Το Φωτογραφικό chat

Πολύ καλή ιδέα και υλοποίηση.

Το 2ο video που είδα είναι πολύ ενδιαφέρον και νομίζω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σε όλους
Το 1ο .. μου φάνηκε πολύ ανιαρό .. και σαν θέμα και σαν αποτέλεσμα

μπραβο στα παιδια, και στο δασκαλο:grinning-smiley-043

αρκει να πεσει ο σπορος....

Παντως η νεα εκδοση του flickr μου κανει και μενα κατι κολπα. Για ξαναδοκιμασε 2-3-27 φορες...

Εφαγα ολο το σκ για να ανεβασω 40 φωτογραφιες, και χτες εφαγα ολο το απογευμα και βραδυ για να ανεβασω 2, που τελικα δεν ανεβηκαν ποτε.
Μια-μια προσπαθω, αλλα τπτ.. Κατεβαζετε την αναλυση για να τις ανεβασετε?

Εφαγα ολο το σκ για να ανεβασω 40 φωτογραφιες, και χτες εφαγα ολο το απογευμα και βραδυ για να ανεβασω 2, που τελικα δεν ανεβηκαν ποτε.
Μια-μια προσπαθω, αλλα τπτ.. Κατεβαζετε την αναλυση για να τις ανεβασετε?

Γιάννη πρεπει να το γ@μησαν το flickr με το update, λογικα θα το φτιαξουν.

Εγω παντως jpeg βαζω οπως ειναι, δεν αλλαζω κατι.

Εχω κατι jpeg 8 και 9 mb.. ειναι που ειναι γτπ το upload, ειναι και μεγαλα τα αρχεια και δεν βλεπω να ανεβαινουν ποτε..

Πριν ανεβαιναν σφαιρα, μετα το update εχω φαει και γω αρκετα ακυρα. Αστο καμια μερα και ξαναδοκιμασε...

Πολύ καλή ιδέα και υλοποίηση.

Το 2ο video που είδα είναι πολύ ενδιαφέρον και νομίζω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σε όλους
Το 1ο .. μου φάνηκε πολύ ανιαρό .. και σαν θέμα και σαν αποτέλεσμα

Συμφωνώ, αν και βρήκα μερικές της προκοπής και στο πρώτο. Μπράβο Παναγιώτη, εκτός από το σώμα ασχολείσαι και με το πνεύμα των παιδιών!

Πολλά συγχαρητήρια Παναγιώτη. Πάνω από από όλα μετρά η προσπάθεια και η κίνηση που έγινε. Ειδικά όταν είναι και από παιδιά....

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Σηκώνω ψηλά το δεξί μου χέρι...
"Ορκίζομαι να μην ξαναγοράσω φωτογραφική μηχανή με κιτ φακό"
Γενικά δεν το συνιστώ σε κανέναν. Έχασα 2 χρόνια με τον 18-55.

Γιατί τέτοια πρόσφορά ξαφνικά;
Βγάζει κάτι καινούργιο η Olympus ή μήπως επειδή βγαίνει η XT-10;
Υπάρχει περίπτωση να την αποσύρουν πριν την ημερομηνία που ορίζεται στον ιστότοπο της εταιρείας;

τι εννοεις με το "εχασα 2 χρονια"???

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Προφανώς έχασε εξαιρετικές φωτογραφίες που θα είχαν βγει εάν είχε καλύτερο φακό .

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Προφανώς έχασε εξαιρετικές φωτογραφίες που θα είχαν βγει εάν είχε καλύτερο φακό .

μεγάλη κουβέντα αυτή. Το να πεις ότι ο εξοπλισμός περιορίζει τη φωτογραφική σου ματιά είναι δήλωση. Είναι ένα είδους κόμπλεξ νομίζω (χωρίς να θέλω να προσβάλω το φίλο pogolas).

Τις προάλλες ήμουν στους καταρράκτες της Έδεσσας με την e-pl5, τον 20ρη και τον 45ρη.

Ευτυχώς που πήρα μεγάλη τσάντα, είχα ρίξει μέσα και τον φακό του ΚΙΤ και έβγαλα αυτό που ήθελα.

Στο μυαλό μου έχω ότι το σετάκι 20-45 είναι κορυφή. Και είναι, αν χρειάζεσαι 20mm και 45mm. Αν χρειάζεσαι 14mm όμως τι κάνεις? απλά δε βγάζεις φωτό ή απλά δε βγάζεις αυτό που ήθελες να βγάλεις.

Οπότε εκεί που ήμουν prime fanatic αρχίζω και σκέφτομαι λύσεις όπως ο 12-32, δεύτερο σώμα κλπ κλπ.

Παλικάρια, ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά να την συνεχίσουμε κάπου αλλού? Εδώ μιλάμε για προσφορές - χαμηλές τιμές...

Καλημέρα.
Εννοώ ότι διάβαζα να γράφουν "πάρε τον κιτ φακό γιά να μάθεις πρώτα και μετά βλέπουμε". Πέρασαν τα χρόνια και μόλις πήρα τον 50αρη οι ευχαριστήθηκα τις φωτογραφίες των παιδιών μου. Δεν έγινα καλύτερος. Απλά η ποιότητα εικόνας βελτιώθηκε.
Επίσηςως ο μόνος στο σόϊ που του αρέσει η φωτογράφιση (και έχει αξιοπρεπή εξοπλισμό) όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις το βράδυ ή σε εσωτερικό χώρο τις κάλυπτα με χρήση φλας. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά.
Δν έπρεπε να τσιγκουνευτώ τότε.
Χώστε λεφτά σε prime φακό!
Άποψη μου.
ΥΓ: Πήρα στον κουμπάρο ΧΜ-1 με 35mm 1.4 και με περηφάνια παρουσιάζει τις φωτογραφίες σε φίλους και συγγενείς. Με κιτ φακό μπορεί να μην είχε τον ίδιο ενθουσιασμό.

Είναι κιτ μόνο επειδή τον πουλάνε ως τέτοιο. Ως προς την τιμή και το μέγιστο διάφραγμα δεν είναι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βγήκα εκτός θέματος πάλι ή εδώ είναι γενική φωτογραφική συζήτηση;

Ρε παιδιά, υπάρχουν τόσες χιλιάδες φοβερές φωτογραφίες τραβηγμένες με κιτ φακούς, που δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα. Ναι, δεν είναι οι καλύτεροι φακοί, αλλά όχι και να λέμε ότι δεν βγάζουν καλές φωτογραφίες!