό που βλέπω. Εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Μόνο με φλας έρχεται λίγο αλλά είναι σκληρό. Το μπλε χρώμα τα κάνει όλα μαντάρα. Δοκίμασα με χαμηλό iso αλλά και με υψηλό. Έβαλα μέχρι και cpl μπας και. Χθες το βράδυ έφαγα ενα 45 λεπτό με δοκιμές. Ισως να βγάλω δύο, μια με σβηστα τα φωτάκια και μια ανοιχτά και να παίξω στο post
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.