Το Φωτογραφικό chat

Re: Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

αν βολέψει ώρα και μέρα γιατϊ όχι, εγώ είμαι αρκετά κοντά...

Να πούμε ένα ΣΚ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βασικά ψηνόμιυνα να πάω σήμερα το πρωί.... Αλλά να έχω και παρέα.

Καλησπέρα!

Εδώ είναι στον Χάρτη.

Το σημείο το λέει ανάπλαση παραλίας αλλά είναι το εργοστάσιο των λιπασμάτων. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. (Και είμαι και Κερατσινιώτης τρομάρα μου)....:flipout:

Το άλλο ΣΚ πέφτει Χριστούγεννα. Να το δούμε μην πέσει συζυγική παντόφλα. Και η δικιά μου είναι ψηλή και φοράει μεγάλο νούμερο.:flipout:

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Το άλλο ΣΚ πέφτει Χριστούγεννα. Να το δούμε μην πέσει συζυγική παντόφλα. Και η δικιά μου είναι ψηλή και φοράει μεγάλο νούμερο.:flipout:

Τί έφτασαν κιόλας... :flipout: οκ το κανουμε και ενδιάμεσα ή μετά , θα προσπαθήσω να δανειστώ την ΕΜ1.2 αν ξέρω απο πρίν ημέρα γιατϊ οταν την πρωτοπήρα εκεϊ ήθελα να την πάω με τον Νίκο για φωτογράφηση και βίντεο ... έχει κιαλλα κρυμένα μυστικά στο σημείο αυτό αλλά αν σου το βάλω Δημήτρη στο GPS θα σε τσακώσουν οι λιμενικοί , θα πρεπει να δώσουμε ένα ραντεβού καπου εκει γύρω ...

παρε μια γευση τι θα δείς:
http://www.mixanitouxronou.gr/to-ch...-ellinikis-viomichanias-mesa-apo-fotografies/
http://popaganda.gr/lipasmata-drapetsonas/

Last edited:
Ο.κ. ίσως τετάρτη ή πέμπτη πρωί, αν και οι μέρες είναι λίγο δύσκολες. Για το μέρος τα βρίσκουμε...

Αν και δουλεύω καθημερινές, ίσως καταφέρω να ξεκλέψω λίγο χρόνο το πρωί. Αλλά δεν το λέω με σιγουριά. Θέλω πάντως μια φορά να βρεθώ με την φωτό παρέα. Βρήκα κι εγώ να ρίξω την ιδέα πριν τα Χριστούγεννα.

Τέλος του μήνα θα ανέβω για πρωτοχρονιά Αριδαία. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κοντινό μέρος για φωτογράφηση είμαι όλος αυτιά. Σίγουρα θα περάσω πάντως από Λουτρά, και Άγιο Αθανάσιο.

Το μαγαζί αυτό "έκοβε χρημα" για δεκαετίες.
(Από πάνω είναι η "Ένωση Τηνιων ".
Εκεί να δεις χρήμα. ..
Το γραφείο της γυναίκας μου είναι παραδίπλα και το ξέρω. )
Έχασες ευκαιρία Παναγιώτη ;)

Η ένωση λέγεται αδελφότητα και όντως και κει τριγυρνάει χρήμα και όχι μόνο.
Με λίγα λόγια δε θέλω ούτε να τους ξέρω ούτε να με ξέρουν.
Όσο για το μαγαζί που κόβει χρήμα δε μου δίνει κίνητρο να αφήσω τον παράδεισο που κόβει ψυχικό χρήμα.

Η διάθεση μου Παναγιώτη μου ήταν καθαρά σκωπτική.
Θα ήσουν τρελός να αφησεις έναν παράδεισο (όπως κι εσύ πολύ σωστά τον αποκαλείς) και να έρθεις στο ... κατεργο μας .