Το Φωτογραφικό chat

Καλησπέρα σας,
θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα.
Πρόσφατα αγόρασα τον αντάπτορα της zongyi canon σε fuji και έναν της kipon από m42 σε canon. Δυστυχώς ο δεύτερος έχει κολλήσει και δεν βρίσκω τρόπο να τον αφαιρέσω.

_DSF0420.jpg

Εναλλακτικά γνωρίζετε κάποιον τεχνικό που θα μπορούσε να βοηθήσει;

Δεν έχω καταλάβει και το τι κάνει αυτό σαν βίδα στο πλάι δεξιά

Το βρήκα τελικά, με τον αντάπτορα της kipon είχε και ένα έξτρα μεταλλικό το οποίο κουμπώνει στις τρυπούλες του kipon ώστε να βγει.

Τωρα έμαθα (με PM από μέλος τον οποίο και ευχαριστώ) τι σημαίνει ban !! ...

από μια πλευρά μου φαίνεται τελείως παιδαριώδες αλλά από την άλλη .. βαρειά και η ποινή του αποκλεισμού

Tην Κυριακή 19/2 το φόρουμ μας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα "Πατούχας" στην Καλλιθέα για τους Αθηναίους και στον "Ουρανό" !!! :trytofly:για τους Θεσσαλονικείς.

Πολύ μεζεκλίκι σε όμορφο περιβάλλον.
Περιβάλλον πρόκληση για τα συστήματα σταθεροποίησης των μηχανών μας και του θορύβου στα υψηλά ISO.

Θα είναι καλά να τα πούμε απο κοντά και να κλείσουμε το στόμα σε μερικούς απο άλλες κατηγορίες που μας τη λένε για το χόμπυ μας! :flipout:

Α και φυσικά φωτογραφίες με μεζέδες, κρασιά και πούρα σε ειδικό νήμα χωρίς λογοκρισίες.....καταστάσεις έκνομες...επιβάλλονται!!!:flipout:

Για αυριο Σάββατο μεσημεράκι κανονίζουμε με τον Μιλτο (milaber22) βόλτα στο κέντρο (Μοναστηράκι) για καφέ και θα βγάλουμε και καμμιά φωτογραφία. Ακριβώς ώρα δεν έχουμε κανονίσει ακόμα οπότε όποιος θέλει PM

Θα παει καποιος απο εσας στη PhotoVision 2017 ;
Αν ναι, πειτε ποιοι και ποτε, ετσι ωστε αν μπορουμε να συντονιστουμε , να πιουμε και κανενα καφε ... :ernaehrung004: (ή μπυρα, whatever...)

Θα παει καποιος απο εσας στη PhotoVision 2017 ;
Αν ναι, πειτε ποιοι και ποτε, ετσι ωστε αν μπορουμε να συντονιστουμε , να πιουμε και κανενα καφε ... :ernaehrung004: (ή μπυρα, whatever...)

Που και ποτε ειναι Ηλια;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Επίσης να ενημερώσω ότι το ίδιο Σαββατοκύριακο 10-12/3ου , γίνεται η image tec expo στο Helexpo Αμαρουσίου. Έχω παραλάβει κάποιες προσκλήσεις από τον kbouk, οι οποίες είναι στην διάθεση σας - ειδικά για τους... "βόρειους". Όποιος θέλει p.m. ή γράφει εδώ.

Βλέπω τους εκθέτες στην δεύτερη (στην πρώτη δεν αναγράφονται ή δεν μπόρεσα να τους βρω), και απορώ. Όλοι οι "μεγάλοι" πλην Nikon και Sony θα είναι στην imagetec, οπότε αναρωτιέμαι αν στην photovision θα είναι οι δυό τους μόνο ή οι πολλοί θα έχουν περίπτερα και στις δύο? :chinscratch:

Ουπς ...
Μπέρδεμα. ..
Καλή κι Αγια η Nikon αλλά δεν ψήνομαι να αγοράσω D500 (πολλώ δε μάλλον την D5)
Επιπλέον το Hellexpo είναι πολύ πιο κοντά στο σπίτι μου.
Για πότε λέτε λοιπόν συναγωνιστές;