Το Φωτογραφικό chat

Re: Απάντηση: Το Φωτογραφικό chat

Συγχωρέστε με αν υπάρχει κάποιο σχετικότερο thread για την παρακάτω ερώτηση, αλλά δεν ξέρω που ακριβώς να ψάξω: Χρησιμοποιείτε add ons για το Lightroom; Κι αν ναι, με ποιά δουλεύετε; Προσωπικά χρησιμοποιώ περιστασιακά τα color και silver efex pro αντιστοιχα, αλλά θα με ενδιέφερε να βρώ κι άλλα με τρόπους επεξεργασίας και φιλτρα. Έχει κανείς υπ'όψιν του κάποια αξιόλογα;

Βρε παιδιά, έγινε κάτι με το flickr?

Ξαφνικά όταν πάω να αντιγράψω τον κώδικα (BB code) / διεύθυνση της φωτογραφίας, δεν μου δίνει πλέον την επιλογή.
Δίνει μόνο για να στείλω στο facebook, tweeter, κλιπ.

Ξαφνικά όταν πάω να αντιγράψω τον κώδικα (BB code) / διεύθυνση της φωτογραφίας, δεν μου δίνει πλέον την επιλογή.

Εγώ την έχω κανονικά.

flickr_bbcode.jpg

κανονικά σε εμένα!

Ευχαριστώ!

Θα είναι κανένα πρόβλημα με το flash.
Χρησιμοποιώ Safari...
Για να δοκιμάσω από win7

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπα όχι τα ίδια παίρνω...

Κι σε εμένα είναι οκ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος με επικοινωνία για να αναφέρεις το πρόβλημα στο flickr.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά είναι bug του flickr από ότι φαίνεται

https://www.flickr.com/help/forum/en-us/72157657297686720/

Λογικά θα αποκατασταθεί κάποια στιγμή.

Χαιρετώ την παρέα!

Ο nikkon 18-55 μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, έχει πάρει άμμο. Γυρίζει δυσκολότερα το δαχτυλίδι του ζουμ και διαπίστωσα πως ορισμένες φορές δυσκολεύεται να κάνει focus σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Διορθώνεται; Αξίζει;

Λογικά δεν αξίζει να τον φτιάξεις αφού μεταχειρισμένο τον βρίσκεις κάτω από τα 100 ευρώ και σίγουρα η επισκευή δε θα κοστίσει κάτω από τα 30 ευρώ.
Άξιζε πάντως που πήρε τη μηχανή στην παραλία πήρε άμμο αλλά την ευχαριστήθηκες.:2thumb22sup:

Λογικά δεν αξίζει να τον φτιάξεις αφού μεταχειρισμένο τον βρίσκεις κάτω από τα 100 ευρώ και σίγουρα η επισκευή δε θα κοστίσει κάτω από τα 30 ευρώ.
Άξιζε πάντως που πήρε τη μηχανή στην παραλία πήρε άμμο αλλά την ευχαριστήθηκες.:2thumb22sup:

Ότι άξιζε άξιζε!!! Θα τον κρατήσω, να τον έχω για του χρόνου στην παραλία. Να φοβάμαι μήπως περάσει άμμος και στη μηχανή μέσω του φακού;

Κλέαρχε να κάνεις ένα έλεγχο και στην μηχανή γιατί οι περισσότεροι ζουμ φακοί περίστρεφονται εξωτερικά και λειτουργούν σαν τρόμπα βάζοντας αέρα και όχι μόνο εύχομαι τα καλύτερα. Τώρα ειδικά που άρχισες να μας χαρίζεις τόσο όμορφες φωτογραφίες.

μηπως γνωριζει καποιος ,πως περναω τα presets απο τον φακελο του photoshop στα presets του Camera Raw?

εκανα αναβαθμιση στο πισι , και τωρα δεν μπορω να θυμηθω πως γινετε:hmmmm:

α... και αν ξερει καποιος κανενα λινκ για photoshop cs6 camera raw presets