Για πες μας εντυπώσεις από το feeling του κινεζικου σε σχέση με το μαμά!
Για πες μας εντυπώσεις από το feeling του κινεζικου σε σχέση με το μαμά!
Βρε ναι οκ όλα κινεζικά ειναι που λέει και ο Ntinos P αλλά αρκετές φορές έχουν σημαντικές διάφορες,πχ τα battery grips δεν έχουν το ίδιο feeling με το genuine!
Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά μετάξυ front και back dial να σου πω την αλήθεια,ίσως να μην το έχω πάρει χαμπάρι![]()
Ειναι αλλη μαρκα αυτα.
Πχ (ενα που πηρα εγω) ειναι meike
Εισαι ευχαριστημένος;
Σήμερα βρέθηκα σε ένα ένα πραγματικά χαοτικό πολυκατάστημα ηλεκτρονικών, όπου υπήρχαν πολλές premium compact (και όχι μόνο). Πέραν αυτών που είχα ήδη δει πλάι-πλάι, δηλαδή RX100 I,II... και Canon G7X, είχα την ευκαιρία να χαζέψω κι άλλες της κατηγορίας: Canon G16, G1X mkΙΙ, Fuji X30 και XQ2, Panasonic LX100 και LF1 (και η παλιά αλλά δημοφιλής στην Γερμανία LX7). Η Canon S120 out of stock παντού - ή έρχεται διάδοχος ή πουλάει σαν τρελή. Το καλό ήταν ότι οι μηχανές ήταν φορτισμένες - το κακό ότι είχα λίγο χρόνο. Άναψα την RX100 III κοίταξα από το EVF (αφού κατάφερα να το ανοίξω) και "στράβωσα" πάλι - μικρό και δύσκολο στην ρύθμιση διοπτρίας - κατά τα λοιπά τα γνωστά, η μηχανή πάει σφαίρα αλλά δεν "συμμετέχεις". Μετά άναψα την LF1 και έβαλα τα γέλια όταν κοίταξα από το EVF - διακοσμητικό θα το χαρακτήριζα, σε αντίθεση με αυτό της LX100, που όμως είναι σχεδόν διπλάσια σε όγκο-βάρος. Εκτός αυτού και η υπόλοιπη μηχανή "λέει", μου άρεσε στο χέρι μου, πολλά και καλά κουμάντα με σαφή αίσθηση. Μάλλον η μηχανή που θα ήθελα αν με καταδίκαζαν να έχω μόνο μια - με ανταγωνίστρια την GM1+12-32. Η G1X mkII? Μμμ... ναι αλλά παραείναι μεγάλη και εξακολουθεί να είναι αργή. Για την G7X τα παμε αλλού, η πιο "φωτογραφική" τσεπάτη. H Fuji X30 καλή αίσθηση, αλλά φούσκωσε και βάρυνε - είναι σαν την LX100 ή μια μικρή mirrorless ενώ έχει 2/3 αισθητήρα, οπότε πιο το νόημα? H ΧQ2 ενδιαφέρουσα ως τσεπάτη αλλά μπαταρία γιόκ, και κάπου εκεί έπρεπε να φύγω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.