Το Φωτογραφικό chat

Παλικάρια τα περι ιδιωτικότητας είναι πλέον ανέκδοτα, ξεχάστε το! Και κλειστό να έχεις το location, σε βρίσκουν από το δίκτυο κινητής - με λιγότερη ακρίβεια αλλά σε βρίσκουν. Στα δε iPhone νομίζω ότι δεν το ελέγχεις καθόλου πλέον άμεσα - ανοίγεις εφαρμογή->δεν σε ρωτάει καν...

+1!

Οσοι έχετε τις παραπάνω "προϋποθέσεις", κάντε το εξής :

Google Maps-->Μενου-->Χρονολόγιο

και δειτε στο Internet που ήσασταν χθες προχθες κλπ, τι φωτο βγάλατε με το κινητό σας, τι video τραβήξατε κλπ κλπ

(Θα τα κάψω τα ριμάδια, θα τα κάψω !)

Σοβαρά τώρα, όποιος έχει "ρουτάρει" το android του έχει πολλές δυνατότητες ελέγχου - στο δικό μου ας πούμε δεν παίζουν καθόλου διαφημίσεις (ούτε in app), αλλά εκεί αρχίζει το πάρε - δώσε, δηλαδή τι χάνεις - τι κερδίζεις...

Σοβαρά τώρα, όποιος έχει "ρουτάρει" το android του έχει πολλές δυνατότητες ελέγχου - στο δικό μου ας πούμε δεν παίζουν καθόλου διαφημίσεις (ούτε in app), αλλά εκεί αρχίζει το πάρε - δώσε, δηλαδή τι χάνεις - τι κερδίζεις...

Aυτα τα κολπα τα κανω στο iphone, το android μαμίσιο ετσι κιαλλιως δε τα παμε καλα οι 2 μας...:slapface:

Για όσους έχουν κέφι και χρόνο να ασχοληθούν, εδώ http://www.thingiverse.com/thing:1724928 θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για να κατασκευάσετε μια pinhole camera. Στο σχετικό link για το flickr μπορείτε να δείτε φωτογραφίες τραβηγμένες με αυτήν.

Με τρώει καιρό το θέμα της οθόνης.
Και για μια ακόμη φορά αντιλαμβάνομαι πόσο χάλια οθόνη έχω στο laptop μου.
Αριστερά το lenovo yoga της γυναίκας μου, δεξιά το δικό μου Lenovo και στη μέση η Fuji.
https://www.dropbox.com/s/2tkoiiuqzy507s5/IMG_20161217_012629.jpg?dl=0

Τα έχω δει αυτά αλλά στα γρήγορα που τα δοκίμασα δεν είδα τρομερή διαφορά.
Το yoga είναι πιο αρκετά θερμό στο Wb αλλά πιο κοντά στην οθόνη της Fuji σε αντίθεση με το lenovo g500 που είναι απίστευτα ψυχρό.

θέλει μια εξωτερική οθόνη της προκοπής ή και ενα καλιμπραριστήρι, να ρυθμίσει χρώματα και να φοτρώνει ένα προφίλ.

Ευτυχώς που έχουμε κρίση και μετράω μόλις καμιά 10αριά νέες αγορές τις τελευταίες 10 μέρες... Εντάξει οι περισσότεροι από εμάς κάτι "σκοτώσαμε" και τσοντάραμε την διαφορά μόνο! :bigcry: :flipout:

Μεγειές και να 'μαστε καλά να τις χαρούμε!

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Καλησπέρα! Ψήνεται κανείς για φωτογραφική εξόρμηση στα λιπάσματα στο Κερατσίνι;
αν βολέψει ώρα και μέρα γιατϊ όχι, εγώ είμαι αρκετά κοντά...