Αλλάζει φακουδάκια?![]()
Κανείς ρε παιδιά?Θα ρωτήσω κάτι . Η d7200 με την d5600 θα δώσουν το ίδιο αρχείο? Ναι η μικρή έχει χειρότερη εστίαση αλλά σε ενα πορτραίτο ( οχι στούντιο) θα παρω τα ίδια αποτελέσματα έστω με παραπάνω κόπο? Το ρωτάω γιατί διαβάζω τα καλύτερα για d7200 και μπορω να πω με την μικρή επαφή 3 ημερών που είχα με την d5600 δεν είδα τις διαφορές που φαντάζομουνα με τη d7000 που έχω. Ευχαριστώ
Ήθελα μια ποιο μικρή και ελαφριά. Και αφού δεν μου έκατσε οι mirrorless ξανά πήγα στην nikon d5****
Αυτό με το af tuning ούτε που θέλω να το σκέφτομαι. Στα ίδια χρήματα βρήκα d600 ( δεν είναι μικρη αλλά είναι ff), αλλά με φοβησε το θέμα με τις λαδιες και οτι είναι πολυ αργή σε εστίαση "λενε"
Όταν πηρα δανική d700 μου φάνηκε βαριά. Υπόψιν οτι την θέλω για μόνιμα στο αμάξι με 1-2 φακούς έτσι για τα γούστα.
Είχα με σειρά nx-300, Olympus omd em10, sony a6000. Μόνο σε fuji δεν πήγα σε mirrorless....Για μικρή μηχανή για να την παίρνεις παντού καλύτερα να πας σε μια mirroless μικρή.
Είχα με σειρά nx-300, Olympus omd em10, sony a6000. Μόνο σε fuji δεν πήγα σε mirrorless....
Αυτά φοβήθηκα για την d600. Μιας και η πρώτη d5600 είχε θέμα με την οθόνη στα χρώματα θα περιμένω την δεύτερη για να της δώσω μια δίκαιη ευκαιρία. Αλλιώς d610 η το θηρίο d700.... Πάντως ο ήχος του κλείστρου είναι εθισμός και το ηλεκτρονικό κλικ δεν μου έκανε αίσθηση, όπως και το πλαστικό κλικ της d5600. Η κούκλα d7000 την χαίρομαι να την ακουω και να την νιώθω καθε φορά που πυροβολεί
Αν έχεις κλειστό το nr εξακολουθεί να συμβαίνει;
Αν έχεις κλειστό το nr εξακολουθεί να συμβαίνει;
Αυτο που αναφέρω πιο πάνω δημιουργείται από το phase detection του af και είναι κλασικό θέμα της a6000 με 100´αδες αναφορές από χρήστες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.