Το Φωτογραφικό chat

CyberDel συνεχίζεις να θέλεις να γίνεις Mod κι εδώ.
Εφόσον ΔΕΝ γνωρίζεις ΑΝ έγιναν συστάσεις , καλό είναι να χαλαρώσεις λίγο.
(Είναι προφανές ότι έπρεπε να σβηστούν ΚΑΙ ΤΑ 2 posts , αφού το δικό σου αναφερόταν στο πρώτο.
Το σβήσιμο είναι και πυροσβεστικό εκτός από τιμωρητικο if you know what I mean. .. )
Το forum έχει πολλά ενδιαφέροντα νήματα να περιηγηθεις αν θέλεις.
Καλό σου απόγευμα.

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου και να σε ενημερώσω ότι δεν έχω βλέψεις για να γίνω mod πουθενά αλλού οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Από μέρους μου θεωρώ το θέμα λήξαν και αναμένω τις περαιτέρω ενέργειες της διαχείρισης που θα επαναφέρουν την ομαλότητα στο forum. Καλό βράδυ σε όλους.

ανησυχία για ποιό λόγο; Είναι κάποιο προνόμιο η θέση του διαχειριστή; Όλοι μας μπαίνουμε στην κατηγορία να κάνουμε το κέφι μας και ο όποιος διαχειριστής μπαίνει για να δουλέψει.

Η νοικοκυρά του σπιτιού είναι... επειδή μας λέει να μην βρωμίζουμε εκεί που έχει σφουγγαρίσει; να κάνουμε την προσευχή μας πριν αρχίσουμε το φαγητό; να μας θυμίζει ότι πρέπει να έχουμε καλούς τρόπους προς τα άλλα παιδάκια;

Εμείς όταν θέλουμε θα πάρουμε το παιχνίδι μας να πάμε να παίξουμε έξω με τα άλλα παιδάκια, κι αυτή θα καθίσει να συμμαζέψει όσα ρούχα πετάξαμε στο κρεβάτι μας, τις κάλτσες έξω από το καλάθι με τα άπλυτα, τα λερωμένα πιάτα στο νεροχύτη, και θα φωνάζει με απόγνωση ότι την κάναμε δούλα...

Βλάση βγάζω την ποδιά και αφήνω τη σφουγγαριστρα στην άκρη γιατί έλιωσα στο γέλιο. .. Νάσαι καλά ΦΙΛΕ μου !

Ένσημο σου κολλήσανε ή να τους καταγγείλω στο ΙΚΑ? :flipout:

Αρκετα ασχοληθηκαμε ελπιζω να μην επαναληφθουν ιδια φαινομενα στο μελλον για το καλο του φορουμ.

Οι Αθηναιοι καμια φωτογραφικη μπυρα θα πιουμε;;:ADFADF1:

Συμπτωματικά, από 2/2 και για δυο εβδομάδες θα είμαι κι εγώ κάτοικος Αθηνών! Οπότε θα βρεθούμε σίγουρα...

σε μια εξόρμηση στο βουνό πηρα την em10 με 25mm και τον κιτ 14-42 . φυσικά και το galaxy s3 σαν τηλέφωνο.
αφου έκατσα να βγαλω πανόραμα με την .... εφαρμογή της olympus και αφού τραβηξα αρκετά καρέ στο βουνό και το ντοπερμαν μου που τραβούσα μαζί.
έβγαλα και το s3 απο την τσέπη. ξαφνικά τα συνεφα έγιναν ολοζώντανα και οι πανοραμικές έτοιμες σε χρόνο μηδέν. λέω καλά με το κινητό. ....
τις περναω στο lightroom και 5 κινήσεις οι φωτογραφίες είναι έτοιμες . .. και ξαφνιάστηκα που δεχόταν τοση επεξεργασία .
και έφτασα στο σημείο να λέω : εκτός απο το βράδυ και κάποιες εξεζητημένες λήψεις , ποια η διαφορά?
Χίλια ευρώ εξοπλισμό και ?
πείτε καμιά κουβέντα γιατί θέλω ψυχολογική υποστήριξη. ..
και τέλος με ενα καλο polarized φίλτρο θα έχω αυτά τα συνεφα ? για με τα φθηνά από ebay απλά δεν.

