Το Φωτογραφικό chat

Αν εχει συμφωνία με τους οργανωτές δεν εχεις τύχη. Ισχύει εως και σε μαθητικές παρελάσεις

Μαλλον κατι τετοιο θα ισχυει, δεν μπορει να μην ξερει καλα τι ισχυει και τι οχι.

Αλλα και παλι, αν εμενα δεν μου εχουν πει τιποτε οι οργανωτες ?

Να ξεκαθαρισω κατι: Δεν τραβαω κανενα ζορι για τις φωτος, θα αγορασω μαλιστα καποιες :p αλλα στα πλαισια του φωτογραφικου chat το σκαλιζω :ernaehrung004:

καλα κανεις !
και να του στειλεις ενα μνμ να δεις τι παιζει

Τρεχω σε εναν αγωνα δρομου, ενας φωτογραφος βγαζει φωτογραφιες, (γενικες, και πορταιτα), και μετα τις εχει προς πωληση στο site του

Δεν του εδωσα καμια αδεια να με φωτογραφισει.
Βλεπω την φατσα μου στο site του, και να την πουλαει.

Νομιμο ?

Αν φαίνεσαι καθαρά, μπορεί δηλαδή να καταλάβει ο άλλος ότι είσαι εσύ, έχεις 2 επιλογές:

1) Του ζητάς ποσό ή ποσοστό από τις πωλήσεις
2) Του ζητάς να την κατεβάσει ή να σε θολώσει ώστε να γίνεις μη αναγνωρίσιμος

edit: τώρα είδα τα τελευταία σου post, γράψε "άκυρο"

Last edited:
Αν φαίνεσαι καθαρά, μπορεί δηλαδή να καταλάβει ο άλλος ότι είσαι εσύ, έχεις 2 επιλογές:

1) Του ζητάς ποσό ή ποσοστό από τις πωλήσεις
2) Του ζητάς να την κατεβάσει ή να σε θολώσει ώστε να γίνεις μη αναγνωρίσιμος

http://www.petrosgkotsis.gr/2015_panelliniomarathonmtb_itiepic_24/5/15/h47d09a05#h47d09a05

Αν είναι "επίσημο" event και είναι "assigned" από την διοργάνωση, και εσύ λαμβάνοντας μέρος στο event έχεις αποδεχτεί όρους που εμπεριέχουν και φωτογράφιση, δεν κάνεις τίποτα.

Αν είναι "επίσημο" event και είναι "assigned" από την διοργάνωση, και εσύ λαμβάνοντας μέρος στο event έχεις αποδεχτεί όρους που εμπεριέχουν και φωτογράφιση, δεν κάνεις τίποτα.

Η υπεθυνη δηλωση που υπεγραψα εγραφε μονο σχετικα με θεματα υγειας. Τιποτε σχετιζομενο με φωτογραφισεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να προτιμήσεις το Νασο :p

Ηταν στην Σκυρο :p

ποιος την χαρη σου...
αε με βγαζαν και μενα τετοιες φωτο ,και ασ εβγαζε και μυρια ο φωτογραφος:flipout:

αν θεωρεις οτι εισαι εμπορευσιμο ειδος (αθλητης) μπορεις να ζητησεις ποσοστα...

Γνωρίζει κανείς με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να συνδέσουμε την Sony A7 στο φορητό μας υπολογιστή για live view ;

Απο εκει εισαι ?

Πολυ ωραιο. Μικρο και χαριτωμενο και σε απιθανη τοποθεσια
Το ειδα ομως λιγο (πηγα το απογευμα του Σαββατου, δεν γυρισα πολυ, μονο μια βολτα με τα ποδια μεχρι το νεκροταφειο

Οι διαδρομες μεσα στο βουνο, ονειρο (αιμα, δακρυα και ιδρωτας βεβαια αλλα αξιζε πολυ)

Μου εκαναν καποια σπιτια (απιθανα) που δεν εχω ξαναδει παρόμοια πουθενα στην Ελλαδα...

Κυκλοφορει καποιος φοβερος καλλιτεχνης με τις πανεξυπνες ζωγραφιες που εχει κανει στους δρομους !!

Attachments

• 20150523_181757.jpg
    20150523_181757.jpg
    165.4 KB · Views: 113
  • 20150523_181423.jpg
    20150523_181423.jpg
    114.6 KB · Views: 113
Ναι ο πατέρας μου οπως ανεβαίνεις από την Κάτω και μπαίνεις στην Ανω εκεί που είναι πλάτωμα με τα παγκάκια. Ειχα καμμιά 15αριά χρόνια να πάω από όταν πέθανε η γιαγια μου αλλά τα τελευταία 2 πάω γιατί κάποιος πρέπει να ανοίγει το σπίτι και άρεσει και στα παιδιά. Μετά την κουραση ένα ποδόλουτρο στο ποτάμι χρειάζεται κανα 10λεπτο και ξαναξεκινάς το δοκίμασα την πρωτομαγιά (οχι βέβαια με αγώνα αλλά με περπάτημα στο δάσος κανένα 3ωρο). Οχι συνεχόμενα 10λεπτα γιατί θα σου κόψουν τα πόδια
Και μετά ψητό

Έχει ένας φίλος την nikon d3100 και θέλει να πάρει και έναν ευρυγώνιο φακό με κόστος κάτω από 250 ευρώ.
Υπάρχει κάτι καλό?

Ρίξε μια ματιά σε Samyang / Rokinon διότι στους γνωστούς κατασκευαστές φακών δεν νομίζω να υπάρχει κάτι σε αυτά τα χρήματα.