Το Φωτογραφικό chat

Από όσο καταλαβαίνω ναι όπως και η Sony. Να δούμε στην άλλη ποιοι θα είναι, μόνο οι δυο?

Μια υπέροχη κατάσταση... Θέλετε Nikon - Sony? Photovision - Οι υπόλοιποι αλλού παρακαλώ! Ίσως είμαι πολύ "αθώος" στα περί όσων διαμείβονται στον χώρο, αλλά κάπως έτσι και με τα "μαγαζιά μεσοτοιχία" ξεπέσαμε ως κοινωνία και τελικά ως χώρα... :bigcry:

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Αναγράφω όσους μου έχουν πει ότι θέλουν πρόσκληση, αφαίρεσα όσους μου είπαν ότι βρήκαν ήδη. Αν κάνω λάθος διορθώστε με:

1) etsap
2) atari
3) takisot
4)Under Fire
5) drg1974
6) Θ.Νίκος

Οπότε έχω άλλες 3, και η πιθανότερη μέρα για μένα είναι το Σάββατο γύρω στις 11 το πρωϊ. Όποιος θέλει βέβαια και μπορεί, βρισκόμαστε πιο πριν και παίρνει την δικιά του.

Δημητρη καλησπερα.

Τελικα δεν θα την χρειαστω τη προσκληση διοτι γραφτηκα ως επισκεπτης και μου εστειλαν κωδικο.
Τους καλεσα και μου επιβεβαιωσαν πως με τον κωδικο πας στην γραμματεια και σου δινουν καρτα εισοδου. Η ιδια διαδικασια ισχυει και για οποιον εχει προσκληση.

Πολύ ωραία, οπότε καλό θα ήταν να ακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την διαδικασία ώστε να απεξαρτηθούν από την παρουσία την δική μου ή του Κώστα. Όποιος θέλει όμως, παραμένει η δυνατότητα παραλαβής πρόσκλησης είτε πρίν είτε στην έκθεση. Μένει να οριστικοποιήσω την ώρα/μέρα, με 90% Σάββατο ~11.00'

Εγω εκανα τη δηλωση, δεν μου ηρθε απολυτως τιποτα και στα 3 mail που εστειλα.
Δεν θα ασχοληθω αλλο.
Δημητρη (cacau) εννοειται πως αποδεσμευεις τη δικη μου προσκληση, εφοσον μου ειναι αδυνατον να ειμαι πριν τις 4:30μμ στην εκθεση.
Καλα να περασετε οσοι πατε.
Πιθανον να πετυχω καποιον απο εσας (φορεστε μια SD στο αυτι αντι για γαρυφαλλο, για να αναγνωριστουμε :Banane0: )

Μα έτσι όπως έχουν τα πράγματα, περισσεύουν προσκλήσεις, οπότε με μια μικρή παράκαμψη περνάτε και τις παίρνετε όσοι δεν βολεύεστε με την ώρα.

Θερμή παράκληση αν υπάρχει κάποιος που δεν κατάφερε να κάνει την εγγραφή και χρειάζεται πρόσκληση, ας γράψει εδώ ή p.m. :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Καλημέρα, εγω σήμερα θάμαι πρωι σε σεμινάριο 10-12.30 και ξανα το απογευμα 6.30-9.00 , αν καποιος βρεθεί κοντά πρίν ή μετά λίγο το σεμινάριο με καλεί εφόσον έχει το τηλ.μου ή μου στέλνει προσωπικό μύνημα με το τηλ. Του για να τον καλεσω να του δώσω πρόσκληση (έχω ακόμη 2-3) ή να τα πούμε απο κοντά.

Αξίζει να πάτε στην helexpo για να δείτε τις νέες Fuji... Εγώ εκεί έπιασα για πρώτη φορά τις X-Pro2, xt2, xt20... Έρωτας!
Και διαπίστωσα ότι έκανα καλά που τελικά κατέληξα στην χτ2...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Δυστυχώς η olympus δεν είχε τη νέα em1 II για δοκιμή, δεν ξέρω μήπως σήμερα την έχει, σε αντίθεση με τη Fuji που μπορούσες να δοκιμάσεις τα πάντα σχεδόν.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Εγώ μάλλον θα ανέβω με τον κουμπάρο μου .
Το αστείο είναι ότι εκείνος ψήνεται για Α6300 και η παραλία είναι κομμάτι μακρυά

Μόλις μπήκα σπίτι.

Πήγα και στις δύο εκθέσεις. Δεν μου αρέσει που είναι χωρισμένες και λυπάμαι πολύ για το γεγονός ότι αυτή η ιστορία συνεχίζει εδώ και χρόνια.

Στο Φάληρο πήγα κυρίως για την Nikon αλλά και για την Sony. Κάποιος στο περίπτερο της Nikon έδινε απαντήσεις για προιόντα όπου αν δεν ήξερες καταλάβαινες ότι κάτω την D500 είναι το χάος ακόμα και για τα υπόλοιπα μοντέλα της Nikon........

Μου άρεσε περισσότερο του Φαλήρου γιατί είχε πολλούς φωτογραφικούς συλλόγους και λέσχες αλλά του Αμαρουσίου είχε πιο πολύ εξοπλισμό με μοναδικές απουσίες την Nikon και την Sony από τα τρανταχτά ονόματα.

Κρίμα για τη photovision κάθε διετία και χειρότερη.Και ξεφτίλα για την Νίκον η οποία έχει την D5 με κομμένα πλαστικά και πρόχειρα κολλημένα !!...Μία μηχανή που θα πρέπει να αντέχει στη σκληρή χρήση κτλ... Περισσότερο χρόνο έκανα να πάω από την image tech expo στο Φάληρο από το να δω την έκθεση...