σε μια εξόρμηση στο βουνό πηρα την em10 με 25mm και τον κιτ 14-42 . φυσικά και το galaxy s3 σαν τηλέφωνο.
αφου έκατσα να βγαλω πανόραμα με την .... εφαρμογή της olympus και αφού τραβηξα αρκετά καρέ στο βουνό και το ντοπερμαν μου που τραβούσα μαζί.
έβγαλα και το s3 απο την τσέπη. ξαφνικά τα συνεφα έγιναν ολοζώντανα και οι πανοραμικές έτοιμες σε χρόνο μηδέν. λέω καλά με το κινητό. ....
τις περναω στο lightroom και 5 κινήσεις οι φωτογραφίες είναι έτοιμες . .. και ξαφνιάστηκα που δεχόταν τοση επεξεργασία .
και έφτασα στο σημείο να λέω : εκτός απο το βράδυ και κάποιες εξεζητημένες λήψεις , ποια η διαφορά?
Χίλια ευρώ εξοπλισμό και ?
πείτε καμιά κουβέντα γιατί θέλω ψυχολογική υποστήριξη. ..
και τέλος με ενα καλο polarized φίλτρο θα έχω αυτά τα συνεφα ? για με τα φθηνά από ebay απλά δεν.

Μπορεις να εφαρμοσεις τοπικες διορθωσεις στον ουρανο με gradued φιλτρο, αλλα καλυτερα να τις ανεβασες κ εδω για να παρεις απαντησεις. Πιθανολογω οτι με το κινητο εκει που φανηκαν τα συνεφα τα υπολοιπα ειναι πολυ σκουρα...

ξέχασα να πω ότι στο κινητό ειχα hdr . και δεν ειχα σκοτεινά σημεία. θα αναβασω δείγματα.

ξέχασα να πω ότι στο κινητό ειχα hdr . και δεν ειχα σκοτεινά σημεία. θα αναβασω δείγματα.

HDR με την εφαρμογη του κινητου που τραβαει μια ληψη ή απο καποιο αλλο προγραμμα που κανει bracket?

dskopa την διαφορα την εκανε το hdr και οχι η καμερα του s3.

Στο λεω γιατι και γω τραβαω απειρα hdr πανοραματα με το iphone.

Βεβαια τα κινητα εχουν φτασει σε πολυ καλο επιπεδο οταν εχει ηλιο (την νυχτα ειναι ολα μαπα ακομα), και οπως εχω ξαναπει καλως ή κακως εκει ειναι το μελλον (για μενα καλως).

dskopa την διαφορα την εκανε το hdr και οχι η καμερα του s3.

Στο λεω γιατι και γω τραβαω απειρα hdr πανοραματα με το iphone.

Βεβαια τα κινητα εχουν φτασει σε πολυ καλο επιπεδο οταν εχει ηλιο (την νυχτα ειναι ολα μαπα ακομα), και οπως εχω ξαναπει καλως ή κακως εκει ειναι το μελλον (για μενα καλως).

ε λογικα οταν και εαν φτασει το κινητο να ειναι αποδεκτο την νυχτα, θελω να πιστευω οτι κ οι απλες μηχανες θα εχουν φτασει τα επιπεδα πχ της A7s για το βραδυ

ε λογικα οταν και εαν φτασει το κινητο να ειναι αποδεκτο την νυχτα, θελω να πιστευω οτι κ οι απλες μηχανες θα εχουν φτασει τα επιπεδα πχ της A7s για το βραδυ

Σωστό και αυτο...